بله تغییرات برای کل سرویس هاست.
بله تغییرات برای کل سرویس هاست.
سلام
بله می تونه موثر باشه.
خطتون نویز داره و علتش هم احتمالاً داخلیه. اختلال مودم و اسلات پورت مخابراتیتون هم می تونه باشه.
دیگه نواسان خیلی زیاد شده.512 نامحدود بین 25 تا 60 بالا پایین میره.اکثرا رو 40-45 هست سرعتم.اصلا اینجوری نبود قبلا.به جای که گرون کردین یکم بهمون حال بدین بدترشم کردین؟![]()
مودمو یه جای دیگه تست کردم درست بود یه مودم دیگه(2750سفید) آوردم و روی خط تلفنم تست کردم snr ثابت روی 18بود
ولی مودم خودمو که روی خط تلفن خودم میزارم snr اول میره روی 20تا چند دقیقه بعد میاد روی 8
اگر از خط تلفن بود پس با مودم دیگه هم باید snr پایین بود در صورتی که با مودم دیگه snr خوب میشه اگر هم از مودم بود پس باید جای دیگه هم snrرو کم نشون میداد در صورتی که روی خط تلفن دیگه snr رو خوب نشون میده
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید attainable rate رو زده 20مگ یعنی تا 20مگ میکشه ولی snr چرا اینقدر پایینه؟دان استریم هم بالا بره snr تغییری نمیکنه(یعنی منظورم اینه که لینک نمیپره و رو همین عدد میمونه)!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
الان مودمو خاموش/روشن کردم الان snr شده 19 چند دقیقه همینجور میمونه بعدش میاد رو 8
Last edited by farshad0123; 11-10-2014 at 17:35.
اونوقت سرویس های نامحدود چی ؟ برای اونا هم فرقی داره ؟ نمیشه ساعات شبانه برای اونا هم فرقی بکنه
در سرویسهای نامحدود هم تغییراتی دادین یا فقط برای محدودها
چون هنوز هیچ فرقی نکرده
در مورد اینترانت اگه دارین میشه نوع و شرایط سرویسها رو بگین
بیشتر منظورم نا محدودش هس
حداقل تا سایت آماده میشه لطفا یه وبلاگ درست کنید
حتی میتونید در همین انجمن پی سی ورلد یک گروه اجتماعی درست کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی داشتین با ناظرین و مدیران بخش اینترنت انجمن هماهنگ کنید
لطفا این دو گزینه رو که مشخص کردم توضیح بدیم و بگین فعال باشه یا غیرفعال
![]()
Last edited by Dr Nima; 11-10-2014 at 20:13.
امروز یک مودم جدید مدل Dlink 2750U سفید خریدم مودم قبلیم 2640U بود که سال 88 خریده بودم
جالبیش اینه که SNR در مودم جدید بهبود پیدا کرد و میزانش 10 تا رفت بالا و بهتر شد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه لطف کنید این سوال من رو هم جواب بدین ممنون میشم
اگه بچه های شهر های دیگه هم پینگ تایمشون رو با این آیپی بگن هم ممنون میشم
مودلاسیون مودم رو روی adsl2 بزار
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)