خوبه پس.
فقط خواهشاً کمتر نشه !
راستی دانلود 2048 محدود روی چنده ؟
خوبه پس.
فقط خواهشاً کمتر نشه !
راستی دانلود 2048 محدود روی چنده ؟
2048کیلوبیت=256کیلوبایت=2048/8
اگه خوب کار کنه 230-240تا میده اما دیشب بالای 170تا نمی رفت. کلا فقط 3 روز اول طرح حجمی ها من تونستم با 260تا دانلود کنم بعدش همیشه پایین بود.
من دوروز دیگه اینترنتم تموم میشه و ناچارا همین 512 محدود 10 گیگ مخابرات که قیمتش با 128 یکیه تقریبا رو شارژ می کنم
یادمه قبل از مخابرات با 512 محدود حسابگر تا 200 کیلوبایت در ثانیه می کشیدم
اما الان یک مگ محدود مخابرات هم بهش نمیرسه!
البته اون موقه حسابگر 512 محدود 3 گیگ رو میداد 15 تومن
اما الان 128 یک ماهه 3 گیگ رو میده 14 تومن !
در حالی که مخابرات همین رو میده 10 تومن ظاهرا
کلا اینترنت تو کرمانشاه یک داستان مزخرف داره!
این جشنواره پاییزی یعنی چی ؟
130 هزار تومن 24 گیگ 256 برای چندماهه؟
برای یکسال
متاسفانه تبلیغات شدیدی میکنه مخابرات رو حجمی ها ... اگه مردم به همین رویه ادامه بدن ثبت نام رو پهنای باند حجمی ها می ترکه! دیگه 1 به 10 هم که نداره الحمدالله ... ما هم که 40 تومن نداریم در ماه بدیم این دزدا...
از همین الان بگردیم دنبال شرکت ....
قیمت های جدید برای حسابگر چطوره ؟ سایت حسابگر قیمتاش برای 5 سال پیشه!! (البته من که حسابگر برو نیستم ...کلی میگم..)
من به پنل دسترسی دارم برای یک نفر که 128 گرفته
قیمتهاش هموناس
اونایی که بالا گفتم رو همین الان نگاه کردم
از نظر قیمتی مخابرات کمترین قیمت رو داره
فعلا همینطوری میریم جلو ببینیم به کجا میرسه
از این جشنواره کسی گرفته ببینه چطوره؟
احتمالا چندماه اول خوب باشه اما بعدش می پکه
خدا لعنتشون کنه با این سرویس های جدیدشون
یه اطلاعیه که الان تو سایت حسابگر دیدم :
از تاریخ 1391/09/07 بر اساس مصوبه جدید از سازمان تنظیم مقررات ، حجم مصرفی سرویس 2048 ویژه ماهیانه 70 گیگابایت و 1024 ویژه به 35 گیگابایت ، و از نامحدود به محدود تغییر یافته است .
پ ن : منم هنوز به پنلم در حسابگر دسترسی دارم ولی چون خط جمع آوری شده قیمتا و قسمت سرویسها رو نشون نمیده و میگه مجاز نیستید!
Last edited by misam5526; 01-12-2012 at 11:31.
سلام به همه دوستان
من دو سه روزه از وجود این بحث تو این انجمن با خبر شدم و تا الان دنبالش کردم. باید بگم که واقعا پربار بوده دست همگیتون درد نکنه.
آقای وایکینگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت دانلودتون تو ساعات رایگان به طور متوسط چقدره؟ چه مقدار حجم رو تو چه مدت زمانی دانلود میکنید؟
من یه 1024 محدود 10 گیگ دارم و سرعت دانلودم خیلی به سایتی که ازش دانلود میکنم بستگی داره. اکثر سایتای دانلودی که بیشتر جا افتادن مثل دانلودها و میهن دانلود و .. سرعتشون نوسان داره و کانکشن هاشون پایدار نیست و بعضی مواقع قطع و وصل میشه، اما سایتای کمتر جا افتاده مثل P30javan رو من با یک کانکشن از IDM با سرعت ثابت 128.7 دانلود میکنم که حتی با 16 کانکشن هم تغییر نمیکنه. از همین جا هم معلوم میشه (و البته از خیلی قبل تر ها میدونستم) که idm همیشه سرعت رو یک مقداری بالاتر از سرعت واقعی نشون میده. در طول مدتی که سرعت روی 128.7 تابت بود من در هر دقیقه 6.85 مگابایت و در ده دقیقه 68.5 مگابایت حجم دانلود داشتم و اصلا نوسان نداشت. که بایک حساب سر انگشتی معلومه که سرعت 116.9=6.85x1024/60 هستش. به همین خاطره که میگم چه حجمی رو تو چه مدت دانلود میکنید. چون این جوری دیگه تاثیر نوسان ها و غیره مهم نیست و شما سرعت متوسط واقعیتون رو در یک مقطع زمانی متوجه میشین.
برای اندازه گیری میتونید از یک زمان مشخصی مثلا ساعت 1:00 میزان حجمی از فایل که دانلود شده و در مقابل قسمت Downloaded نوشته میشه رو در نظر بگیرید و بعد از یک دقیقه مقدار جدید این قسمت رو ببینید و از مقدار قبلی کم کنید تا مقدار دانلود شده بر حسب مگابایت تو اون یک دقیقه رو بدست بیارین. بعدش این مقدار رو در 1024 ضرب (چون هر مگابایت 1024 کیلوبایته) و سپس بر 60 تقسیم کنید (تعداد ثانیه های یک دقیقه) تا سرعت بر حسب کیلوبایت بر ثانیه به دست بیاد.
ببخشید اگه زیاد حرف زدم آخه اولین پستمه.
Last edited by AliMirzaie; 01-12-2012 at 14:53.
الان بهترین پینگو کدوم شرکت و با چه تعرفه ای میده؟
سرعت دانلود 1024 ــیی های حجمی عزیز، دیشب، در ساعات رایگان چند بود ؟
اگه گفتنش اینجا خوبیت نداره تو پیام خصوصی بگین !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)