دوستان یه سراتو کارکرده مدل 2008 تر و تمیز چند میارزه؟
اسپورتاج کارکده الان چجوریه؟
دوستان یه سراتو کارکرده مدل 2008 تر و تمیز چند میارزه؟
با این تعریف تمجیدی که شما کردی حدود8-5/8 میارزه البته اگه واسه استفاده میخواین تا 9تومن هم به نظر من جاداره حالا نظر خودش چیه؟آقا یک سمند دیدم مدل 81 ، 100 هزار تا راه رفته
اصلا رنگ شدگی نداره
8 سال تخفیف بیمه داره
900 لیتر بنزین هم داره
با رینگ و لاستیک نو یک هفته کار کرده چه قدر می ارزه ؟؟؟؟؟
تک سوز دیگه؟
27 تومن!دوستان یه سراتو کارکرده مدل 2008 تر و تمیز چند میارزه؟
اسپورتیج رو هم تا 34 - 35 تومن میشه گیر اورد!
خریدن سمند اونم مال 9 سال پیش واقعا حماقته! مگه اینکه مال خانم دکتر باشه![]()
با وجود این که این ماشین تولید 81 ولی کلا 100تا کارکرده و همون احتمالا دست یه خانم دکتر بودهخریدن سمند اونم مال 9 سال پیش واقعا حماقته! مگه اینکه مال خانم دکتر باشه![]()
ملاک تمیز بودن یک ماشین که فقط مدلش نیست شما ممکنه مثلا یه 405 مدل 83 گیر بیاری که از مدل 89 سرپاتر باشه(اینو به خاطر تجربه خودم میگم) مهم طرز استفاده صاحب ماشینه مدل پایین بودن ماشین یه امتیازه که اگه خوش شانس باشی ویه ماشین خوب گیر بیاری میتونی چند میلیون سود کنی.![]()
Last edited by mehdi-2009; 29-09-2010 at 20:19.
من الان حدود 7 میلیون نقدینگی دارم... می دونم با این پول تنها ماشین صفری که میشه خرید کرد پراید هست ولی می خواستم بدونم آیا گزینه دیگه ای هم هست؟ حتی اگه ماشین صفر کیلومتر نباشه.
شما اگه جای من بدودید 7 میلیون رو بالای چه ماشینی میدادین؟
من ميخوام يك ماشين مخصوص مسابقات اتومبيل سواري بخرم ... چي پيشنهاد ميكنيد دوستان ؟
بستگی به خودت داره ! نوع ماشین مهم نیست کاری که بعد باهاش میکنی و میسازیش مهمه ! باید ببینی با چی حال میکنی ! بعدم اگه میخوای تو مسابقات شرکت کنی باید اطلاعات خودت تکمیل باشه و ملت تازه بیان از تو سوال بپرسن
آخه من ميخوام با اسب بابام مسابقه بدم، برند زياد مهم نيست
شتاب صفر تا صد اسب بابات چنده ؟! برو ماشین که شتابش کمتره بخر ! من خودم نظرم پژو 206ال ایکس تیپ 8ه !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)