تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4536 از 4751 اولاول ... 35364036443644864526453245334534453545364537453845394540454645864636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,351 به 45,360 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    من سرویس اکو 1 مگ رو دارم.وقتی توی زمان رایگان دانلود میکنم،فایل هایی که از دانلودها،پی سی دانلود و سایت های اینجوری دانلود میکنم سرعتم 450-460 هست(مثل سرعت روز!)ولی بقیه سایت ها مثل اپلود سنتر ها و سایت های دانلود فیلم (که در روز سرعتش 450 هست)،سرعتم بین 130 تا 150 هست!
    چطوریه این؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

معمولا شاتل سرویس 128 تا 2 مگ رو روی 2 مگ میبنده و عموما به خاطر اینکه سرعتی که به کاربر میرسه از سرعت قراداد کمتر نشه، هر سرعتی که بگیرید، یه مقدار بالاتر میبنده.
    پس سرعت شما طبیعیه چون عملا هر دو سرویس 1و2 مگ رو 2 مگ میبندن.
    من قبلا 128 داشتم سرویسم رو 4 مگ بسته شده بود،الان 1 مگ دارم سرویسم روی 3.5 مگ بسته شده!!

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این یک تخلف آشکار شرکت شاتل هست!
    این درحالیه که مخابرات استان تهران هم در همین شرایط قیمت سرویسهای نامحدودشو 20% کاهش داده.

مخابرات استان تهران هم در صورت حسابی که امروز به دستم رسید قیمت سرویسهای نامحدود خودش رو 20% طبق مصوبه 181 وزارت ارتباطات کاهش داده ولی شاتل به اضافه کردن 1گیگ به سرویس مشترکین خودش بسنده کرده. برای مثال قیمت سرویس 8مگ 1ماه (اکو) در حال حاضر هست 44400 تومن. 20% تخفیف این سرویس میشه 8800تومن حالا شاتل اومده 1گیگ ترافیک که خودش داره میفروشه 3800تومان به سرویس اضافه کرده و اسمشو گذاشته کاهش قیمت سرویسهای شاتل( خبر درج شده در سایت رسمی شاتل) آیا این تخلف نیست؟! بجای اینکه 8800تومن از سرویس مذکور کم بشه 1گیگ 3800تومنی به سرویس اضافه کردن اونم بصورت اجباری و برای همه مشترکین!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من تو عید نبودم ، از 12 فروردین که اومدم ، از ساعت 1 به بعد سرعت از 30 کیلوبایت بالاتر نمیره ، در حالی که قبل از عید سرعت شبانه خیلی خوب بود و به 240 هم میرسید . در حال حاضر حتی سایت خود شاتل رو هم با سرعت پایین باز میکنه . دیگران هم همین مشکل رو دارند ؟

سرویس 512 اکو تهران

به احتمال زیاد مشکل فنی نیست و مثل من و خیلی‌های دیگه محدود شدین. ولی اینکه می‌گید ایام عید خونه نبودین و مصرف نداشتین که قاعدتاً نبایستی هم محدود بشین وشاید نشونه یه مشکل فنی با احتمال ضعیف باشه. بهترین راه پرسیدن از پشتیبانی هست.
    ولی اگه واقعاً محدود شدین که باز حالا خوبه سرعتتون به نزدیک ۳۰ هم می‌رسه. مال من که به زور به ۱۵-۱۶ اون هم با IDM می‌رسه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سرویسهای شاتل واقعاً مزخرف شده! پینگش که تو در و دیواره محدودیتش هم که سرجای خودش... آسیا تک یا پار آنلاین هم الان دارند سرویسهای محدود ارایه می دند ولی کاربر دانلود حجیم داشته باشه از سرعت واقعی خودش تنزل پیدا می کنه به 200تا 250kb/s نه 16kb/s! به رغم گرانتر بودن سرویسهای شاتل از دیگر رقبا سرویسهای با کیفیت مطلبوب هم ارایه نمیده!

والله من که الان چند شبه به پیشنهاد BursT گرامی مودم رو شبها حتی قبل از ساعت مجانی خاموش می‌کنم و از وضعیت شبهای این چند روزه خبر نداره که گویا خیلی باحال شده. اما همین امروز صبح که یه کار عجله‌ای داشتم هر کاری کردم شاتل وصل نشد و دست به دامن مبین‌نت شدم. نمی‌دونم وضعیت مشکل چی بود، ولی واقعاً برای شاتل افت‌ داره که مبین‌نت بتونه و اون نتونه. توی برنامه‌هایی مثل وایبر و تانگو هم دیدم که مشکل پیدا کرده و حتی بعضی وقتها انگار که برنامه‌ها بسته یا همون فیل تـر هستن و بعد باز می‌شن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کسای که مشکل قطعی‌ زیاد دارن اسپلیتر نصب کن به مودم
    مشکل خودم حل شد

قاعدتاً‌ مگه نصاب موقع نصب اولیه همون موقع اسپیلتری که توی جعبه هست رو نصب نمی‌کنه؟ من فکر کردم منظورتون میکروفیلتر که بیشتر بدرد نویز تلفن می‌خوره، هست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این یک تخلف آشکار شرکت شاتل هست!
    این درحالیه که مخابرات استان تهران هم در همین شرایط قیمت سرویسهای نامحدودشو 20% کاهش داده.

