تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 454 از 551 اولاول ... 354404444450451452453454455456457458464504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,531 به 4,540 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان این طرح جدید مخابرات محدوداش ...

سرعتش دانلودش توی روز روی چنده با IDM ؟

شباته رایگان داره ؟!؟

با حجمه ترافیکی دانلودی میدن !؟ ؟
    من نزدیک یکسال و نیم 128 نامحدود مخابرات داشتم و سرعت دانلودم 17 بود اما 4 روزه 128 طلایی ماهی 3 گیگ گرفتم از مخابرات تا الان قطعی نداشتم و خطم 24 ساعته رانژه شد .

شبانه رایگان نداره اما مثل این که تو بعضی ایام حجم رایگان میدم الان هم واسه ماه رمضون یک طرح به نام سحر گذاشتن 3500 میدی شبانه از 1 تا 7 صبح بدون محدود دانلود میکنی به نظرم میصرفه اگه کسی لازم داشته باشه .

سرعت دانلود تو این چند روز اکثرا بین 75 تا 110 هست ولی کاملا بستگی به سروری داره که ازش دانلود میکنی .

من دیروز از یه سایت دانلود کردم سرعتم با IDM بین 220 تا 260 بود

در ضمن من 3 ماه گرفتم 9 گیگ اما همون اول به جای 9 گیگ تو حسابم 9 گیگ و 216 مگ بود !

یعنی 216 مگ بیشتر !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ایــــــــــــران

پيش فرض

دوستان من اینترنت مخابرات دارم چند روزی هست مشکل دارم و امروز چراغ adsl من همش وصل اینترنت میشه و باز دوباره خاموش و روشن میشه و اینترنت رو قطع میکنه کسی دیگر هم این مشکل رو داره قطعی داشته باشه زیاد ؟
    همین الان این مشکل رو دارم .
    اگر ممکنه راهنمایی کنید .
    من مرکز المهدی - سیدی - صبا هستم

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ایــــــــــــران

پيش فرض

دوستان اگر ممکنه این پست دوستمون رو جواب بدید چون مشکل منم همین شده .

سلام دوستان من صبا دارم از سرعتش راضیم فقط هرچند وقت یه بار جراغ ای دی اس الم چشمک زن میشه
    این موضوع اولین بار 1 سال پیش بعد 4 ماه پیش و این هفته ها میفته
    4 بار پورت عوض شده تو مخابرات
    مشکل از داخل خونه هم نیس

چیکارکنم ؟
    آیا با عوض کردن شرکت اینترنتم (میخوام شاتل بگیرم) خوب میشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من اینترنت مخابرات دارم چند روزی هست مشکل دارم و امروز چراغ adsl من همش وصل اینترنت میشه و باز دوباره خاموش و روشن میشه و اینترنت رو قطع میکنه کسی دیگر هم این مشکل رو داره قطعی داشته باشه زیاد ؟
    همین الان این مشکل رو دارم .
    اگر ممکنه راهنمایی کنید .
    من مرکز المهدی - سیدی - صبا هستم
    منم همین مشکل رو دارم
    من مرکز فرشچی هستم

داره خودمونی میشه Hearse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    خونه ی بابام

پيش فرض

داداش الان هم بازی میکنی !؟ الان از چی استفاده میکنی ؟؟ لطفا دقیق سرویستو با قیمتش بگو!

درضمن پینگش چطوره ؟ لگو و دیلی که نداری ؟ ؟

و اینکه حالا داداش شما حجم کم نیاری ؟؟

و در مورده سرعت دان شبانه و دانلود شبانه چطوره (خیلی برام مهمه) ؟؟؟
    آره، از پارس آنلاین 128 سه ماهه 29 تومن (6گیگ)
    پینگ تو cmd 170-180 میده. از اونجایی که قبل از ورود به هر هاست پینگو چک میکنم که پینگم با هاست زیر 100 باشه، لگ و دیلی اصلا ندارم.
    حجمم فیکسه فیکسه! فقط وقتی که میدونم داداشام میخوان بیان و ... 9گیگ میگیرم که کم نیارم.
    سرعت دانلود شبانه معمولا 100ه و تا 120 هم میره، تا حالا زیر 60 نیومده.
    یه مدتی شبی فیکس حداقل 1گیگ دانلود داشتم، ولی تابستون که شروع شد، دانلودم کمتر شده، ولی بازم بعضی وقتا به 1گیگ میرسه.

6. این کاربر از Hearse بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ایــــــــــــران

پيش فرض

منم همین مشکل رو دارم
    من مرکز فرشچی هستم
    سلام
    دوست عزیز من که هر چی صبر کردم کسی جواب نداد مجبور شدم خودم کاری کنم .
    عزیز من امروز صبح رفتم مخابرات منطقه و این موضوع رو به رئیس مرکز مخابرات منطقه گفتم و ایشون دستور دادند تا از داخل مخابرات خط با مودم چک بشه و گویا فیوز رو عوض کردن چون مامورش میگفت فیوز نشون نمیده اگر سوخته باشه و عوض کردند و از ساعت 9.5 تا 10:40 من فقط یکبار این موضوع رو دوباره دیدم که باز فکر میکنم از مخابرات باشه ولی عمده مشکل من که همش اینجوری میشد تا حدود 95 درصد حل شد
    شما هم درخواست خرابی کنید انشالله حل میشه
    منم اگر خبر دیگری شد و مشکل 100 دردصد حل کردند اطلاع میدم تا شما هم انجم بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

من نزدیک یکسال و نیم 128 نامحدود مخابرات داشتم و سرعت دانلودم 17 بود اما 4 روزه 128 طلایی ماهی 3 گیگ گرفتم از مخابرات تا الان قطعی نداشتم و خطم 24 ساعته رانژه شد .

شبانه رایگان نداره اما مثل این که تو بعضی ایام حجم رایگان میدم الان هم واسه ماه رمضون یک طرح به نام سحر گذاشتن 3500 میدی شبانه از 1 تا 7 صبح بدون محدود دانلود میکنی به نظرم میصرفه اگه کسی لازم داشته باشه .

سرعت دانلود تو این چند روز اکثرا بین 75 تا 110 هست ولی کاملا بستگی به سروری داره که ازش دانلود میکنی .

من دیروز از یه سایت دانلود کردم سرعتم با IDM بین 220 تا 260 بود

در ضمن من 3 ماه گرفتم 9 گیگ اما همون اول به جای 9 گیگ تو حسابم 9 گیگ و 216 مگ بود !

یعنی 216 مگ بیشتر !
    داداش خوب بگو چقدر دادی با چی ترافیکی ؟! و بعدش اینکه چی شد از آخر شبانه داره یا نه ؟ مگه میشه چند وقت داشته باشه و بعدش نداشته باشه ؟! :[

مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام من از مخابرات 512 نامحدود دارم ( منطقه ی کوثر ). جدیدا خیلی داغون شده دیگه انواع و اقسام ارور ها اومدن سراغم . یه مشکلی که از اول داشتم پریدن لینک بوده ( چراغ دی اس ال ) که به هر دری زدم درست نشد الان روزی 20 - 10 بار قطع میشه . پینگش که افتضاحه . استاندارد من در آوردی 1/10 به جای 1/8 هم که دارن ! در نتیجه سرعت دانلود به زور به 60 می رسه . از همه بدتر هر بار که دی سی میشه داون استریم مودم عوض میشه . حالت عادی 750 هستش با هر بار دی سی میاد روی 220 اینا که ریت دانلود قشنگ بشه 18 -19 کیلوبایت .
    جدیدا هم دو سه روزی هست ارورهای 691 - 619 می گیرم باید حتما روی بریج باشه تا با 100 بار ری دایال کردن وصل بشی .
    پشتیبانی هم که ریده همیشه اشغاله معلوم نیست چه کلکی زدن که هیچوقت بوق آزاد نمی خوره .
    آیا دیگه از این تخمی تر هم وجود داره دوستان ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من از مخابرات 512 نامحدود دارم ( منطقه ی کوثر ). جدیدا خیلی داغون شده دیگه انواع و اقسام ارور ها اومدن سراغم . یه مشکلی که از اول داشتم پریدن لینک بوده ( چراغ دی اس ال ) که به هر دری زدم درست نشد الان روزی 20 - 10 بار قطع میشه . پینگش که افتضاحه . استاندارد من در آوردی 1/10 به جای 1/8 هم که دارن ! در نتیجه سرعت دانلود به زور به 60 می رسه . از همه بدتر هر بار که دی سی میشه داون استریم مودم عوض میشه . حالت عادی 750 هستش با هر بار دی سی میاد روی 220 اینا که ریت دانلود قشنگ بشه 18 -19 کیلوبایت .
    جدیدا هم دو سه روزی هست ارورهای 691 - 619 می گیرم باید حتما روی بریج باشه تا با 100 بار ری دایال کردن وصل بشی .
    پشتیبانی هم که ریده همیشه اشغاله معلوم نیست چه کلکی زدن که هیچوقت بوق آزاد نمی خوره .
    آیا دیگه از این تخمی تر هم وجود داره دوستان ؟

شما برو مرکز
    نامه بنویس به رییس مرکز
    پورتتو عوض کنن
    قبلش از سیم کشی خونه که اتصالی نداشته باشه اطمینان داشته باش

11. این کاربر از fayyaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

داداش خوب بگو چقدر دادی با چی ترافیکی ؟! و بعدش اینکه چی شد از آخر شبانه داره یا نه ؟ مگه میشه چند وقت داشته باشه و بعدش نداشته باشه ؟! :[

مرسی
    گفتم دیگه 128 طرح صبا طلایی !

3 ماهه گرفتم 9 گیگ 26500 !

گفتم شبانه نداره اما گاهی اوقات تو بعضی مناسبت ها ترافیک هدیه میدن !

الانم به مناسبت ماه رمضون 3500 میگیرن شبا از 1 تا 7 صبح بدون محدودیت ( تا آخر ماه رمضون ) که بنظرم اگه کسی اهل دانلود باشه واقعا میصرفه چون راحت شبی 1 گیگ دانلود میشه !

اینم تست سرعتم همین الان گرفتم :

Last edited by amirreza.13; 07-08-2011 at 09:50.

13. این کاربر از amirreza.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •