تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4538 از 4751 اولاول ... 35384038443844884528453445354536453745384539454045414542454845884638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,371 به 45,380 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

شاهکاری دیگه از شاتل قم
    این ایمیل همین الان اومد در پاسخ به تغییر سرویس به نامحدود یا اکو شبانه رایگان
    با سلام و احترام
    جناب
    متاسفانه در مرکز مخابراتی شما امکان تغییر سرویس به سرویس های نامحدود و همچنین سرویس های با بسته شبانه رایگان وجود ندارد.
    شما میتوانید فقط سرویس فعلی خود را تمدید نمایید یا تغییر سرویس به سرویس های 128 یا 256 یا 512 Eco nfg انجام دهید.
    شما می توانید در صورت وجود هر گونه سوال و یا مشکل مالی در مورد سرویس، با یکی از 2 روش زیر به صورت 24 ساعته با همکاران فروش ما در ارتباط باشید:
    1:در سایت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بعد از Login کردن در قسمت "صدای مشتری " مورد خود را شرح دهید، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما از طریق ایمیل خواهند بود.
    2:از طریق ارسال ایمیل به " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
    امید است که پاسخ‌گویی به موقع و مطابق مراحل اعلام شده به درخواست‌ها، بتواند رضایت و خشنودی مشتریان عزیز را فراهم سازد.
    با سپاس

2. این کاربر از FAR FAR251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاهکاری دیگه از شاتل قم
    با سلام و احترام
    جناب
    متاسفانه در مرکز مخابراتی شما امکان تغییر سرویس به سرویس های نامحدود و همچنین سرویس های با بسته شبانه رایگان وجود ندارد.
    شما میتوانید فقط سرویس فعلی خود را تمدید نمایید یا تغییر سرویس به سرویس های 128 یا 256 یا 512 Eco nfg انجام دهید.
    شما می توانید در صورت وجود هر گونه سوال و یا مشکل مالی در مورد سرویس، با یکی از 2 روش زیر به صورت 24 ساعته با همکاران فروش ما در ارتباط باشید:
    1:در سایت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بعد از Login کردن در قسمت "صدای مشتری " مورد خود را شرح دهید، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما از طریق ایمیل خواهند بود.
    2:از طریق ارسال ایمیل به " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
    امید است که پاسخ‌گویی به موقع و مطابق مراحل اعلام شده به درخواست‌ها، بتواند رضایت و خشنودی مشتریان عزیز را فراهم سازد.
    با سپاس
    من به جا شما بودم درجا تخلیه میزدم ها! یعنی درجا!

4. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

ولی خیلی جالبه قیمت هر STM1 برای کاربر نهایی در ایران تموم میشه 222میلیون ولی همین لینک در کشور افغانستان که اونها هم قسمتی از پهنای باندشونو از ایران خریداری می کنند تموم میشه برای کاربر نهایی 41میلیمون! خیلی خیلی جالبه... ما که تو ایران هستیم آدم نستیم اینترنت ارزان نیاز نداریم که!

ایرانه دیگه
    دولت مردمش زرنگن.هه
    یا مردمش.......
    چه کنیم فعل رو ما سوار هستن

6. این کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

شاهکاری دیگه از شاتل قم
    با سلام و احترام
    جناب
    با سپاس
    چرا تخلیه نمیکنید؟؟
    من های وب داشتم و 1 مگ محدود ،شبانه رایگانش 3 ساعت بود تا 700کیلو سرع داش .2الی 3 ر وز سزعت شبانه اومد رو 250 کیلو زنگ زدم پشتیبانی گفتم چرا؟؟گفت طبیعیه...من گفتم به خاطر سرعت 700 ان خطو گرتفم میاریش پایین شبا؟؟گفتم تخلیه...
    کلی دلیل اورد که استاندارد و اله و بله تقسیم بر8میشه و شیر اکانت و....گفتم او 700 تابود اگه 700میدین باشم و گفتن دست مانیست من فتم پس خط تخلیه..سر3 روز جم شد

8. 2 کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

من به جا شما بودم درجا تخلیه میزدم ها! یعنی درجا!
    دقیقا
    بهISPنباید رو داد

10. این کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لیست برترین ISPها (شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنت) از نظر سنجش سرعت در اسفندماه اعلام شد. اسم شرکت شاتل در بین شرکتهای اعلام شده(رتبه 1تا6) به چشم نمی خوره و این حاکی از افت کیفت خدمات این شرکت داره. وقتی سرعت سرویس 8مگ رو میکنه 16kb/s در میان رتبه بندی هم جایی نداره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

یه جورایی احساس میکنم سیستم قیلترینگ کشور سبک تر شده
    قبلا هیچ پیجی از اخبار یاهو که عکس های مشکل دار داشت لود نمیشد و همش قیلتر بود
    ولی الان همه اخبار یاهو حتی مشکل دار (( منکراتی )) هم بالا میاد !!!

چند روز قبل که تو پیج باز کردن مشکل داشتم
    بعدش مشکل برطرف شد و دیدم این شکلی شده !!

یعنی میشه این سیستم قیلترینگ مذخرف سبکتر بشه !!

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یه جورایی احساس میکنم سیستم قیلترینگ کشور سبک تر شده
    قبلا هیچ پیجی از اخبار یاهو که عکس های مشکل دار داشت لود نمیشد و همش قیلتر بود
    ولی الان همه اخبار یاهو حتی مشکل دار (( منکراتی )) هم بالا میاد !!!

چند روز قبل که تو پیج باز کردن مشکل داشتم
    بعدش مشکل برطرف شد و دیدم این شکلی شده !!

یعنی میشه این سیستم قیلترینگ مذخرف سبکتر بشه !!

حسابی خوشحالیا!!!
    بابا یاهو سیستمش عوض شده... ندیدی رفته رو https؟ چند روز دیگه برات فیلش میکنن حال کنی

14. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Online4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

این مشکلتون الان چی هست؟ قطعی و مشکل کیفیت شبکه یا چیز دیگه؟
    مشکلم اینه که خیلی وقتا نمی تونم کانکت بشم!!!

البته با یکی دوتا سرویس دیگه هم تست کردم به غیر از شاتل، که اونا هم مشکل دارن!!!

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

حسابی خوشحالیا!!!
    بابا یاهو سیستمش عوض شده... ندیدی رفته رو https؟ چند روز دیگه برات فیلش میکنن حال کنی
    نه باو خوشحال چیه

قبلا عذاب میکشیدم
    الانم میکشم

2 تا خبر تو یاهو کلیک میکردم قیلتر بود !!

تو سایت imdb همه صفحات بهم ریخته بالا میاد !!! (( بجز صفحه اصلی )) (( صفحات فیلم و سریال همش بهم ریخته هست ))
    سایت ها یا قیلتر هستن یا صفحات زیرشاخش قیلتره

17. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 47 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 47 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •