من دیگه گیجیدم
ببینید دوستان من دانلود میکنم چه تورنت چه غیر اون +میخوام اینرنتو با یه وایرلس usb شر کنم به موبایل و لب تاپ
حالا چی pppoe یا بریج ،NAT و همچنین با usb بهتره یا کابل شبکه (با این استفائه های من)
1) یک عدد مودم وایرلس میخری . هر مدل یا مارکی که مورد علاقت هست ... از زیر 50 تومن وایرلس
tp link w8901g پیدا میشه تا مدلای asus که خیلی خوبن تاااااااااا مدلای خیلی خیلی خوب سری n از linksys ... اگه هم مدلای بهتر می خوای برو سراغ سری N که از استاندارد جدیدتر وای فای سری N استفاده میکنن و اگه لپ تاپ داری اونم از سری N پشتیبانی میکنه .
2) منظور دوستمون از AM604 همون ASUS AM 604 G بود. این 2 تا از یه خانواده هستن اما اولی مثل همین مودمای معمولی هست که 4 تا پورت LAN داره و قیمتش حدود 44-40 تومنه و دومی علاوه بر 4 تا پورت LAN وایرلس هم داره :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این مدل تو بازار یه کمی کمیابه و باید بگردی تا پیدااش کنی چون کمی قدیمی شده و مدلای جدیدتر سری n جاش رو گرفتن ... مثل مدل tp link 8960n که با توجه به قیمت امکانات خیلی خوب و برد خوبی داره و جزو ارزانترین مدلای وایرلس سری n محسوب میشه . ( می تونی تو پیغام خصوصی از آقا jaber سوال کنی از این مدل راضی هست یا نه )
3) وقتی یکی از این مودمها داشته باشی دیگه شر کردن با usb بی معنیه ! این مودما 4 تا پورت lan دارن که اگه بخوای با کابل شبکه میتونی ازشون عین مودم معمولی استفاده کنی . یا از وایرلسشون استفاده کنی که در اون صورت اگه فقط لپ تاپ داری نیازی به خریدن هیچ سخت افزار خاصی نیست چون خودشون آداپتور وایرلس داخلی دارند و برای کامپیوترهای رومیزی یا باید آداپتور بیسیم از نوع PCI بخری یا آداپتور بیسیم USB که شبیه فلش مموری هست اما کمی بزرگتر و اینها هم سری g و n دارند . پس در هر صورت با خرید یکی از این نوع مودمها اصلا سر و کارت با کابل USB نمیوفته !
موفق باشی.