تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4537 از 4751 اولاول ... 35374037443744874527453345344535453645374538453945404541454745874637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,361 به 45,370 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،
    سرعت دانلود از سایت هایی که سرورشون داخلی ایران هست بیشتر از خارجی هاست. موقع محدود کردن هم شاتل به سرورهای خارجی حساس تره.
    همون ماجرای قدیمی، اینترنت و اینترانت...
    باز خوبه برای دوستمون روی سرورهای داخلی باز هست! برای ما که هشت مگ اکو داریم اومده روی 16KB/s فرقی هم براش نداره سرور داخلی یا خارجی.... یه هفته هم مودم شاتل خاموش بود. به نظر من شاتل ساعات رایگانشو جمع کنه سنگین تره. اینم تو رو در وایستی مونده تا حالا جمش نکرده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یادمه شب عید توی اعلامیه‌های بخش کنترل‌پنل کاربری می‌گفت قراره قیمتها کم بشه و برای قدیمی‌ها به حسابشون برگرده. یادمه چند روز پیش هم همین سئوال رو کردم که آیا تابحال کسی به حسابش چیزی برگشته یا نه که بی‌جواب مونده. دوباره می‌پرسم که آیا کسی این مابه‌التفاوت کم شدن قیمت رو از شاتل گرفته یا هنوز اعمال نشده؟
    من قبل از عید (23/12/92) سرویسم تموم میشد،نزدیک یک هفته قبلش برام 2 گیگ مابه التفاوتش رو فرستادن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

معمولا شاتل سرویس 128 تا 2 مگ رو روی 2 مگ میبنده و عموما به خاطر اینکه سرعتی که به کاربر میرسه از سرعت قراداد کمتر نشه، هر سرعتی که بگیرید، یه مقدار بالاتر میبنده.
    پس سرعت شما طبیعیه چون عملا هر دو سرویس 1و2 مگ رو 2 مگ میبندن.
    آها ممنون. نه وقتی 1 مگ بودم بیشتر از 300 نمیشد. ولی الان تا 400 و خورده ای هم رفت. چجوری بفهمم رو چند بستن؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آها ممنون. نه وقتی 1 مگ بودم بیشتر از 300 نمیشد. ولی الان تا 400 و خورده ای هم رفت. چجوری بفهمم رو چند بستن؟؟
    برو به این صفحه 192.168.1.1
    داخل مرورگرت تایپ کن اینتر کن صفحه ای که باز شده کلمه عبور می خواد هستش : admin
    وارد صفحه اول که شده مقدار Rate مشخص کننده اینه که روی چند بسته شدی (عدد بزرگتر)
    البته شما دانلود کنی با خطت به این چیزها نیست بخواد محدودت کنه خشگل محدود می کنه الان مودم شاتل من روی 8000خورده ای بسته شده ولی سرعت دانلود من عملاً اومده روی 16کیلو...

5. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هه این دفه ک من شکایت کردم. هیچ تغییرب نکرد و پیگیری از طرف شاتل صورت نگرفت .دی خداییش تنظیم مقررات خوب پیگیری میکنه ولی اینا دزدا عوضی حیف پول که حروم این ها شد من موندم چجوری رتبه 1 شده?!

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

والله من که الان چند شبه به پیشنهاد BursT گرامی مودم رو شبها حتی قبل از ساعت مجانی خاموش می‌کنم و از وضعیت شبهای این چند روزه خبر نداره که گویا خیلی باحال شده. اما همین امروز صبح که یه کار عجله‌ای داشتم هر کاری کردم شاتل وصل نشد و دست به دامن مبین‌نت شدم. نمی‌دونم وضعیت مشکل چی بود، ولی واقعاً برای شاتل افت‌ داره که مبین‌نت بتونه و اون نتونه. توی برنامه‌هایی مثل وایبر و تانگو هم دیدم که مشکل پیدا کرده و حتی بعضی وقتها انگار که برنامه‌ها بسته یا همون فیل تـر هستن و بعد باز می‌شن.
    دوست من،من الان کاشان هستم و اینترنت اینجا هم،بایت هستش...برای همین نمی تونم اصفهان را چک کنم ولی اینترنت کاشانم هم(که از نظر کیفیت و پشتیبانی 2-3 برابر شاتل بهتره)چند روزی هست با اختلال(پینگ 300 و پکت لاست 15%) نوسانی-همراهه..فکر می کنم مشکل از زیرساخت باشه که داره بازهم تغییرات ایجاد میکنه...فقط امیدوارم مثل دفعه قبلی ادامه دار نباشه(چند ماه پیش به مدت 2 ماه تمام!!! مشکل پکت لاست و پینگ بالا داشتم!)
    الان مشکل شبانتون حل شده؟اگه 2 هفته ای هست محدود هستید حتما به پشتیبانی ایمیل بزنید و گلایه کنید که 2 هفته هست محدودم و هنوز بدون اینکه دانلود داشته باشم محدودم کردین و آشنایان ما تعریف شاتل را می کردن و میگفتن کیفیتش خیلی خوبه و..(چاخانشونو بکن)شاید مشکلت حل بشه...راستی چت انلاین به درد نمی خوره حتما ایمیل بزن
    اون گیگ را هم متذکر بشو که مطمئنم اون رو درستش می کنند(امکان نداره بهت پول برگردونند...همون گیگ رو میدن)

8. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در حال حاضر بیشتر از ۴۰ درصد ‌هزینه اینترنت به جیب عاملان پخش می رود که رقم بسیار بالایی است.

10. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

در حال حاضر بیشتر از ۴۰ درصد ‌هزینه اینترنت به جیب عاملان پخش می رود که رقم بسیار بالایی است.
    ای بابا... 40 درصد که خوبه... کدوم 40 درصد؟ طبق همین چیزی که شما خودت فرستادی میشه 96 درصد!!!

راستی! این لینک منبع اصلیش رو نداری؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا... 40 درصد که خوبه... کدوم 40 درصد؟ طبق همین چیزی که شما خودت فرستادی میشه 96 درصد!!!

راستی! این لینک منبع اصلیش رو نداری؟
    آره من 80% هم شنیدم. منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی خیلی جالبه قیمت هر STM1 برای کاربر نهایی در ایران تموم میشه 222میلیون ولی همین لینک در کشور افغانستان که اونها هم قسمتی از پهنای باندشونو از ایران خریداری می کنند تموم میشه برای کاربر نهایی 41میلیمون! خیلی خیلی جالبه... ما که تو ایران هستیم آدم نستیم اینترنت ارزان نیاز نداریم که!

15. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •