تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 454 از 1081 اولاول ... 354404444450451452453454455456457458464504554954 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,531 به 4,540 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منم با KIS 8.0.0.506 امحتحان کردم. شما رو هر 8 تا لینک کلیک کردی؟
    به هر 4 تای آخری که پروتکل https داره اجازه دانلود میده! (البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که کد مخرب به حساب مییاد داخل خود مروگر باز میشه)
    4 تای اولی که http هستن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجازه دانلود میده! جلوی 3 تای بعدی رو میگیره
    دوست عزیز این وظیفه وب گارد آنتی ویروس است که هرگونه دانلود شما از اینترنت را اسکن کند

در حالت عادی تمام صفحات HTTP توسط آنتی ویروس اسکن میشوند ولی صفحات HTTPS در حالت پیش فرض اسکن نمیشوند

( چون این امر ممکنه سبب اخلال شود و برخی سایت ها لود نشوند )

کاربر میتونه آنتی ویروس رو بگونه ای تنظیم کنه که صفحاتی که پروتکل Https دارند را هم اسکن کنه

بهرحال هر فایلی حتی اگر از دید وب گارد مخفی بمونه ، در صورت دانلود توسط گارد فعال کسپرسکی (در صورت کوچکترین فعالیتی )

یا توسط گارد اسکن ( درصورت اسکن دستی فایل دانلود شده ) شناسایی میشوند

آن فایل نوشتاری که داخل مرورگر باز میشه ، صرفا باید در فرمت Text قرار بگیره تا مخرب درنظر گرفته بشه ( نه در مرورگر )

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا مجید جوابتون رو در تاپیک فایروال خواندم و اون دو فایروال رو تست و با کاسپر مقایسه خواهم کرد. حالا اگر در مورد نحوه عملکرد applications filtering kasper توضیحی بفرمایید ممنون میشم. بالای 60 70 درصد از برنامه های عادی که همه ما استفاده میکنیم هنگامی که نصب و یا اجرا میشوند توسط کاسپر make trusted تشخیص داده نمیشوند و محدودیت گروه های پایینتر بر انها اعمال خواهد شد، مگر انکه توسط کاربر make trusted شوند که همین طور هم میشود. خب حالا دیگه به چه دردی میخوره، یعنی آنالیز کاسپر هیچی به هیجی. اگر به ساز کاسپر برقصیم هم باید با دنیای کامپیوتر خداحافظی کنیم چون تقریبا به همه برنامه ها گیر میده. یک توضیح مختصر بفرمایید.

ویرایش : البته من جز کاربرانی هستم که به کاسپر ارادت خاص داشته و لحظه به لحظه منتظرم تا کاسپر یک پیامی بدهد. اما همانطور که آنجا گفتم، این مساله باعث شده نتوتم آنتی ویروس محبوبم رو علیرغم داشتن آشنایی با کاسپر و امکان ارایه کمک و همین طور فایل های آپدیت، به نزدیکانم معرفی کنم، چون مثل حمید در پست قبل، امانشان بریده خواهد شد. اگر هم طبق گفته همیلتون عزیز روی اتومات تنظیم کنند هم، باز برای رفع محدودیت بسیاری از برنامه ها باید make trusted کنند. به همین علت میگم nod32 نصب کنند که دخالت کاربر کمتری داره. این طوری قصد دارم یک مدت هم با ناد32 کار کنم تا قلق اون هم دستم بیاد ومتاسفانه کاسپر میمونه فقط برا خودم.
    Last edited by nirvana.12345; 12-03-2009 at 23:36.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اين برنامه كه Kaspersky Blacklisted Keys Checking Tool نام داره قبلا هم در اين انجمن معرفي شده ولي بايد توجه داشته باشيد كه اين برنامه از طرف كمپاني كاسپر به عنوان يك برنامه مخرب در ديتابيس كاسپر تعريف شده است.موقع استفاده از اين برنامه بايد قاعدتا كاسپر را غيرفعال كنيد.اگر تمايل به استفاده از اين برنامه را داريد از لينك زير دانلود كنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من اینو دانلود کردم کار نکرد بعدش که رفت سرچ کردم فهمیدم این روی انتی ویروس جواب میده و اون باید نصب باشه کسی چیزی سراغ داره که روی kis هم جواب بده؟

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز این وظیفه وب گارد آنتی ویروس است که هرگونه دانلود شما از اینترنت را اسکن کند

در حالت عادی تمام صفحات HTTP توسط آنتی ویروس اسکن میشوند ولی صفحات HTTPS در حالت پیش فرض اسکن نمیشوند

( چون این امر ممکنه سبب اخلال شود و برخی سایت ها لود نشوند )

کاربر میتونه آنتی ویروس رو بگونه ای تنظیم کنه که صفحاتی که پروتکل Https دارند را هم اسکن کنه

بهرحال هر فایلی حتی اگر از دید وب گارد مخفی بمونه ، در صورت دانلود توسط گارد فعال کسپرسکی (در صورت کوچکترین فعالیتی )

یا توسط گارد اسکن ( درصورت اسکن دستی فایل دانلود شده ) شناسایی میشوند

آن فایل نوشتاری که داخل مرورگر باز میشه ، صرفا باید در فرمت Text قرار بگیره تا مخرب درنظر گرفته بشه ( نه در مرورگر )
    ممنون همشهری عزیز، درسته در صورت اسکن همه ی پورت ها و پروتکل ها با وب گارد ممکنه اختلال و کاهش سرعت اینترنت پیش بیاد، بحث من بیشتر سر اینه حالا که دانلود میشه چرا دیر شناسایی میکنه! شما میگین در صورت کوچکترین فعالیتی، اما نباید با کوچکترین بایت دیتای جدید در حال رایت روی هارد صورت بگیره؟ فکر میکنم این بخاطر حالت smart mode در فایل گارد کسپرسکی باشه (که بهترین حالتشه!)
    من این تست رو با آویرا هم انجام دادم در همه ی لینک های http وب گارد Access denied میزنه و تو https هم قبل از ظاهر شدن پنجره دانلود، temp اون در کش سیستم شناسایی میشه و اگه هم دکمه دانلود رو بزنیم مینویسه دانلود Failed شده، که این بخاطر وب گارد نیست، گارد خود آنتی ویروسه در حالت Scan when reading and writing
    Last edited by reza_3722; 13-03-2009 at 08:47.

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    ایا راهی هست که بشه اپدیت کاسپر رو نگه داشت؟
    منظورم اینه که بعد که ویندوز رو عوض کردیم دیگه مجبور نباشیم که دوباره تمام اپدیت رو بگیریم.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    ایا راهی هست که بشه اپدیت کاسپر رو نگه داشت؟
    منظورم اینه که بعد که ویندوز رو عوض کردیم دیگه مجبور نباشیم که دوباره تمام اپدیت رو بگیریم.
    بله.

آموزش تصویری آپدیت دستی کاسپراسکای در پست اول

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا مجید جوابتون رو در تاپیک فایروال خواندم و اون دو فایروال رو تست و با کاسپر مقایسه خواهم کرد. حالا اگر در مورد نحوه عملکرد applications filtering kasper توضیحی بفرمایید ممنون میشم. بالای 60 70 درصد از برنامه های عادی که همه ما استفاده میکنیم هنگامی که نصب و یا اجرا میشوند توسط کاسپر make trusted تشخیص داده نمیشوند و محدودیت گروه های پایینتر بر انها اعمال خواهد شد، مگر انکه توسط کاربر make trusted شوند که همین طور هم میشود. خب حالا دیگه به چه دردی میخوره، یعنی آنالیز کاسپر هیچی به هیجی. اگر به ساز کاسپر برقصیم هم باید با دنیای کامپیوتر خداحافظی کنیم چون تقریبا به همه برنامه ها گیر میده. یک توضیح مختصر بفرمایید.

ویرایش : البته من جز کاربرانی هستم که به کاسپر ارادت خاص داشته و لحظه به لحظه منتظرم تا کاسپر یک پیامی بدهد. اما همانطور که آنجا گفتم، این مساله باعث شده نتوتم آنتی ویروس محبوبم رو علیرغم داشتن آشنایی با کاسپر و امکان ارایه کمک و همین طور فایل های آپدیت، به نزدیکانم معرفی کنم، چون مثل حمید در پست قبل، امانشان بریده خواهد شد. اگر هم طبق گفته همیلتون عزیز روی اتومات تنظیم کنند هم، باز برای رفع محدودیت بسیاری از برنامه ها باید make trusted کنند. به همین علت میگم nod32 نصب کنند که دخالت کاربر کمتری داره. این طوری قصد دارم یک مدت هم با ناد32 کار کنم تا قلق اون هم دستم بیاد ومتاسفانه کاسپر میمونه فقط برا خودم.
    ما چندین روش برای مقابله با ویروس ها داریم

اول مطالعه محتوای فایل برای تشخیص مخرب بودن آن است که توسط دیتابیس آنتی ویروس و یا هوش مصنوعی آن صورت میگیرد

روش دیگر مطالعه رفتار یک پروسه و فایل است که بدینگونه میتوان به مخرب بودن فایل پی برد که به چنین تکنولوژی شناسایی

در اصطلاح Behavior Blocker می گویند ... گونه پیشرفته تر از Behavior Blocker در اصطلاح مخفف HIPS هستش

مزیت Behavior Blocker ها و HIPS ها اینست که نیاز به دیتابیس چندانی ندارند و از طرفی قادر به شناسایی اکثر مخرب ها هستند

عیب اینگونه برنامه ها هم بیشتر ، درصد بالای شناسایی کاذب آنهاست

از تکنولوژی HIPS عمدتا در فایروالها و اینترنت سکیوریتی ها استفاده میشه که سبب افزایش چشمگیر قدرت آنها میشود

( البته بصورت مستقل هم ارائه میشوند)

مثلا اگر به لیست مقایسه فایروالها نگاه کنید اکثر محصولات شرکت های بزرگ آنتی ویروس در زمینه فایروال فاجعه هستند

