تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 454 از 1219 اولاول ... 354404444450451452453454455456457458464504554954 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,531 به 4,540 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

هوی رین فکر کنم 40 الی45 باشه دست دوش ، بازی محشریه البته به شرط اینکه بازی های این سبکی دوست داشته باشید بازی واقعا فوق العادست من دی ال سی شم از PSN خریدم ، البته دی ال سیش خیلی کوتاه بود و خوب در نیاورده بودن تو گیم اسپاتم امتیازش پایین بود ولی ازش نتونستم بگذرم .

2. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اره اتفاقا فارنهایت رو هم بازی کردم و سبک بازیش خیلی برام جالب بود.
    رو این حساب حتما heavy rain رو میگیرم .
    دست دومش چن میارزه......؟؟؟
    تو اینترنت بگردی دست دومشو 30 تومن هم پیدا میکنی

4. این کاربر از armenak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

این همه بحث مفت کردین آخرش نگفتین این Life With Playstation چیه

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این همه بحث مفت کردین آخرش نگفتین این Life With Playstation چیه
    زندگی با پلی استیشن
    Last edited by armenak; 15-08-2010 at 13:36.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

قبل از اینکه جواب پست ها رو بدم باید بگم که واقعا تو عمرم انقدر چرت و پرت تو یکسری پست ها نخونده بودم !!!

تا اینجا که من دیدم اصلا چیزی به عنوان بحث تو این چند صفحه وجود نداشت و فقط شهاب و میلاد خودشون رو الکی خسته کردن !!

به قل معروف کسی که خودش رو به خواب میزنه تا قیامت هم که صداش کنی بیدار نمیشه ولی کسی که واقعا خواب باشه ممکنه با تلنگری از خواب بپره

دقیقا شده موضوع بحث شما دوستان !!

سعید من یکم گلابی شدم!!

طبق اخرین خبری که من داشتم صفحه نمایشگر 3DS رو SHARP ساخته!

حالا اگه اشتباه گفتم یه جوری بگو که سیگاری نشم!!
    نه شهاب درست میگی !!

خدا به دادم برسه
    خیلی دلم میخواد هر چه زود تر ببینمش ، قبل از این قاب های عکس دیجیتالیشو دیده بودم ، ولی هر وقت با عینک یا بی عینک به این تصاویر نگاه میکنم تا یک هفته سر درد دارم
    والا میلاد جان منم منتظرم این LED 3D دستم بیاد که برم تو کارش ببینم چی ! ولی خب این بدون عینک بودنش خیلی باید جالب باشه

من حتی فکر گذاشتن عینک برای دیدن چیزی رو میکنم عصابم خورد میشه

راستی اون 3Ds هم واسه Sharp بود که شهاب اصلاح کرد.
    دوست عزیز دراینکه سخت افزار 360 از PS3 قوی تره که هیچ بحثی نیست ، در نتیجه در رندر تصاویر سه بعدی 360 در مقابل Ps3 کم نمیاره .

در مورد مساله سه بعدی مجازی و واقعی هم بنده حرف شما رو تائید نمیکنم ، تصاویر سه بعدی در حقیقت چند لایه تصویر دو بعدی هستند که با یک فیلتر رنگ و پوزیشن متفاوت بر روی یک صفحه نمایش همزمان نشان داده میشه و در نتیجه وقتی شما عینک های مخصوص رو میزنید به خاط خطای دید و نوع پروسس مغزی انسان میتونید اونها رو سه بعدی ببینید ، فراموش نکنید که اول و آخر صفحه نمایش جلوی شما تصاویر رو بر حسب محور X و Y میتونه برای شما پخش کنه چون خود صفحه از نظر فیزیکی فقط طول و عرض داره نه عمق .

تصاویر واقعی سه بعدی تصاویرس هستند که بر اثر شکست نور و برخورد نور های مختلف قابل رویت از زوایای مختلف روی هوا بوجود میاند و شما میتونید پشت تصویر رو هم ببینید که فعلا و شاید تا 30 سال آینده در دسترس همه قرار نخواهد گرفت .
    ایول میلاد !!! اتفاقا امروز که نشستم پای PC میخواستم یکم در مورد این 3D ها صحبت کنم که الان دیدم توضیح دادی .

خیلی جالبه !!! الان ما چیزی به عنوان 3D نداریم که همه انقدر سنگشو به سینه میزنن !!! دقیقا میدونی قضیه شده مثل چی !!؟؟؟

مثل زمان سگا و آتاری که بازی ها 2D بود و بعد از ورود PS 1 به 3D تبدیل شد و همه تبلیغ PS1 رو مبنی بر 3D بودنش میکردن !!

هنوزم که هنوزه ما داریم تصاویر 2D رو میبینیم که فقط به صورت عمقی به نمایش در میان !! اگه 3D باشن که وقتی دور TV بگردیم باید

بعد دیگه ی بازی رو ببینیم !! مثلا وقتی Snake رو از پشت میبینیم با چرخیدن دوره TV بتونیم Snake رو از جلو ببینیم .
    اصلا وقتی PS3 دیرتر از 360 تولید شده پس مشخص میشه که سونی وقت بیشتری روی این کنسول خرج کرده و هیچ وقت نمیاد کنسولی ضعیف تر از 360 بزنه.
    قدرت کنسول رو هم باید رو بازی ها مشاهده کرد که برتری بازی های انحصاری PS3 هم نشان از برتری قدرت سخت افزاری این کنسول داره .
    هر وقت مایکروسافت چن تا بازی مثه MGS4 یا kZ2 یا GOW3 و ...ساخت اونوقت بیاین باهم سر قدرت کنسول ها بحث کنیم.
    اصلا نیار به وجود چندین بازی برای مقایسه نیست !!! وجود یک بازی به نام Gears of War که میتونه خیلی از جزئیات Kill Zone 2 رو به چالش بکشونه و خیلی ها مدعی هستن که دقت ساخت بازی در GeOW 2 از KZ2 بیشتره.(البته من زیاد این حرفو قبول ندارم چون هر 2 در مواردی یکدیگر رو خنثی میکنن.)
    دمت گرم منم باهات موافقم360بازی های باحالی داره ولی گرافیک هیچ یک ازبازی هاش به پای3نمی رسه
    اصلی ترین دلیل خرید هردو دستگاه PS3 و Xbox 360 این مواردی هست که شما گفتی !
    ما بی احترامی نکردیم شما حرفهایی که با مزاجتون سازگار نیست رو بی احترامی تلقی میکنید

نه بحساب نمیارن اما میتونن اعلام کنن که ما تو کشورهای جهان سوم کلی طرفدار داریم(اونم با کپی)
    چه ربطی داره !!

داداشم چرا جک میگی ! مگه کشور های جهان سوم چی هستن که قابل افتخار باشن !!

مثل اینکه من بگم آخ جون چقدر گداها منو دوست دارن !!
    خدا وکیلی اینو خوب اومدی.
    سوتی قرن شد

قبلا هم گفتم الانم میگم کنسولی که High definition یدک میکشه بدون درایو بلوری مفتش گرونه
    کیفیتی تصویری که شما از دیسک بلوری میتونی بگیری عمرا از DVD نمیتونی بگیری حالا میخواد سیستم ناسا باشه یا میخواد 360 باشه .
    این یکی از اون حرف های چرتی بود که اول بحثم مطرح کردم.

ما الان داریم یک الگوریتم رو با هم مقایسه میکنیم !! شما چظور !؟

از زمان عرضه ی Compact Disc ها ما یک نوع تکنولوژی رو به صورت پایه داشتیم تا همین الان , حالا جزئیاتی که در این موارد تغییر کرده مانند میزان طیف نوری به کار رفته در Optic و IC های تطبیق دهنده و افزایش سرعت Readable شدن اطلاعات در هر X چیزه دیگه نداشتیم !!

توضیح زیاد برای شما که جایز نیست.
    به روباهه میگن شاهدت کیه میگه دمم
    رفیق اینو دیگه من نمیگم.همه میدونن که کیفیت بلوری قابل قیاس با DVD نیست.
    نیاز به منبع هم نداره اگه فیلم هایی که رو بلوری عرضه میشه رو با فیلم هایی که رو DVD عرضه میشه رو مقایسه کنی قاعدتاً باید به این موضوع پی ببری.برو ببین اگه به نظرت فرق نداشت اونوقت معاینه چشم واجبه
    آخیییی !! عمو جان شما مگه معاینه چشم هم رفتی که تجربه داری !!؟؟

تا اونجایی که یادم میاد معاینه چشم واسه قبل از رفتن به دبستان هست !! شما حالا وقت زیاد داری گوگولیه من

جواب حرفت رو هم میلاد کامل داده دیگه منم بخوام بگم چشم پزشکی که سهله باید بری MRI هم بدی !!!
    حالا این همه دعوا کردید من یه سوال بپرسم بلوری 60 گیگ جدید اومده ؟!؟ والا ما هر چی تو نت گشتیم و تو بازار دیدم یه مدل 25 گیگ داره یه مدل 50 گیگ دیگه شصد گیگ نداره ، وسط دعوا چیزای جالبی اختراع می شه !

بله از محدودیتش کم می شه اینترنت من محدود بود مگ بازی می کردم ، چیز غیر طبیعی هم نیست در هر صورت دارید از اینترنت استفاده می کنید طبیعی کم بشه ، البته مگ زیاد مصرف نداشت من چهار دست نیم ساعته بازی کردم یعنی دو ساعت 50 مگ بیشتر کم نشد ...
    شما چون تو LIVE و PSN فقط با ردو بدل Packet Data سرو کار داری در یک ساعت بیشتر از 30,35 MB کاهش ترافیک نداری عزیز.
    آقا جاوید بلوری 250 گیگ فراره عرضه بشه
    شرکت پایونیر هم بلوری 700 گیگ ساخته و قراره تا سال 2012 بده بیرون البته گفته 1 ترابایتی رو هم دارن میسازن
    این BD Disc ها بسیار کم یاب هستن که به ندرت در دسترس عموم قرار میگیرن . چون این دیسک ها بیشتر در سیسم های امنیتی استفاده میشن و عمر طولانی دارن و برای Backup های دولتی استفاده میشن.

آقا جاوید بازیی که 60 گیگ حجم داره رو تو بلوری100 گیگ می ریزن،

در ضمن به دلیل وجود قفل در دیسک های بلوری و گرانقیمت بودن رایترهای بلوری شاید تو کل بازار به زحمت 10 تا دیسک بلوری پیدا شه!!!
    BD های 100 GB دو رو هستن و در واقع تشکیل 4 لایه رو میدن که 2 لایه در یک سمت و 2 لایه دیگر در سمت دیگر و در واقع فرقی

با 2 BD نمیکنن. چون برای استفاده از تمام اطلاعات نیاز به بر عکس کردن BD دارید.
    Last edited by SamGun; 16-08-2010 at 17:41.

8. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

ماشالا خیلی بلدی ها
    میخوام بدونم چه غلتی میکنه این!
    میری توش یه کره ی زمین نشون میده بعد سلول و پروتئین میسازه!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

میگم ماشالا اسپمر زیاد داریم اینجاها
    این Life With Playstation چیه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بعد مدت ها،خوشبختانه در این تاپیک آتش بس شد،

در مورد life with playstation هم باید بگم،
    لینک مرجع زیر همه چیزه راجع این توضیح داده،
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

میگم ماشالا اسپمر زیاد داریم اینجاها
    این Life With Playstation چیه
    این مطلب رو که توسط دوست عزیز Code.Snake گرد آوری شده میتونه شما رو راهنمایی کنه......

با سلام و دو صد چندان خدمت همه ی شما گیمر ها و فن ها و کوئل ها مخصوصا PS3 . چون که بالاخره بهترین کنسول بازی رو دارند و باید یه انتخابشون تبریک گفت . چون آنقدر قابلیت های جانبی و کاملی داره که توضیح تک تک اون ها نیاز به روز ها وقت و ده ها تاپیک تخصصی داره .

حالا من اینجا قصد دارم که یکی از خلاقانه ترین و زیبا ترین امکانات PS3 رو براتون شرح بدم . Life With PlayStation ... که دیگه خود نام بازگو کننده ی قابلیت های این بخش پیشرفته و جذاب هست .

میتونید تصور کنید زندگی با PS3 چه شکلی میتونه باشه . خیلی عالی میشه . حالا با این امکان جدید شما میتونید که این زندگی رو تجربه کنید . اگر یادتون باشه در نسخه های FrimWare های قدیمی ، گزینه ای وجود داشت به نام Folding Home . که مربوط به محاسبات نجومی و بیولوژیکی و پروتئینی بود . اما با آپدیت شدن FrimWare این گزینه رفته و به جای اون گزینه ی Life With PlayStation اومده . اما نگران نباشید . PS3 همواره میتونه این محاسبات نجومی رو انجام بده و این گزینه در جایه دیگه ای وجود داره .

Life With PlayStation در واقع یک شبکه ی Dynamic (پویا) و RealTime است که در اصل از دو شبکه ی مجزا تشکیل شده . این شبکه ها Live Channel وFolding@Home Channel نام دارند که پایین توضیح شون دادم .