مخابرات استان تهران هم در صورت حسابی که امروز به دستم رسید قیمت سرویسهای نامحدود خودش رو 20% طبق مصوبه 181 وزارت ارتباطات کاهش داده ولی شاتل به اضافه کردن 1گیگ به سرویس مشترکین خودش بسنده کرده. برای مثال قیمت سرویس 8مگ 1ماه (اکو) در حال حاضر هست 44400 تومن. 20% تخفیف این سرویس میشه 8800تومن حالا شاتل اومده 1گیگ ترافیک که خودش داره میفروشه 3800تومان به سرویس اضافه کرده و اسمشو گذاشته کاهش قیمت سرویسهای شاتل( خبر درج شده در سایت رسمی شاتل) آیا این تخلف نیست؟! بجای اینکه 8800تومن از سرویس مذکور کم بشه 1گیگ 3800تومنی به سرویس اضافه کردن اونم بصورت اجباری و برای همه مشترکین!

یادمه شب عید توی اعلامیه‌های بخش کنترل‌پنل کاربری می‌گفت قراره قیمتها کم بشه و برای قدیمی‌ها به حسابشون برگرده. یادمه چند روز پیش هم همین سئوال رو کردم که آیا تابحال کسی به حسابش چیزی برگشته یا نه که بی‌جواب مونده. دوباره می‌پرسم که آیا کسی این مابه‌التفاوت کم شدن قیمت رو از شاتل گرفته یا هنوز اعمال نشده؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والله من که الان چند شبه به پیشنهاد BursT گرامی مودم رو شبها حتی قبل از ساعت مجانی خاموش می‌کنم و از وضعیت شبهای این چند روزه خبر نداره که گویا خیلی باحال شده. اما همین امروز صبح که یه کار عجله‌ای داشتم هر کاری کردم شاتل وصل نشد و دست به دامن مبین‌نت شدم. نمی‌دونم وضعیت مشکل چی بود، ولی واقعاً برای شاتل افت‌ داره که مبین‌نت بتونه و اون نتونه. توی برنامه‌هایی مثل وایبر و تانگو هم دیدم که مشکل پیدا کرده و حتی بعضی وقتها انگار که برنامه‌ها بسته یا همون فیل تـر هستن و بعد باز می‌شن.

آره دقیقاً برنامه هایی مانند: لاین,تانگو,واتس آپ روی شاتل قیلتر شده رلی روی نت مخابرات من به راحتی بالا میاد.... الان از شاتل پینگ گرفتم پینگ لاهو بالای 400میلی شده... با مخابرات تک کانکشی میزارم سرعت روی 250ثابت می مونه ولی شاتل نه... تعطیل شده کلا....

9. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادمه شب عید توی اعلامیه‌های بخش کنترل‌پنل کاربری می‌گفت قراره قیمتها کم بشه و برای قدیمی‌ها به حسابشون برگرده. یادمه چند روز پیش هم همین سئوال رو کردم که آیا تابحال کسی به حسابش چیزی برگشته یا نه که بی‌جواب مونده. دوباره می‌پرسم که آیا کسی این مابه‌التفاوت کم شدن قیمت رو از شاتل گرفته یا هنوز اعمال نشده؟
    وقتی پولی رو بگیرن دیگه گرفت من اکو رو 6ماهه کردم شاتل که دیگه نمیاد تفاوت اون 6ماه رو به من بده!!! دیگه خیلیییی بخواد قانونی عمل کنه که بعید هست بخاطر اینکه 3گیگ ماهیانه رو کرده 4 گیگ اون پول منو گیگ زورکی به من میده... همین الانش داره تخلف می کنه ! شما دنبال ما التفاوت هستی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من سرویس اکو 1 مگ رو دارم.وقتی توی زمان رایگان دانلود میکنم،فایل هایی که از دانلودها،پی سی دانلود و سایت های اینجوری دانلود میکنم سرعتم 450-460 هست(مثل سرعت روز!)ولی بقیه سایت ها مثل اپلود سنتر ها و سایت های دانلود فیلم (که در روز سرعتش 450 هست)،سرعتم بین 130 تا 150 هست!
    چطوریه این؟؟
    سلام،
    سرعت دانلود از سایت هایی که سرورشون داخلی ایران هست بیشتر از خارجی هاست. موقع محدود کردن هم شاتل به سرورهای خارجی حساس تره.
    همون ماجرای قدیمی، اینترنت و اینترانت...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •