اولا که این بازی اصلا شوتر اول شخص نیست و یه گیم در سبک سکو بازی به حساب میاد در ضمن فقط برای کنسول ها هستش..........
Kllzone 3 هم بازی انحصاری PS3 هستش
Bulletstorm هم یه کم بازی کن تا به جاهای خوبش برسی البته رو PC زیاد به من حال نداد........
اولا که این بازی اصلا شوتر اول شخص نیست و یه گیم در سبک سکو بازی به حساب میاد در ضمن فقط برای کنسول ها هستش..........
Kllzone 3 هم بازی انحصاری PS3 هستش
Bulletstorm هم یه کم بازی کن تا به جاهای خوبش برسی البته رو PC زیاد به من حال نداد........
شنیده بودم Crysis بازی اکشن و جنگی هستش.
کرایسیس یه شوتر اول شخصه Open World هستش به همین دلیل از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش پیدا میشه........
بازی Battle Los Angeles جدیده ؟
میهن دانلود گذاشته واسه دانلود و نوشته محصول 2011 عکساش هم عین مدال و کال آف هاست اما حجمش 2 گیگم نیست
واقعا این بازی جدیده؟نشنیدم اسمشو-کسی نمیدونه واقعا قشنگه یا نه ؟
با سلام می خواستم تمامی بازی های اسپایدرمن که اومده رو معرفی کنید
سلام میخواستم بازی(هایی) در سبک شبیه سازی شهر سازی (مثل Sim City 4) که جدید باشن رو معرفی کنید(اگر هست)
سلام به دوستان یه چند تا بازی معرفی کنید تو مایه های igi ژانر اول شخص باشه مشخصات سیستمم :1)cpu 2.8 full
2) ram 512
3)vga 256
با این سیستم چه نسخه هایی از call of duty رو میتونم بازی کنم
چرا یکی جواب منو نمیده
یه بازی علمی-تخیلی که از روی فیلمی به همین نام ساخته شده
ساده بگم یعنی ارزش بازی کردن نداره.........
سلام
چند تا بازی جنگی توپ معرفی میکنین؟برا خودم نمیخوام(به ترتیب قشنگی بگین)
طرف اهل بازی نیست.یه جورایی همه ی بازی هارو بازی نکرده(پس با دست باز پیشنهاد بدید)
جدیدو قدیمیش فرق نداره فقط قشنگ و باحال باشه...
ممنون![]()
خوب مسلما تو سبک جنگی هیچ بازی بهتر از call of duty نیست
اگه سبک جنگ جهانی میخواین call of duty 5 حرف نداره
جنگ های مدرن : call of duty 4 و call of duty 6
اگه بین این دوتا میخواین یعنی جنگ سرد .( call of duty 7 ( black ops عالیه و به نظر من از همشون قشنگتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)