تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 454 از 1126 اولاول ... 354404444450451452453454455456457458464504554954 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,531 به 4,540 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در اون كه خارج شدن ازش سخته كه شكي نيست.. :دي
    من از ظرفيت و درصد پذيرش الان اطلاع ندارم.قبلا بايد نمره مياوردي تا قبول محسوب بشي.
    اگه برسي يه دور كامل بخوني كتابها رو احتمال قبولي هست.
    همین دیگه
    چون من امتحانای پیشم دارم خیلی وقتم کم شده،یکمم سهل انگاری کردم دیر شروع کردم
    بنظرتون میشه سه تا دروس عمومی و دوتا اختصاصی حسابداریو تو این مدت کم باقیمونده حداقل به اندازه قبولی خوند؟
    بازم ممنون که جواب دادی

بازم دوستانی هستن که شرایط مشابه داشتن و سالای قبل تو فراگیر قبول شدن؟
    اگه کسی هس خوشحال و ممنون میشم کمک کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAS71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    کارت ورود به جلسن رو دیروز نشون می داد الان دیگه نشون نمی ده . دوباره فعال می شه؟

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

همین دیگه
    چون من امتحانای پیشم دارم خیلی وقتم کم شده،یکمم سهل انگاری کردم دیر شروع کردم
    بنظرتون میشه سه تا دروس عمومی و دوتا اختصاصی حسابداریو تو این مدت کم باقیمونده حداقل به اندازه قبولی خوند؟
    بازم ممنون که جواب دادی
    بستگي به سرعت يادگيريت داره.اگه تند خوان باشي كه مشكلي نخواهي داشت.موفق باشي.

سلام
    کارت ورود به جلسن رو دیروز نشون می داد الان دیگه نشون نمی ده . دوباره فعال می شه؟
    الان امتحان كردم مشكلي نداشت.مي توني بگيري.

4. 2 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه !faeze's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    منم نمی تونم کارتمو بگیریم،اینو میزنه:

کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض گم شدن فیش های واریزی پیام نور

سلام ، من فیش های 4 ترم قبلو گم کردم موقع فارغ التحصیلی گیر می دن چیکارکنم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    منم نمی تونم کارتمو بگیریم،اینو میزنه:

کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد
    شهريه تون رو كامل واريز كرديد؟72 ساعت بايد گذشته باشه تا بتونيد كارت و بگيريد.

8. این کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAS71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این جا کسی هست که شهریه اش رو با atm یا تلفنباک پرداخت کرده باشه؟ امروز رفتم بانک 145 نفر تو نوبت بودند ول کردم اومدم
    با atm هم نتونستم پرداخت کنم می نوشت شناسه اشتباه است
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

سلام دوستان.همگی خسته نباشید.کنارشم موفقم باشید

من ثبت نام کردم و ترم اول رو که از مهر بود مرخصی گرفتم.آخه مدرک پیشم رو نبردم هنوز.از بهمن میرم.برام که مرخصی رد کردن گفتن 74تومن باید شهریه ثابت رو بریزی.بردم ریختم و دادم و ثبت کردن.الان فکر کنم 2روزی میشه.تو سایت گلستان میرم زده مرخصی تحصیلی اما همون فیش 74تومنی تو قسمت واریز شهریه مونده و تو قسمت پرداخت شهریه ی دانشجو چیزی نزده.این درست میشه؟اون مبلغی رو که ریختم کی میزنن تو سایت؟

و میخواستم بدونم منابع و کتاب ها و(دیگه نمیدونم چی.هرچی)درباره ی رشته ی کامپیوتر_نرم افزار رو از کجا میتونم گیر بیارم؟

و آخرم اینکه برای ترم بهمن ماه از کی باید انتخاب واحد کنم و انتخاب واحد چجوریه؟یعنی بین اینهمه اسم کتاب و منابع و...کدومارو باید ترم اول بردارم؟

راستی میگن دیر ثبت نام کنی کلاس ها پر میشه و باید خودخوان ثبت نام کنی، این درسته؟

کلی سوال شدببخشید

ممنون میشم کمکم کنید

11. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام ، من فیش های 4 ترم قبلو گم کردم موقع فارغ التحصیلی گیر می دن چیکارکنم ؟
    بدهي نداشته باشي ان شاء ا... كه مشكلي پيش نخواهد اومد.

این جا کسی هست که شهریه اش رو با atm یا تلفنباک پرداخت کرده باشه؟ امروز رفتم بانک 145 نفر تو نوبت بودند ول کردم اومدم
    با atm هم نتونستم پرداخت کنم می نوشت شناسه اشتباه است
    ما روش سنتي (:دي) رو امتحان ميكنيم.شايد منظور از شناسه همون شماره سريالي هست كه بالاي بفرم واريز وجه نوشته شده(با شماره دانشجوييتون شروع ميشه.)

سلام دوستان.همگی خسته نباشید.کنارشم موفقم باشید

من ثبت نام کردم و ترم اول رو که از مهر بود مرخصی گرفتم.آخه مدرک پیشم رو نبردم هنوز.از بهمن میرم.برام که مرخصی رد کردن گفتن 74تومن باید شهریه ثابت رو بریزی.بردم ریختم و دادم و ثبت کردن.الان فکر کنم 2روزی میشه.تو سایت گلستان میرم زده مرخصی تحصیلی اما همون فیش 74تومنی تو قسمت واریز شهریه مونده و تو قسمت پرداخت شهریه ی دانشجو چیزی نزده.این درست میشه؟اون مبلغی رو که ریختم کی میزنن تو سایت؟

و میخواستم بدونم منابع و کتاب ها و(دیگه نمیدونم چی.هرچی)درباره ی رشته ی کامپیوتر_نرم افزار رو از کجا میتونم گیر بیارم؟

و آخرم اینکه برای ترم بهمن ماه از کی باید انتخاب واحد کنم و انتخاب واحد چجوریه؟یعنی بین اینهمه اسم کتاب و منابع و...کدومارو باید ترم اول بردارم؟

راستی میگن دیر ثبت نام کنی کلاس ها پر میشه و باید خودخوان ثبت نام کنی، این درسته؟

کلی سوال شدببخشید

ممنون میشم کمکم کنید
    مباركه.......خوش اومدين به جمع پياميا :دي

از پرداخت شهريه بايد 72 ساعت بگذره تا بدهي 0 بشه.
    كتابها رو از كتاب فروشي هايي كه رسما كتابهاي پيام نور رو توزيع ميكنن مي تونيد پيدا كنيد.هرچند بعضي از كتاب ها از انتشارات دانشگاه هاي ديگه س(اينا گرون تر هستند).ليست منابع و چارتي كه با توجه به اون بايد انتخاب واحد كنيد رو هم از لينكي كه پايين ميزارم مي تونيد دانلود كنيد.انتخاب واحد هم چند روز بعد اتمام همه ي امتحانات شروع ميشه.توي سايت پيام نور اعلام ميكنن.اسفند كلاسها شروع ميشه.
    درسته دير انتخاب واحد كني هم استاد خوب رو از دست ميدي و هم ممكنه ظرفيت كلاسها تكميل بشه و نتوني درس رو عادي برداري و اين يعني يا خودخوان يا قيدشو زدن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by sansi; 22-12-2011 at 23:32.

13. 2 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

مباركه.......خوش اومدين به جمع پياميا :دي

از پرداخت شهريه بايد 72 ساعت بگذره تا بدهي 0 بشه.
    كتابها رو از كتاب فروشي هايي كه رسما كتابهاي پيام نور رو توزيع ميكنن مي تونيد پيدا كنيد.هرچند بعضي از كتاب ها از انتشارات دانشگاه هاي ديگه س(اينا گرون تر هستند).ليست منابع و چارتي كه با توجه به اون بايد انتخاب واحد كنيد رو هم از لينكي كه پايين ميزارم مي تونيد دانلود كنيد.انتخاب واحد هم چند روز بعد اتمام همه ي امتحانات شروع ميشه.توي سايت پيام نور اعلام ميكنن.اسفند كلاسها شروع ميشه.
    درسته دير انتخاب واحد كني هم استاد خوب رو از دست ميدي و هم ممكنه ظرفيت كلاسها تكميل بشه و نتوني درس رو عادي برداري و اين يعني يا خودخوان يا قيدشو زدن.
    مرسی.خـــــــیلـــــــــی کمک کردی.میسی میسی

2تا سوال دیگه دارم.این لینک دانلود که شما دادی یکی زده نظام سنتی و یکی زده نظام تجمیع.این یعنی چی؟من کدومشم؟کدومو باید دانلود کنم؟

و اینکه این نیمسال اول 91-90 و نیمسال دوم 91-90 یعنی چی؟من جزو کدومشون میشم؟مثلا بخوام نمونه سوال دانلود کنم زده برای نیمسال اول.من باید اونو دانلود کنم یا نیمسال دوم؟این نیمسال کلا یعنی چی؟

thank you sooooooooo muuuuuuch ya bo0o0o0o0o0s

best wishes for you

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •