منظورم همون ايران اچ پي بود!
پس شما مشهدو كلا رد كردين ديگه؟
خريد آنلاين از ايران اچ پي ممكنه مشكلي همراه داشته باشه؟
نوتالي 50 تومن ارزونتر از ايران اچ پي ميده!! ميشه بهش اعتماد كرد؟؟
منظورم همون ايران اچ پي بود!
پس شما مشهدو كلا رد كردين ديگه؟
خريد آنلاين از ايران اچ پي ممكنه مشكلي همراه داشته باشه؟
نوتالي 50 تومن ارزونتر از ايران اچ پي ميده!! ميشه بهش اعتماد كرد؟؟
یه لپ تاپ حداکثر تا 750 تومن معرفی می کنید برای برنامه نویسی و یکم بازی و کارهای گرافیکی
وزن یه باتری 6 سلولی چقدر است
وزن یه لپتاپ 2.8 کیلویی با باتری 6 سلولی چقدر است
Last edited by sma123; 25-10-2008 at 13:00.
با 300 تومن چي ميشه گرفت مشخصات بدين لطفاتا چقدر میتونی هزینه کنی ؟
برند خاصی مد نظرته ؟
با 300 پی سی نمیشه گرفت چه برسه با لپتاپ حداقلش 500 ه
بزار فردا ببینم بازار چه چوریه شاید بشه یه 1525 دل با گرافیک x3100 و وبکم بلوتوث بگیری
تا فردا صبر کن
نوتالی هم گارانتی خوبیه از اون هم بگیری ضرر نکردی . ولی ایران اچ پی کمی از دیگر گارانتی های اچ پی بهتر کار میکنه و از لحاظ فرستادن با پست و ... خیالتون کاملا راحت باشه که هیچ مشکلی نداره .
موفق .....
سلام
شما اگه میخوای بازی کنی و لپ تاپ واسه بازی و ... میخوای xps m1530 - اگه واسه کارای افیس و اداری و... میخوای میتونی بری سراغ سری D دل مثل D830 .
ولی اگه ظاهر و کیفیت اونقدر واسط مهم باشه میتونی بری سراغ FZ های سونی که با کانفیگ کمی پایین تر قیمت بیشتری از دل ها دارن و به خاطر طراحی بهتر - ظاهر بهتر - کیفیت ساخت بهتر و ال سی دی های فوق العاده ی این برند هست .
در ضمن شما فقط قادر به تعویض رم - هارد و شاید درایو باشین و تمامی قطعات دیگه رو نمی تونین تغییر بدین .
( البته مدلی مثل DELL XPS M1730 میشه گرافیکش رو هم عوض کرد و یا ارتقا داد ) .
موفق .....
یعنی واقعا میشه گرافیک m1730 رو ارتقاع داد؟؟
بله این مدل میشه کارت گرافیکش رو تعویض و یا ارتقا داد .
Last edited by ravani_13; 25-10-2008 at 15:07.
عزیز من حرف شما کاملا درسته و من اصلا نمیگم سونی چین کیفیت پایین تری داره و ... بلکه سونی چین از صد تا برند تازه وارد و بعضا حرفه ای بهتره و شکی تو این نیست ، اما خودت قضاوت کن لپ تاپی که تو آمریکا اسمبل میشه با قطعات چین با لپ تاپ ساخت خود چین نهایتا چه فرقه قابل درکی داره ؟؟ این قضیه فقط برای لپ تاپ های وایو نیست و بیشتر محصولات سونی رو چند تا کشور بطور مشترک تولید میکنن و فرقی از بابت کیفیت نهایی ندارن .
خیلی ها دوست دارن پشت لپ تاپشون بزنه Made in U.S.A و فلان جا و ... اما در کل یه کارایی ارائه میکنن و دیگه آمریکاییه پرواز نمیکنه که !! فرق ساخت اینا با هم اینه که تو چین نیروی انسانی هزینه اش از دیگه کشورها کمتر در میاد و به همین خاطر قیمت تموم شده پایین تر میاد و اینو هم شما میدونی هم من ..
من هم کیفیت دستگاه آمریکایی رو پایین نیاوردم که بخوام برای دستگاه های چینی تبلیغ کنم ، حرف من اینه که توجیه اقتصادی نداره این کار ... همین
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)