تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 454 از 2403 اولاول ... 3544044444504514524534544554564574584645045549541454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,531 به 4,540 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چرا گیج می کنی بچه رو
    در ضمن بریج خیـــــــــــــلی بهتر از PPPoE هست به این دلیل که همه پورت ها به راحتی Forward می شن و همه تنظیمات دست خودتونه منم اگه مجبور نبودم اینترنتم رو چند نفری استفاده کنم 100% بریج می کردم
    چون الان شدیدا مشکل MTU دارم و اصلا نمی تونم بازی کنم (Games for windows LIVE) تنها مشکل بریج اینه که IP دائما در حال تغییره و کاریش نمیشه کرد
    در مورد تنظیمات مودم هم اگه ایشون بخوان از روش بریج استفاده کنن به صورت دیفالت روی مودم تنظیم شده
    میگی نه برو تنظیمات مودمتو دیفالت کن تست کن

برای Port Forwarding باید مودم رو حالت NAT باشه وگرنه برنامه تورنت از پورت هایی که روی Main Server های ISP بازند استفاده میکنه، که اونم BT رو میبندند و فقط 80 بازه و چند تا پورت FTP... هم که In use هم هستند...

برای رفع مشکل MTU بیا:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب دیگه... گیریم طرف بخواد با دوستاش Multiplayer بازی کنه و خودش سرور بشه...

لپ تاپ هم اول میگیری توش Windows 7 Home Edition نصبه...

2. این کاربر از bios2bb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سرعت 256 چقدر با 128 فرق میکنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

برای Port Forwarding باید مودم رو حالت NAT باشه وگرنه برنامه تورنت از پورت هایی که روی Main Server های ISP بازند استفاده میکنه، که اونم BT رو میبندند و فقط 80 بازه و چند تا پورت FTP... هم که In use هم هستند...

برای رفع مشکل MTU بیا:

کد:

من دیگه گیجیدم
    ببینید دوستان من دانلود میکنم چه تورنت چه غیر اون +میخوام اینرنتو با یه وایرلس usb شر کنم به موبایل و لب تاپ
    حالا چی pppoe یا بریج ،NAT و همچنین با usb بهتره یا کابل شبکه (با این استفائه های من)
    Last edited by foa.neh; 01-06-2010 at 19:37.

داره خودمونی میشه SASAN_6822's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرعت 256 چقدر با 128 فرق میکنه ؟

من ماه پیش 128 داشتم این ماه هم 256 هیچ فرقی نمیکنه انگاری مخابرات بالا تر از 128 به منازل نمیده! سرعت تشویقی تنها دلخوشی ماست. فکر کنم 512 هم همینطوری باشه!

6. این کاربر از SASAN_6822 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من دیگه گیجیدم
    ببینید دوستان من دانلود میکنم چه تورنت چه غیر اون +میخوام اینرنتو با یه وایرلس usb شر کنم به موبایل و لب تاپ
    حالا چی pppoe یا بریج ،NAT و همچنین با usb بهتره یا کابل شبکه (با این استفائه های من)
    مودم AM604 میگیری، رو NAT تنظیمش میکنی، تا 8 تا PC رو بصورت Wireless و 4 تا PC رو بصورت Wired پشش میده... به همین راحتی...

8. این کاربر از bios2bb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من دیگه گیجیدم
    1) یک عدد مودم وایرلس میخری . هر مدل یا مارکی که مورد علاقت هست ... از زیر 50 تومن وایرلس
    tp link w8901g پیدا میشه تا مدلای asus که خیلی خوبن تاااااااااا مدلای خیلی خیلی خوب سری n از linksys ... اگه هم مدلای بهتر می خوای برو سراغ سری N که از استاندارد جدیدتر وای فای سری N استفاده میکنن و اگه لپ تاپ داری اونم از سری N پشتیبانی میکنه .
    2) منظور دوستمون از AM604 همون ASUS AM 604 G بود. این 2 تا از یه خانواده هستن اما اولی مثل همین مودمای معمولی هست که 4 تا پورت LAN داره و قیمتش حدود 44-40 تومنه و دومی علاوه بر 4 تا پورت LAN وایرلس هم داره :
    کد:
    البته این مدل تو بازار یه کمی کمیابه و باید بگردی تا پیدااش کنی چون کمی قدیمی شده و مدلای جدیدتر سری n جاش رو گرفتن ... مثل مدل tp link 8960n که با توجه به قیمت امکانات خیلی خوب و برد خوبی داره و جزو ارزانترین مدلای وایرلس سری n محسوب میشه . ( می تونی تو پیغام خصوصی از آقا jaber سوال کنی از این مدل راضی هست یا نه )
    3) وقتی یکی از این مودمها داشته باشی دیگه شر کردن با usb بی معنیه ! این مودما 4 تا پورت lan دارن که اگه بخوای با کابل شبکه میتونی ازشون عین مودم معمولی استفاده کنی . یا از وایرلسشون استفاده کنی که در اون صورت اگه فقط لپ تاپ داری نیازی به خریدن هیچ سخت افزار خاصی نیست چون خودشون آداپتور وایرلس داخلی دارند و برای کامپیوترهای رومیزی یا باید آداپتور بیسیم از نوع PCI بخری یا آداپتور بیسیم USB که شبیه فلش مموری هست اما کمی بزرگتر و اینها هم سری g و n دارند . پس در هر صورت با خرید یکی از این نوع مودمها اصلا سر و کارت با کابل USB نمیوفته !
    موفق باشی.

10. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چه خوب !!
    فکر کنم کم کم داره این اتفاق خوشایند واسه همه ماها میوفته و دیگه چیز به درد بخوری واسه دانلود کردن پیدا نمیشه ! چه بهتر ! لا اقل بجای اینکه هر شب 20 تا فایل تو لیست انتظار دانلود باشه هر شب فوقش یه فایل 700 مگی دانلود میکنی سرعت شبانه هم کمتر افت می کنه! در هر صورت تب دانلود کم کم فروکش کنه خیلی خوبه . چه از رو ناچاری با تموم شدن حجم باشه ! چه اینکه دیگه فایل به درد بخوری واسه دانلود باقی نمونده باشه ! جفتش ثواب داره. اگه هم بعضی شبا دانلود رو بیخیال شین و اسوده بخوابین باز هم چه بهتر. هر شب که نباید دانلود کرد ! البته به خودم هم گفتما ! من ضرب المثل "مرگ خوبه واسه همسایه" رو اصلا قبول ندارم! واقعا دلم میخواد همه سرعت نور داشته باشن چون حق مسلم همه ماست. لیست دانلود خودم هم دیگه مثل روزای اول طولانی نیست !
    ماله من هم دلیل داره . کمبود هارد پیدا کردم . فیلما HD هستن تا چند تا میاد باطل میشه . امتحانا را بدم هارد را یه صفایی بدم
    سرعت هم توپه زیر استاندارد تر از استاندارد طرفای ۵ اینا

.... الان رفت بالای استاندارد طرفای ۱۶-۲۰
    Last edited by assimi; 02-06-2010 at 00:59.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

برای رفع مشکل MTU بیا:

کد:

دوسته من خنگ نیستم که
    Port Forwarding منظورم موقه ای بود که هاست میشی کسی هاستتو نمیبینه چون تا وقتی همه ی پورت ها رو رو مودم ست نکنی بقیه هاستو نمیبینن
    پس تا وقتی Port Forward نشده دوستش هاست رو نمیبینه
    در ضمن یه چیز دیگه که خیلی عصبانم کرد :
    ب لحن ارام بخوانید با تشکر

اخه دوست من، من 7 ساله دارم با کامپیوتر سرو کله میزنم می تونم تشخیض بدم MTU از طرف مودم محدود شده یا ویندوز در ضمن DR.tcp خیلی وقته منقرض شده و رو 7 و ویستا کار نمی کنه همه ایرانیا که مثل ایرانیای دیگه تو احد بوق و ویندوز Xp نیستن در ضمن من بلدم چجوری MTU رو از طریق رجیستری SET کنم
    الانم MTU از طرف مودم محدود شده به 1287 یعنی اگه 13 بایت دیگه بیشتر بود Games for Windows LIVE کار میکرد فقط 13 بایت
    در ضمن لازم نکرده اموزش تنظیم کردن MTU تو مودم رو بزاری خوم بلدم ولی چون 4 نفر دارن از اینترنت استفاده می کنن MTU بالاتر از این نمیره (چه ربطی داشت اصلا؟؟)
    ممنون از همکاری تون

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

1. چقد منفی گرا هستید! من کی همچین جسارتی کردم؟؟!!! پس با این حساب اقای birak که لطف میکنن و عرایض بنده رو اصلاح میکنن، در اصل دارن به ما فحش میدن دیگه...؟؟!!
    2. 9 سال...
    3. کسییم نخواست بزاره... چون من همچین مشکلی برام پیش نیومده تاحالا ولی اگه پیش میومد و تو شرایط شما بودم 3 سوت تو ashiyane.org یا همینجا یا دیگه بهتر از تو فروم های انگلیسی (اخه من خوره انگلیسیم ) کلکشو میکندم...

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

1. چقد منفی گرا هستید! من کی همچین جسارتی کردم؟؟!!! پس با این حساب اقای birak که لطف میکنن و عرایض بنده رو اصلاح میکنن، در اصل دارن به ما فحش میدن دیگه...؟؟!!
    2. 9 سال...
    3. کسییم نخواست بزاره... چون من همچین مشکلی برام پیش نیومده تاحالا ولی اگه پیش میومد و تو شرایط شما بودم 3 سوت تو ashiyane.org یا همینجا یا دیگه بهتر از تو فروم های انگلیسی (اخه من خوره انگلیسیم ) کلکشو میکندم...
    کی فحش داد
    2. عجب در عوض من 4 سال اطلاعاتم از تو بیشتره (شوخی)
    3. شرمنده
    درضمن من الان 3 ماهه تو فروم های خارجی دارم می گردم (فکر ردی فقط خودت خوره ی اینگلیسیی؟ )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •