من هرچي HP داشتم لپ تاپ هارد سوزونده !
هاردشو عوض كردم ، گارانتي بهم پس نمي ده هارد ، اگه بفرستم دبي ؟
من هرچي HP داشتم لپ تاپ هارد سوزونده !
هاردشو عوض كردم ، گارانتي بهم پس نمي ده هارد ، اگه بفرستم دبي ؟
اره.مال منم نمی شه. هم مهم نیست زیاد.از کنترل پنل بیتس قسمت Listening تیک beats رو برداری تقریبا همون می شه.یه بار دیگه کارت صدا ر وآنیستال کن دوباره بریز شاید درست شه
من تونستم درستش کنم! نه ربطی نداره! باید نرم افزار HP Quick Launch Software رو نصب کنی.
توی سایت hp قسمت توی دانلود درایورا قسمت utility sulotion فکر کنم بتونی پیداش کنی! نصب کن بعد درست میشه!
سلام
من 6177 دارم
اگه بازی های سنگین رو بازی کنم مشکلی برا لپ تاپ پیش نمیاد؟
چون وقتی بازی می کنم فنش با صدای زیاد روشن میشه
ممنون
نه عزیز مشکلی نداره! من خودمم 6177 دارم! دارم باهاش بازی میکنم! max payne 3 و sleping dog رو با بالاترین کیفیت بازیی میکنم! عالیم جواب میده! (البته من رم رو کردم 8GB )
اونم به خاطر اینه که از گرافیک انبورد سوییچ میشه رو ATI فن روشن میشه تا سیستمت داغ نشه!
برو بازی کن حالشو ببر!
من رم رو همون اول 8 کردم، سیستم تو بازی بعد 20دقیقه ری استارت میکرد، رم رو در آوردم درست شد!
البته این جریان برا یه سال پیشه.همون موقع که خریدم (پارسال) بردم مغازه، یارو رم اصلی رو درآورده بود دو تا رم 4گیگ گذاشت تا مچ شن! ولی به من نگفته بود
از روز اول همین مشکل رو داشت. بردم پیشش گفت کول پد بذار درست میشه. منم این کار رو کردم موقتی درست میشد, تا این که یه ماه پیش دوباره لپ تاپ رو بردم پیشش گفتم یکی از رم های 4رو دربیار. سر خود فرستادن گارانتی گفتن فن CPU رو عوض کردیم درست شده! ولی درست نشده بود (20تومن هم هزینه ارسال و تست گرفتن). گفتم رم رو دربیارید، در آوردن درست شد! حالا رم دوباره 4گیگه! البته هزار تا ماجرا سر این لپ تاپ داشتم که اینجا جاش نیس بگم.
می خوام دوباره یه 2گیگ کنارش بذارم ببینم درست میشه یا نه چون سرعت سیستم پایین اومده.
GTA IV که بازی میکنم ماشینا فقط چرخاشون پیداس!
حالا نمیدونم درست درست میشه یا نه؟ شما که این مشکل رو نداشتید؟
ببین پیشنهاد من اینه رم های سیستمو بردار بفروش یه جفت رم کینگ بگیر! من روی لپ تاپ رم کینگ بهم چند بار جواب داده!! بعد فابریکش یه رم چهار گیگه! ماله من که اینطوری بود! روشم برپسب خود Hp خورده بود
بعد در مورد بازیت باید بگم! نمیدونم من که تو بازی باهاش مشکل نداشتم! یعنی تا الان باهاش مشکل نداشتم! همه جوره راضیم ازش! خالا عوض کن باید درست شه!
سلام
بالاخره لپ تاپ dv6 6c45 رو گرفتم
قیمتش حدود 1600 تا 1700 شد با گارانتی!!
فقط درایور هاش از قبل نصبن یا باید دانلود کنیم یا چی....؟
آخه توش دیسک نبود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایتش هم 6c45 نیست!!!
موقع بازی هم قسمت فنش تقریبا داغ میکنه و باد گرم میده.صداش هم کمه.
باتریش هم حدود 3 ساعت جواب میده.
فعلا که راضیم خیلی!
درضمن امتیاز خود ویندوز رو هم که گرفتم، از 7.9، 5.9 داد که مربوط به گرافیک و هارد میشد.
راستی سویچ بین کارت گرافیک چجوریه؟
یه قسمتی داره که من نفهمیدم!!
مرسی
سلام یه سوال مهم دارم !!
من می خواستم لپ تاپ پاویلیون 6c45 رو با قیمت 15800000 بخرم اما یه مشکلی که دارم اینکه موقع مقایسه کنفیگ ها با سایر برند های متوجه کم بود قمیت 200 300 تومانی می شم ! !!
آیا hp مشکلی داره کسی می تونه کمکم کنه ؟؟
دوستان اگر در این رده قیمت چیزه بهتری بود حتما معرفی کنید!
خیر.مشکلی نداره.قیمت پایینش به خاطر cpu i5 هست که مسلما ارزونتر از i7 ه.می خواید هم قیمت رقباش بخرید می تونید 6c50 یا 6c55 بخرید که هم قیمت رقبایی مثل n55 و Y570 بشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)