ولی در این بین فایروال چینی Netchina S3 با حجم 2.5 مگ با استفاده از تکنولوژی HIPS جزو فایروالهای بسیار خوب میشود

پس می بینید بازده کاری این تکنولوژی چه در برابر تهدیدات وب و چه در برابر تهدیدات داخلی ، بسیار بالاست

اما از تکنولوژی HIPS بصورت یک تکینیک بارز شناسایی در آنتی ویروس ها کمتر توجه شده است

اولین شرکتی که بصورت پیشرفته از این تکنیک در آنتی ویروس خود استفاده کرده است ، کسپرسکی است

در کسپرسکی 2009 برای مقابله با تهدیدات از سه روش دیتابیس ، هوش مصنوعی و HIPS استفاده شده است

Applications Filtering خود بخشی از تکنولوژی پیشرفته HIPS بکار رفته در کسپرسکی است

وظیفه آن طبقه بندی برنامه های سیستم و نظارت بر عدم رفتار خارج از محدوده است

هر پروسه ای که فعال شود بر اساس نوع عملکرد آن ، در یک پوشه امنیتی قرار میگیرد که هر کدام محدودیت کاری خاص خود را دارند

اگر به هر دلیل پروسه ای بخواهد خارج از محدوده خود عمل کند یا هنگام اجرا پروسه دیگری را وارد کند با پیام کسپرسکی مواجه هستید

در حالت عادی هیچ برنامه ای نمی تواند بطور خودکار وارد Trusted Zone شود چون این پوشه حیطه عملکرد آزادی دارد

برنامه هایی که بطور خودکار وارد این بخش میشوند توسط کمپانی کسپرسکی مشخص میشوند که باید دارای شروط

1. کاملا بی خطر 2. بسیار پر کاربر و مهم باشند در غیراینصورت باید کاربر خود وارد کند
    Last edited by majid20; 27-04-2009 at 19:31.

8. 4 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون همشهری عزیز، درسته در صورت اسکن همه ی پورت ها و پروتکل ها با وب گارد ممکنه اختلال و کاهش سرعت اینترنت پیش بیاد، بحث من بیشتر سر اینه حالا که دانلود میشه چرا دیر شناسایی میکنه! شما میگین در صورت کوچکترین فعالیتی، اما نباید با کوچکترین بایت دیتای جدید در حال رایت روی هارد صورت بگیره؟ فکر میکنم این بخاطر حالت smart mode در فایل گارد کسپرسکی باشه (که بهترین حالتشه!)
    من این تست رو با آویرا هم انجام دادم در همه ی لینک های http وب گارد Access denied میزنه و تو https هم قبل از ظاهر شدن پنجره دانلود، temp اون در کش سیستم شناسایی میشه و اگه هم دکمه دانلود رو بزنیم مینویسه دانلود Failed شده، که این بخاطر وب گارد نیست، گارد خود آنتی ویروسه در حالت Scan when reading and writing
    فکر کنم شما با آن دو فایل Zip مشکل داشته باشید

معمولا شرکت های آنتی ویروس تنظیمات گارد فعال آنتی ویروس را بگونه ای طراحی میکنند که فایلهای آرشیو بصورت فعال اسکن نشود

اسکن فایلهای آرشیو به بخش اسکن دستی واگذار میشود یا اینکه گارد زمانی فایل آرشیو را اسکن میکند که کاربر بخواهد آن فایل رو باز کند

این رویه نه تنها ضریب امنیت سیستم را کاهش نمیدهد بلکه بر روی سرعت آنتی ویروس تاثیر مثبت میگذارد

چون اسکن یک فایل آرشیو عبارت است از Unzip کردن آن در یک محیط ایزوله و اسکن تک تک فایلهای داخل آن

خب فرض کنید اگر قرار باشد گارد فعال از این متد استفاده کند ناچارا به میزان اشغال حافظه بیشتری نیاز خواهد داشت

در هر صورت در تنظیمات گارد کسپرسکی گزینه ای وجود دارد که تمامی فایلهای Zip شده و آرشیو ، توسط گارد فعال هم مدیریت خواهند شد

بهر حال در تست من مشکل خاصی نبود

10. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من بعد از اپدیت ، ایکون کسپرم مشکی شده
    اپدیت هم تا 100% رفت و دستور ریستارت رو داد ...
    ورژن هم 8.0.0.357
    میشه بگید مشکل از کجاست ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من بعد از اپدیت ، ایکون کسپرم مشکی شده
    اپدیت هم تا 100% رفت و دستور ریستارت رو داد ...
    ورژن هم 8.0.0.357
    میشه بگید مشکل از کجاست ؟
    بعد از بعضی آپدیت ها دستور ریستارت میاد، طبیعیه. اگر مشکلی که گفتی با ریستارت حل نشد،
    روی نوار رنگی بالای صفحه اصلی کلیک کن، بگو اونجا چی نوشته یا عکسشو بگذار.
    همین طور در مورد ایکون. معمولا با نگه داشتن ماوس روی ایکون، عبارت مربوط به مشکل بالاش نوشته میشه.

13. این کاربر از nirvana.12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •