سلام من دو سه روزه هر وقت میام تو پی 30 کاسپر اسکای من آلرت میده که فلان لینک ویروسی بود بلاکش کردم، گفتم عنوان کنم شاید اینطوری باشه، یه لینکی رو میده بلاک کردم
(گزارش مشکل نداشتین، فک کردم تو بخش انتقاد پیشنهاد بگم)
لطفا رسیدگی کنید و دوستانی که همین رو میبینن هم گزارش بدن
این هم اسکرین شات مجموعه ریپورت ها ریپورت ها رو براتون جمع کردم حجم عکس 2.5 مگ شد
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم نمونه پیغامی که میده هنگام برخورد:
تصویر بعد از deny کردن لینک توسط کاسپر:
ممکنه بعضی ها آنتی ویروسشون به روز نباشه، اطلاع نداشته باشن، یا هر چیز دیگه ای، و آسیب بزنه بهشون، مخصوصا اینکه از لینکهای تبلیغاتی هاتون هم چند تا ویروسی هست، توصیه میشه با استفاده از content blocker مرورگر اپرا بلاک کنید تبلیغات رو، یا با افزونه های مشابه سایر مرورگرها
راه حل پیشنهادی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه راه دیگه برای حل این مشکل استفاده از افزونه
هست. برای همه مرورگر ها هست. این رصد کننده رو چند ماه پیش به این افزونه گزارش داده بودم در کنار بقیه رصد کننده های ایرانی. متاسفانه بقیه ها هم مقطعی همچین مشکل هایی داشتند مخصوصا webgozar.
به جز اینها کلی لینک (قاب وبلاگ و رصد کننده و... ) از سایت های ایرانی که حاوی بد افزار هست رو اضافه کردم.
تو لیست
همشون رو اضافه کردم ایراد از تبلیغ های سایت نیست.
تو لیست privacy افزونه Adblock plus هم اضافه شده بود نمیدونم چرا Micheal بعد مدتی حذف کرد 2-3 تا رو گفتم به یکی دیگشون گفتم اضافه کرد این و بقیه رو هم دوباره میگم اضافه کنند.
از Noscript هم میتونید استفاده کنید تو لیستی که برای اون هم درست کردم نت بینا رو مسدود کردم. البته این یکی فقط برای فایرفاکس هست.
لطفا آدرس این پست رو تو امضاتون بذارین تا ملت بیان ببینن
در ضمن انجمن مشکل پیدا کرده، من میخوام امضا ادیت کنم هم مشکل داره