تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 454 از 506 اولاول ... 354404444450451452453454455456457458464504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,531 به 4,540 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ممنون ولی خوب من همین پژو رو ترجیح میدم

برای پژو 206 تیپ 2 تو فرمش نوشته 17.5 پرداخت میشه و تو اردیبهشت تحویل داده میشه. قیمت روز خودرو ها رو تو کدوم سایت معتبر باید دید ؟
    والا در این مورد نمیدونم
    راستی حواستون باشه موتور تیپ 2 خیلی ضعیفه از سمند و پارس اینا ضعیف تره اگه فکر میکنید نیاز به موتور قویتر دارین برین سراغ تیپ 5 هم ترمزاش بهتره هم موتور قویتر هم سیستم تهویش اتوماته
    چون من تیپ دو داشتم عرض میکنم اینا رو

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

2. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

والا در این مورد نمیدونم
    راستی حواستون باشه موتور تیپ 2 خیلی ضعیفه از سمند و پارس اینا ضعیف تره اگه فکر میکنید نیاز به موتور قویتر دارین برین سراغ تیپ 5 هم ترمزاش بهتره هم موتور قویتر هم سیستم تهویش اتوماته
    چون من تیپ دو داشتم عرض میکنم اینا رو

خوب شد در مورد تیپ 5 نوشتی می خواستم بپرسم. این مطلبو تو خبر آنلاین خوندم... به نظرت عاقلانه هست صبر کنم تو فروردین یا اردیبهشت 94 پیش خرید کنم
    تا پلاک 94 داشته باشم ؟

برخی می گویند وعده خودروسازان برای عرضه زودهنگام خودروهای با پلاک ۹۴، عامل ایست بازار شده است، چراکه مردم ترجیح می‌دهند چند روزی را بیشتر صبر کنند، اما خودروی پلاک ۹۴ خریداری نمایند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

خوب شد در مورد تیپ 5 نوشتی می خواستم بپرسم. این مطلبو تو خبر آنلاین خوندم... به نظرت عاقلانه هست صبر کنم تو فروردین یا اردیبهشت 94 پیش خرید کنم
    تا پلاک 94 داشته باشم ؟

برخی می گویند وعده خودروسازان برای عرضه زودهنگام خودروهای با پلاک ۹۴، عامل ایست بازار شده است، چراکه مردم ترجیح می‌دهند چند روزی را بیشتر صبر کنند، اما خودروی پلاک ۹۴ خریداری نمایند
    دوست عزیز تا جایی که من دیدم خودرو های تحویل 20 روزه (اگه عددو اشتباهی نگفته باشم) که به مناسبت دهه فجر میدن پلاک 94 هست پس من فکر نمیکنم اصلا شما مشکلی داشته باشید؟ چون از بهمن پلاک 94 میزنن
    ضمنا شما اونور سال تحویل میگیرین وقتی اونور بگیرین خوب 94 پلاک میخوره دیگه

5. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

تو فرمش که به من دادن نوشته برای تیپ 5 باید 17 تومن الان پرداخت بشه , تو اردیبهشت تحول داده میشه و 24 % سود مشارکت نوشته . منظورش از سود 24% چیه ؟ البته این سوال شاید مربوط به این تاپیک نباشه و قاعدتا من باید از خود منشی اونجا می پرسیدم... ولی اگه جواب بدی ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

تو فرمش که به من دادن نوشته برای تیپ 5 باید 17 تومن الان پرداخت بشه , تو اردیبهشت تحول داده میشه و 24 % سود مشارکت نوشته . منظورش از سود 24% چیه ؟ البته این سوال شاید مربوط به این تاپیک نباشه و قاعدتا من باید از خود منشی اونجا می پرسیدم... ولی اگه جواب بدی ممنون میشم.
    آقا بنظر من صبر کن تجویل فوری زدن اونو بگیر خیلی بهتره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقا بنظر من صبر کن تجویل فوری زدن اونو بگیر خیلی بهتره
    من متوجه اون سود 24% نمیشم. حالا در اولین فرصت یه سری به نماینذگی میزنم و ازش سوال می پرسم ولی اینجا هم مطرح میکنم شاید زودتر نتیجه بگیرم.
    منظورش از سود 24% اینه که اگه الان پیش خرید کنید و 17 میلیونو بدید تا موقع تحویل 24% سود یعنی 4 میلیون بهش تعلق میگیره ... و تا حالا میشه 21 میلیون
    و بعد اگه مثلا قیمت نهائیش 36 باشه 15 تومن دیگه پرداخت کنید و تحویل بگیرید ؟ منظورش اینه ؟

اینکه کی تحویل فوری دارنو از کجا باید متوجه بشم ؟

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه قرار بود هر کی 17 تومن بده بعد از 3 ماه (اسفند تا اردیبهشت) 4 میلیون سود بیاد روش که همه میرفتن اینجا سرمایه گذاری میکردن!(4 میلیون تو سه ماه برای 17 تومن یعنی سود 95 درصد!)
    تا اونجا که من اطلاع دارم این سود هایی که میگن سالانه است.
    یعنی سود مشارکت 17 تومن برای 3 ماه تقریبا 1 تومنه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اگه قرار بود هر کی 17 تومن بده بعد از 3 ماه (اسفند تا اردیبهشت) 4 میلیون سود بیاد روش که همه میرفتن اینجا سرمایه گذاری میکردن!(4 میلیون تو سه ماه برای 17 تومن یعنی سود 95 درصد!)
    تا اونجا که من اطلاع دارم این سود هایی که میگن سالانه است.
    یعنی سود مشارکت 17 تومن برای 3 ماه تقریبا 1 تومنه.
    حتما همینطوره و همین سوال هم برای من ایجاد شده بود. حتما همونطوری هست که نوشتی ولی خوب بهتره شنبه برم نمایندگیشون , ازشون دقیقتر بپرسم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حتما همینطوره و همین سوال هم برای من ایجاد شده بود. حتما همونطوری هست که نوشتی ولی خوب بهتره شنبه برم نمایندگیشون , ازشون دقیقتر بپرسم.
    سلام برادر
    چند تا نکته بگم به درد می خوره. اولا همونطور که دوستمون گفتن سودها سالانه است. یعنی به 17 ملیون شما برای سه ماه برابر 17.000.000*0.24*3/12. صود تعلق می گیره. یعنی 1.020.000 تومان.
    دوما پیش فروش قیمت روز بازار رو در نظر می گیره. یعنی شما الان که پیش پرداخت رو بدین واسه تحویل اردیبهشت، مابالتفاوت بر اساسذقیمت ازدیبهشت محاسبه می شه. واسه همین چه الان ثبت نام کنی و چه در سال 94، اگه افزایش قیمت باشه شامل تو هم می شه
    سوم این که رانا و 206 فقط از لحاظ بدنهذبا هم تفاوت دارند و تزیینات داخلی. موتور و گیربکس و سیستم برق یکسانه. این رو هم مدنظرت قرار بده. هر دوشون هم از لحاظ کیفیت خوب هستن. خرابی خاصی ندارن. تعمیراتشون یکسانه. یه سری مشکلات داشتن که ایران خودرو برطرف کرد.

Sent from my SGP321 using Tapatalk

12. این کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

سلام برادر
    چند تا نکته بگم به درد می خوره. اولا همونطور که دوستمون گفتن سودها سالانه است. یعنی به 17 ملیون شما برای سه ماه برابر 17.000.000*0.24*3/12. صود تعلق می گیره. یعنی 1.020.000 تومان.
    دوما پیش فروش قیمت روز بازار رو در نظر می گیره. یعنی شما الان که پیش پرداخت رو بدین واسه تحویل اردیبهشت، مابالتفاوت بر اساسذقیمت ازدیبهشت محاسبه می شه. واسه همین چه الان ثبت نام کنی و چه در سال 94، اگه افزایش قیمت باشه شامل تو هم می شه
    سوم این که رانا و 206 فقط از لحاظ بدنهذبا هم تفاوت دارند و تزیینات داخلی. موتور و گیربکس و سیستم برق یکسانه. این رو هم مدنظرت قرار بده. هر دوشون هم از لحاظ کیفیت خوب هستن. خرابی خاصی ندارن. تعمیراتشون یکسانه. یه سری مشکلات داشتن که ایران خودرو برطرف کرد.

Sent from my SGP321 using Tapatalk
    سلام حرفاتون تایید میشه جز این که تزئینات داخلیشون هیچ ربطی به هم ندارند ورانا خیلی داخلش ضایسسسسسسس...........

14. 2 کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •