سلام
مگه نمیگی هر دو تو یه درایوه؟ مشکلی نیست که! سیستمت رو با دی وی دی ویندوز بوت کن. توی مراحل نصب از طریق خود اینستالر درایو c رو فرمت کن. هردو پاک میشه! بعد هم ویندوزت رو نصب کن.
موفق باشی![]()
سلام
مگه نمیگی هر دو تو یه درایوه؟ مشکلی نیست که! سیستمت رو با دی وی دی ویندوز بوت کن. توی مراحل نصب از طریق خود اینستالر درایو c رو فرمت کن. هردو پاک میشه! بعد هم ویندوزت رو نصب کن.
موفق باشی![]()
وقتي دستگاه مبره تو حالت اسليپ بعد ار اينكه دوياره راش بندازم دستگاه هنگ ميكنه چرا؟
با سلام و تشکر
من نمی خوام ویندوزی رو که الان دارم باهاش کار می کنم رو از دست بدم . دفعه قبلی هم که اقدام به نصب مجدد کردم مجبور بودم چون اصلا سیستم عامل یالا نمی اومد . و دومین مشکل اینه که درایو d که اصلا الان روش ویندوز نصب نیست هم فرمت نمیشه . یادم هست در زمان نصب پیغامی به صورت old windows نیز می داد
با تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
سوال من اینه که چرا هنگام نسب ویندوز 7 سیستم ها با هم تفاوت دارن.
سیستم من با CPU8200 و RAM 2g مادربرد گیگا DS3L نسبت به سیستمی بسیار پاینتر ، بیشتر وقت میبره
تو یه صفحه آبی رنگ WIN7 حدود 10دقیقه ای میمونه اما در سیستم ضعیف تر بلافاصله کادر بعدی نمایان میشه؟
چرا تو نسب 7 ایتقدر طول میکشه تو سیستم من
CPU 8200 2 QOUA
RAM 2 g
mainbord giga DS3L
VGA 1g جیفرس
اما سیستی بسیار پاینتر از این بسیار سریع تر نصب میشه؟
تو سیسم من 10 -15 min تو یه صفحه آبی رنگ تو نصب طول میکشه.
چرا ویندوز7 در سیستم من نسبت به بعضی سیستم ها اینقدر نصبش طول میکشه
CPU 8200 2 QOUA
RAM 2 g
mainbord giga DS3L
VGA 1g جیفرس
اما سیستی بسیار پاینتر از این بسیار سریع تر نصب میشه؟
تو سیسم من 10 -15 min تو یه صفحه آبی رنگ تو نصب طول میکشه.
سلام دوستان
من دیروز وقتی قسمت turn automatic updating on or off می خواستم off کنم یه گزینه ای بود فکر کنم با این متن که از خدمات و آپدیت های مایکروسافت استفاده بشه.من این گزینه رو خاموش کردم.
یه پیغامی داد که این خدمات رو نمی خواین و ... منم گفتم نه.
بهد که ok رو زدم و برگشتم همون جا دیگه این جور گزینه ای نبود و چند تا گزینه ی دیگه هم رفت.
می خواستم بپرسم میشه default کرد و این گزینه ها رو برگردوند؟؟؟؟
سلام برمیگره به هارد یا دی وی دی رام شما.
سلام
مورد مهمی نیست.
هم بهتر که از بین رفته![]()
سلام دوست عزیز
بنده هم نظرم این است که از دی وی دی رام شماست.
ضمنا کمی صبور باشید تا پاسخ بگیرید. سه پست با فاصله 1 ساعت از هم کمی زیاد است.
Last edited by ahmadpm; 06-04-2010 at 11:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)