پایه رو میشه با چسب اهن ترمیم کرد
چه کاریه یه باکس تهیه بشه
در اومدن لوله ورودی هواکش مشکلی نداره
ولی اگه لوله خروجی ( متصل به منیفلد) در بیاد خطرناکه میتونه به موتور اسیب بزنه
پایه رو میشه با چسب اهن ترمیم کرد
چه کاریه یه باکس تهیه بشه
در اومدن لوله ورودی هواکش مشکلی نداره
ولی اگه لوله خروجی ( متصل به منیفلد) در بیاد خطرناکه میتونه به موتور اسیب بزنه
ممنون از شما
افت قیمت خیلی زیاده؟؟؟و اینکه مصرف سوخت XU7 چه قدره؟؟؟؟
- - - Updated - - -
ممنون از شما
افت قیمت خیلی زیاده؟؟؟و اینکه مصرف سوخت XU7 چه قدره؟؟؟؟
اضافه میشه که کپ اول حرکت را میشه با اصلاح مسیر ورودی هوا(باکس) و البته استفاده از شمع سوزنی حدود 80% رفع میشه ولی کلبیت مشکل کاملا بر طرف نمیشه و البته با آشنایی بیشتر با پدال گاز و رفتارش این مشکل کمرنگ تر هم میشه
اگر از نظر بودجه مشکلی ندارید و البته با ظاهر ال 90 هم مشکلی نداشته باشید یقین بدونید با خرید ال 90 حتی کار کرده بسیار منفعت بیشتری خواهید برد
افت قیمتش یه کم از xu7 بیشتره
مصرف سوختش هم در عمل حداقل یک ونیم لیتر از موتور xu7 کمتره
ال90 یه مقدار از نظر چهره جالب نیست و اینکه کارکرده تمیز پیدا نکردم که مال آشنا باشه
همین الان هم دنبال کارکرده سمند و یا پارس هم هستم ولی پیدا نمیشه که هم اشنا باشه و هم تمیز و کم کارکرد
+
الان این مالتی پلکس واقعا خوبه یا دردسر داره؟مثلا خراب بشه نمایندگی بلده تعمیر کنه؟و در کل که دیدم بد نبود.بیشتر واسه بی دردسر بودن میگم
و اینکه ظاهرا صفحه کیلومتر مالتی پلکس ها قشنگ تره
از پارسال تا الان من دارم استفاده می کنم البته سورن که خدا را شکر مشکل برقی بجز همون زمان تحویل نداشتم و ندارم
استفاده هم اکثرا در اتوبان های کوهستانی زیر برف و بارون بوده
البته دوستانی که براشون مشکل بوجود آمده یا مشکلشون حل نشده یا به سختی حل شده مثل دوست عزیزمون آقای گودرزی که در چند صفحه قبل مشکلشون را ذکر کردن و از اول که ماشین را تحویل گرفتن تا الان دست به گریبانش بوده
من بعید می دونم که این موتور از این به بعد دچار مشکل فنی بشه چون با برداشته شدن تحریمها دست شرکت برای بهینه گردن مواردی که دارای ایراد بوده باز تر میشه
البته من منظورم در حال حاضر بوده
راستش من دنبال یه ماشین موقت هستم که 2 سال یا همین حدودا داشته باشم تا بعدش یه ماشین بهتر بخرم
واسه همین در اولویت اول افت قیمت کمتر و راحت فروش رفتن و تعمیر و نگهداری راحت تر مهمه
البته این به این معنی نیست که من همه چی رو فدای اینا کنم
یه ماشین نرمال می خوام برای مصرف نه خیلی زیاد
الان پراید دارم 5 ساله زیر 80 هزار تا کارکرده
من هم در خوزستان هستم که خیلی گرمه و برعکس شما که در سرما هستید
مثلا افت قیمت EF7 نسبت به XU7 چه قدره؟
خیلی به افت قیمت توجه نکن
کلا بحث افت قیمت برای فروش زیر 6 ماه هست که ممکنه اختلاف قیمت بالا باشه و برای 2 سال میشه گفت افت قیمت چندانی نخواهد داشت
راستی یک نکته را هم یادآور بشم از نظر من کولر سمند از کولر پراید ضعیف تر هست و شاید در تابستان شما را اذیت کنه چون کولرش اصلا منو راضی نمی کنه در تابستان و در این مورد حتما از چند نفر که در محل سکونت شما سمند دارند بپرسید
سلام دوستان ، یه سوال
جدیدا بعد از حرکت بالای 20 کیلومتر در ساعت ، درها قفل نمیشه
خودم دستی قفل میکنم ..
مشکل برقیه دیگه ایی وجود نداره
به نظرتون با دیاگ زدن حل میشه یا مشکل سیم کشی پیش اومده ؟
در ضمن در حاشیه هم بگم EF7 من 7000 تا کار کرده و خیلی نسبت به اوایل ماشین نرمتر و روانتر شده و بدون اینکه چیزی عوض کنم مشکل کپ کردن اولیه بسیار کم شده و در کل راضی هستم
این اواخر سوار ال 90 دوستم شدم تا مقایسه کنم . شکی که داشتم بین انتخاب سمند EF7 و L90 کاملا برطرف شد . اصلا خوشم نیومد
شتاب خیلی بیشتری نداره فقط چون سبک تره کمی شتابش بهتره
دقیقا شتاب اولیه اش مثل پرایدمه ! در ضمن صندلیش خیلی بدجوره
آدم احساس میکنه بالش گذاشتن زیر باسنش![]()
دید عقب از سمند بدتره و کلا خوشم نیومد
فقط مطمئنا موتور و جنس قطعات بهتره وگرنه من ترجیح میدم سمند سوار شم ... کلا ماشین لگن دوس دارم
صندلی راحت و داشبورد زیباتر و خیلی چیزاش از ال90 سرتره
البته به غیر از مسائل فنی این چیزا سلیقه ایی هم هست
فقط نظرمو گفتم .![]()
راستش محل سکونت ما خیلی سمند هست
البته این مورد هم سوال منه
کولر ef بهتره یا xu ؟؟؟
من خودم خیلی دوست دارم EF7 داشته باشم
رفتم نمایندگی گفت قطعاتش هم موجوده و نهایت نبود سفارش میدیم
این رو هم باید در نظر رگفت الان سورن و دنا هم که از EF7 استفاده می کنن و باید قطعاتش به مراتب بیشتر باشه و این جدیدا توربو شارژ هم زدن
راستی یه سوال دیگه
جدیدا جلوی EF7 ها عوض شده؟؟خیلی قشنگ تر شدن
و یه سوال دیگه
مالتی پلکس چطوره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)