Folding@Home Channel

این شبکه در واقع همان Folding home قبلی است که در XMB وجود داشت ، که الان زیر مجموعه ی همین Life With PlayStation است . در واقع قابلیت Folding@Home خیلی ربطی به گیم و این ها نداره ، علاوه بر به رخ کشیدن قدرت بی حد و حصر و قابلیت های بسیار سونی و PS3 ، این قابلیت بیشتر به درد دانشمندان و دانشگاه ها میخوره . بالاخره PS3 نه تنها بهترین کنسول بازیه بلکه به درد خیلی های دیگه به جز گیمر ها هم میخوره که این نشون از عمق نفوذ و بازار یابی سونی دارد . چون در حال حاضر تنها وسیله ی در دسترس عموم که قابلیت های یک سوپر کامپیوتر رو داشته باشه ، PS3 ست .
    شما هنگامی که به این شبکه وصل میشید ، در واقع دارید به عنوان یکی از میلیون ها PS3 ای که جزو شبکه دانشگاه استنفرد (Stanford University's Folding@home™ distributed computing network) میشوید ، که در واقع یک شبکه ی گسترده برای محاسبات پروتئینی ست ، که برای دانشجویان و دانشمندان فراهم شده . جالبه بدونید که این شبکه ی Folding@Home بزرگترین شبکه از نوع شبکه های پراکنده ی غیر منظم است . که در رکورد های گینس هم ثبت شده . شما هنگامی که به این شبکه وصل میشین ، در واقع از بخشی از قدرت کنسول PS3 شما برای انجام محاسبات استفاده میشه ، که با توجه به تعداد بسیار زیاد کنسول های PS3 و قدرت بسیار بالای این کنسول ، درصد زیادی از پردازش رو اشغال نمیکنه و شما میتونید به راحتی به فعالیت های دیگه تون در اینترنت بپردازید . به علاوه شما میتونید در این Channel یه صورت RealTime تمام پردازش های پروتئینی که داره روی سیستم شما و در کل انجام میشه رو تماشا کنید . واقعا که خیلی لذت بخشه ... . قدرت خدا رو میبینی ؟! ... الله اکبر ...

Live Channel

شبکه بسیار جالب و دیدنیLive Channel که در واقع علاوه بر سرگرم کنده گی و زیبایی ، به عنوان یک شبکه ی خبری بسیار قدرتمند هم مطرحه . این شبکه به این شکله که وقطی وارد شبکه ی Live شدین ، کره زمین خودمون رو میبینید که بسیار زیبا و حیرت انگیز طراحی شده ، خیلی زیبا تر از اون کره ی زمینی که موقع پخش آهنگ میتونید بزارید BackGround . اما این کره ی زمین بسیار زیبا ، یک قابلیت ویژه داره ... ! اگه گفتین چی ؟ ... مسلما براتون عجیبه ، اما شرایط جوی که روی این کره زمین کاملا منطبق بر واقعیته !!!!!!!!...! ینی بنا بر عکس های ماهواره های هواشناسی و گزارش های هواشناسی محلی ، به صورت RealTime به سرور های هواشناسی وصله و تمامی پیش بینی های اون ها رو روی این کره پیاده سازی میکنه . خیلی زیباست ... ینی شما میتونید با مراجعه به هر نقطه از کره ی زمین ، از شرایط جوی حال حاضر اون نقطه به صورت کامل اطلاع پیدا کنید . به علاوه در Live شما قابلیت این رو دارین که به تمام اخبار روز دست پیدا کنید . تاپیک مهم ترین اخبار با توجه به تنظیمات شما ، همواره براتون آپدیت میشه . که باز هم به صورت لحظه ای آپدیت میشه . نکته وقتی جالب تر میشه که شما بتونید تمامی این ها رو بر اساس شهر های دنیا طبقه بندی کنید . ینی اخبار رخ داده در همن نقطه از دنیا رو میبینید . تازه میتونید با استفاده از Live Cam ها که در سطح اکثر شهر ها پراکنده اند ، محیط شهر رو ببینید . میتونید برید و از بین هزاران Live Cam ای که در سطح نیویورک پراکنده اند ، تمام شهر رو تماشا کنید . علاوه بر این ها اطلاعات کامل هواشناسی و موقعیت و حالت دقیق ابر ها برای هر شهر به صورت مجزا در اختیار شماست . Live Channel با همکاری و همایت The Weather Channel که بزرگترین و پیشرفته ترین شبکه ی هواشناسی دنیاست ( تمامی اطلاعات Yahoo Weather هم توسط این شبکه ی جهانی به روز میشه ) و Google News که یکی از بزرگترین منابع خبری دنیاست ، و مرکز علوم و مهندسی هوافضای دانشگاه Wisconsin-Madison اداره میشه . همون طور که میبینید ، PS3 دار ها در واقع یک شبکه ی بسیار قدرتمند و کامل رو در اختیار دارند .

شما در حین تماشای هر یک از این شبکه ها میتونید یه موزیک انتخاب کنید که در پس زمینه پخش بشه . و میتونید از این شبکه ها به عنوان ScreenSaver یا BackGround هم استفاده کنید . مثلا فرض کنید در حالی که یک آهنگ ملایم پخش میشه ، شبکه ی Live رو باز کنید و یک کره ی زمین بسیار محصور کننده رو تماشا کنید ... خیلی لذت بخشه .

13. 8 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کاور نمایشگاه E3

--------------------------------------------------------------------------------

اگه میشه کاور با کیفیت از نمایش E3 هم برای 2009 هم برای 2010 برام بذارید

لوگو یا پوستر یا عکس نمیخوام . مثل کاور فیلم

15. این کاربر از armenak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •