تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 454 از 616 اولاول ... 354404444450451452453454455456457458464504554 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,531 به 4,540 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

در حین تحصیل میشه برا معافیت پزشکی اقدام کرد ؟
    برای صافی کف پا معاف دائم میکنند؟ سیستمش چه جوریه باید بریم دکترای خودشون معاف کنند؟
    نه در حین تحصیل نمیشه معافیت پزشکی گرفت اما معافیت کفالت رو میشه اقدام کرد

در مورد معافیت صافی پا بله میشه معافیت گرفت به سایت police.ir مراحعه کنی جوابتو میگیری

راستی یه سئوال عرق دست و پا رو میشه معافی گرفت؟

2. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

زنگ زدم نظام وظیفه گفت برای معافیت مدد جویان باید دو برادر باشین!تو این ابلاغیه نگفته کی قراره این قانون اجرا بشه؟!اخه طرف گفت تا 90 همون قانونه که باید دو برادر باشینحالم واقعا داره به هم میخوره !
    · يکي از فرزندان ذکور مادران فاقد شوهر تحت پوشش کميته امداد حضرت امام(ره) و سازمان بهزيستي از انجام خدمت دوره ضرورت معاف است.
    خودم می دونم از دوتا یکی معاف میشن ولی فکر کردم قانون اصلاح شده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان راهنمایی کنید
    من رفتم امروز پلیس +10 برای معافیت تحصیلی اقدام کردم و 10000 تومن هم پرداخت کردم .بعد ادرس منزل را اشتباه نوشته.

حالا می خواستم بدونم مشکلی به وجود میاد؟میشه خودم همانروز برم تو پست و نامه را بگیرم.

آخه می ترسم بگه 10000 تومنه دیگه بده تا ادرستو درست کنم.....منم که الان ...........
    تو را خدا اهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

همه دوستانی که از قضایای این چند وقت در رابطه با حذف معافیت کفالت ، معافیت چند برداری و قص علی هذا ... متضرر شدن یا می شوند و یا مثل من در اضطراب هستند
    دوشنبه صبح روبروی سینمای آزادی (تهران) برای ملاقات با رئیس نظام وظیفه حاضر بشوند
    مطمئن باشید اگر تعداد دوستان از 100 نفر بگذرد مسئله پوشش خبری پیدا می کند و صدامون به جایی میرسد ... و اگر نه به آینده امیدوار نباشید
    این رو بدانید هر حرفی که سردار بعد از دوشنبه در رابطه با کفالت و دو برادری بزند به خاطر پرستیژ فرماندهی هم که شده، غیر قابل برگشت خواهد بود
    پس برای سرنوشت خودتون شوخی نگیرید
    Last edited by bod65; 17-12-2011 at 23:38.

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

سلام
    در حین تحصیل میشه برا معافیت پزشکی اقدام کرد ؟
    برای صافی کف پا معاف دائم میکنند؟ سیستمش چه جوریه باید بریم دکترای خودشون معاف کنند؟
    مرسی
    در حین تحصیل معافیت پزشکی نمیدن.

من خودم روی صافی کف پا معاف شدم!

میتونی یه عکس از پات بذاری تا بگم معافی یا نه؟ وزن و قدت رو هم بگو.

جدیدا خیــلی سخت معافی کف پا و واریکوسل میدن
    شما باید درست که تموم شد دفترچه بفرستی ... خودشون بیمارستان معرفی میکنن

سلام

همه دوستانی که از قضایای این چند وقت در رابطه با حذف معافیت کفالت ، معافیت چند برداری و قص علی هذا ... متضرر شدن یا می شوند و یا مثل من در اضطراب هستند
    دوشنبه صبح روبروی سینمای آزادی (تهران) برای ملاقات با رئیس نظام وظیفه حاضر بشوند
    مطمئن باشید اگر تعداد دوستان از 100 نفر بگذرد مسئله پوشش خبری پیدا می کند و صدامون به جایی میرسد ... و اگر نه به آینده امیدوار نباشید
    این رو بدانید هر حرفی که سردار بعد از دوشنبه در رابطه با کفالت و دو برادری بزند به خاطر پرستیژ فرماندهی هم که شده، غیر قابل برگشت خواهد بود
    پس برای سرنوشت خودتون شوخی نگیرید
    197 رو میگی؟ کدوم رسانه ای عزیزم؟ دلت خوشه؟ شما برو ... بیا اینجا خبرش رو بده به ما!

دوستان راهنمایی کنید
    من رفتم امروز پلیس +10 برای معافیت تحصیلی اقدام کردم و 10000 تومن هم پرداخت کردم .بعد ادرس منزل را اشتباه نوشته.

حالا می خواستم بدونم مشکلی به وجود میاد؟میشه خودم همانروز برم تو پست و نامه را بگیرم.

آخه می ترسم بگه 10000 تومنه دیگه بده تا ادرستو درست کنم.....منم که الان ...........
    تو را خدا اهنمایی کنید
    نهایتا 500 تومن میگیرن!

7. 3 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به همه من الان 20 سالمه متولد نیمه دوم 69 هستم وترم 5 پیام نورم امسال می تونم تو کنکور 91 شرکت کنم و بعد تغییر رشته بدم از نظر نظام وظیفه مشکلی نداره؟ممنون

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام
    من تک پسر هستم و پدرم الان 57 سالش هست و دارم کارشناسی میخونم
    و تا دو ترم دیگه هم میتونم درس بخونم و سن پدرم هم بالای 59 سال میشه و می تونم از کفالت استفاده کنم

ولی انگار قراره این قانون رو بر دارن چون میگن مجلس این قانون رو تایید کرده و فقط مونده موافقت شواری نگهبان

حالا میخوام بدونم این قانون فقط برای سن پدر هست که میخوان بردارن یعنی دیگه پدر بالای 59 هم شد و تک پسر شد دیگه معافیت نمیدن ولی از کار افتادگی چی ؟!!

یا از کار افتادگی رو هم قرار بردارن یا این ربطی به سن 59 نداره

من میخواستم سن پدرم بره بالای 59 تا خیلی راحت معاف بشم حالا که سن پدرم به 59 نرسیده باید برم دنبال معافیت از کار افتادگی ؟!!!

یا به نظرتون تا یک سال یا دوسال دیگه هم که دارم درس میخونم میتونم برم دنبال از کار افتادگی

ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام دوستان
    متولد تیر ماه 71 - دو بار کنکور داده - دومین بار دانشگاه پیام نور قبول شده - یک ترم هم نگذشته - دارای معافیت تحصیلی -
    حالا میتونه برای بار سوم کنکور سراسری 91 رو شرکت کنه ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه ashkan.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به همه من چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید من متولد 72 هستم پدرم هم باز نشسته راهنمایی ورانندگیه و 30 سال کامل خدمت کرده وتک پسرم دیپلمم تجدیدامو دارم پاس میکنم چند وقت پیش بخشنامه ای میخواست بیاد که پدری که 30 سال خدمت کرده 1کی از پسراش معافه نمیدونم تصویب شده یا نه اگر نه منو راهنمایی کنید چه کنم میخام برم دانشگاها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان . من متولد نیمه اول 70 هستم و الان دانشجوی ترم 3 مقطع کارشناسی هستم. میخوام دوباره کنکور بدم. مهر ماه رفتم نظام وظیفه پرسیدم که میتونم کنکور بدم یا نه ؟ اونا هم گفتن میتونی کنکور بدی و اگه قبول بشی 4 ترم از سنواتت کم میکنن. ولی دفترچه کنکور رو که گرفتم کدهای نظام وظیفه اش نسبت به پارسال خیلی تغییر کرده. میدونم الان مهم نیست کدوم کد رو بزنم و روز ثبت نام دانشگاه ها مهمه که چه وضعیتی داشته باشم ولی برام جای سوال شده که هیچ کدی نسبت به کنکور مجدد دانشجویان دارای معافیت تحصیلی نیست.
    آیا این قانون که دانشجویان در حال تحصیل میتونن دوباره کنکور بدن و در صورت قبولی رشتشون رو عوض کنن حذف شده ؟؟؟
    تو رو خدا جواب منم بدین دارم سکته میزنم به خدا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •