بله دوست عزیز منم دیشب این مشکل رو داشتم . یعنی اواتارم رو فقط خودم میدیدم .
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
ممنونم از راهنماییتون . بله دیشب که هر کاری میکردم ارور میداد .
بله دوست عزیز منم دیشب این مشکل رو داشتم . یعنی اواتارم رو فقط خودم میدیدم .
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
ممنونم از راهنماییتون . بله دیشب که هر کاری میکردم ارور میداد .
نمی تونین بزارین ؟ یعنی چی ؟ میزارین ولی نمیاد ؟؟؟
این روش رو امتحان کنین :
به این دو مسیر برین و هر دو پوشه رو حذف کنید. البته قبلش مسنجر رو کامل ببندید.
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\cache\Avatars
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\cache\Icon
دوباره امتحان کنین.
و یه چیز دیگه : عکس آپلودی شامل کاراکترهای غیر از حروف انگلیسی و اعداد نباشه.
سلام من تا دیشب از یاهو استفاده میکردم و مشکلی نداشت اما از امروز وقتی میخواستم آنلاین شم میزنه your accont has been locked please click " forgot password" to start unlocking process اینو میزنم ولی تو مرحله 3 که ایمیل میخواد ایمیل میزنم میگه not avilable مشکل چیه؟بعدشم من اصلا پسوردمو فراموش نکردم
تو قسمت ایمیل باید ایمیل دومتون رو بزنید. همون میلی که موقع ثبت نام در یاهو وارد کردین. بعد هم به احتمال زیاد سوال امنیتی خواهد پرسید.
یاهو از پسورد شما ایراد گرفته
شما وارید این قسمت بشید
ایمیل و پسوردتون رو وارد کنید تا راهنمایی بشید برای تعویض پسوردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدیدا یاهو پسوردهای ساده رو ازش ایراد میگیره و باید پسوردهای سنگین تری رو انتخاب کنید برای ایمیلتون
موفق باشید![]()
پسوردمو یادم نرفته ولی همش به پسورد گیر میده امکان نداره اصلا من 4 ساله پسوردم همینه
تو این لینک که دادم باز مجدد به پسورد شما گیر میده؟
اگر اینطور باشه ایمیل شما Block شده و باید با یاهو مکاتبه کنید دلیل اون رو جویا بشید و درخواست بدید مشکل رو برطرف کنه
بله اکانتم لاک شده تو پست اولم گفتم حالا به یاهو چی بدم؟تو یاهو helper میگه:
We're sorry that you cannot access the alternate email address or mobile number you provided for your account.
Please return on December 17, 2011, after 08:51 GMT, when you will be able to reset your password by answering the secret question you chose for your account. Why must I wait?
.
واسه من هم از این لینک های ریست پسورد فرستاده میشه مشکلش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)