سلام من یه مدم tp-link
td-8841 دارم می خوام شبکه وایرلس تو خونه را بندازم چی با این خوب مچ میشه آخه میگن بعزی از اکسس پینت ها با هم مارک خودشون فقط کار میکنن
سلام من یه مدم tp-link
td-8841 دارم می خوام شبکه وایرلس تو خونه را بندازم چی با این خوب مچ میشه آخه میگن بعزی از اکسس پینت ها با هم مارک خودشون فقط کار میکنن
با عرض سلام
من تازه واردم.می خواستم اگه میشه لطف کنید مشخصات کامل asus am602 va asus am604g رو توضیح بدید.و اینکه همه اون چیزایی که توی 602 هست توی 604 هم هست؟ هر دوتا مودم ای دی اس ال هستن دیگه؟ ممنون
سلام من تازه واردم
می خواستم اگه می شه لطف کنید مشخصات کامل asus am62 va asus am604g رو توضیح بدید.و می خواستم بدونم تمام امکاناتی که توی 602 هست توی 604 هم هست؟
ممنون می شم اگه منو به یه تاپیک دیگه نفرستید همین جا توضیح بدید![]()
سلام دوستان
من یه مودم tp-link td-w8920G خریدم که از شرکت اومدن و برام به صورت اتوکانکت نصب کردن یعنی با enable و disable کردن local area connection اینترنت قطع و وصل میشه حالا می خوام بدونم میشه کاری کرد که با ساختن کانکشن و هم روش قبلی با هم کار کنه و یا حداقل با کانکشن کار کنه؟نحوه تنظیمات رو توضیح بدهید.
چون من از برنامه دانلود منیجر استفاده می کنم و معمولا تنظیمات برنامه رو طوری قرار می دم که بعد از دانلود دیسکانکت بشه اما چون کانکشن نداره نمیشه.
لطفا راهنمایی کنید
سلام.. خوبید بچه ها ؟
اقا من مودمم d-link 520t هست.. توی ویندوز تازگی ها ( ایکس پی سرویس پک3 ) اینترنت بعد از یه 1 ساعت کار کردن دیگه سایت باز نمیکنه و چراغ پورت ethernet ام هم که معمولا همیشه اگر در حال جستجو باشم تو اینترنت روشن خاموش میشه ثابت وا میسته... مجبور میشم دیسکانکت کنم دوباره فیش مودم رو وصل کنم. قبلا تو خود ویندوز از طریق Local Area Connection با زدن disable و بعدش enable کردن درست میشد... ولی الان یه 2 روزه نمیدونم ویندوزه چش شده وقتی میزنم disable این پیغام میاد :
میشه یکی برای حل هر دو مشکل راهنمایی کنه ؟؟
سلام
لطفا اگه کسی تنظیمات مودم tp-link 8817 رو میدونه بنویسه
ممنون
دوستان وایرلس من وقتی با بورد بند کانکشن وصل میشه از کار میوفته !!!
ولی با لوکال اریا(یا همون اتو ماتیک ) کار میکنه
به نظرتون مشکل از کجاست؟
من فرمامو فرستادم بعد از رانژه شدن خط باید زنگ بزنم تنظیمات ip و vpi vci رو بگیرم دیگه چیزی لازم نداره؟
در حد کم و معمول گرم میشه ...
یعنی همه مودم های وایرلس دار گرم میشند .
به جرات میتونم بگم این مدل ایسوز از دیگر مودم های وایر لس دار کمتر گرم میشه .
تو مودم های وایرلس دار بیشترین برد را همین ایسوز داره ، البته لینک سیس هم خوبه ولی تست کردم یکی دو متر کمتر از ایسوز برد میده .
من این مدم را مدتهاست دارم .
بهترین مودمه ، خیالت راحت .
منظورتون از برود بند کانکشن چیست ؟!
همه مودمها به همین صورت کانکت میشند !
برای تنضیمات وایرلس حتما باید مودم را به صورت PPPoE کانفیگ کنید .
در هیچ شرایط دیگه اینترنت share نخواهد شد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)