منظورت مشخصاتهااکانت یرپابلیکته ؟
آره بالا میاد .
منظورت مشخصاتهااکانت یرپابلیکته ؟
آره بالا میاد .
لول من خودم از اون قدیمیای ایروپابلیک هستم. فک کنم از اول تابستون سال پیش عضو بودم
من خودم 38 تا گلد دارم الان. در ضمن خونه لول 4 یا 5 هم دارم.
غذای لول 4 هم دارم. فقط چند تا گیفت می خوام که بعدا باهات پولشو حساب می کنم (به محض اینکه ایران بیام)
فک کنم طی 2 3 روز به ولنس 40 برسم
فقط تو 4 تا گفیت 5 ستاره برام بفرست (یا 5 تا 4 ستاره) خلاصه هر جه قد ربفرستی کاری کن که ولنسم 20 تا زیاد شه
اسم یوزرم هست master generals . تو اندونزی هستم. (اخه اون موقع ها برای خودش غولی بود)
مستر بيشتر از 10 تا نميشه بالا برد در روز
فعلا برات 10 تا گيفت فرستادم ، 3 روز ديگه ولنست ميرسه به 40
فعلا توي كارخونه كيفيت بالا كار نكن و تمرين هم نكن ، فعلا 3 روز كاري انجام نده !
ولي خودمونيما تاريخ عضويتت خيلي قديميه ! اسكيلت هم كه بالاس ! اگه ادامه ميدادي الان رنك يك ايران و يه تانك بودي !
ويرايش : ميتوني يه كار ديگه هم بكني
گلد بدي به ادمين تا ولنست بره بالا ! يعني ولنس بخري ! البته اگه عجله داري ! چون پولش 2-3 برابر ميوفته ! اينجوري ميشه 1.5 گلد ولي اونجوري ميشه 4 گلد !
حاجی مرسی . دیگه نمی خواد بفرستی
20 تا ولنسم خریدم 4 تا گلد. فردا هم با توجه به خونه ام ولنسم بالای 40 میره.
فقط یه سوال دارم . من اول یه 7 8 تا غذا یک ستاره خریدم. بعد دیدم ولنسم پایینه 3 تا 4 ستاره گرفتم
چیکار کنم که اول اون 5 ستاره ها رو مصرف کنه بعد 1 ستاره ها رو؟
کسی از بچه ها دسترسی به کمال داره؟
اگه کسی از بچه ها اینجام اکانت تو top 20 یه ورلد میخواد بهم بگه.
خیلی دنبال کمال و کسانی که حرفه ای باشن هستیم برای W26 و ترایب clear
![]()
فكر كنم به طور معمول اول كيو5 رو مصرف ميكنه و بعد كيو يك
ببين ، الان تو ولنست 40 هست درسته ؟
برو جنگ بعد برو بيمارستان 50 تا ولنس ميگيري !
اسم اكانت ؟
ورلد ؟
پريميوم داره ؟
كلا ميخواي واگذار كني يا دوتايي بازي كنين ؟
[QUOTE=Gam3r;4571901
اسم اكانت ؟
ورلد ؟
پريميوم داره ؟
كلا ميخواي واگذار كني يا دوتايي بازي كنين ؟[/QUOTE]
مال من نیست،
بگو چقدر واردی چون ما الان تو جنگیم و برای یاد گیری وقت نیست.
متاسفانه نمیدونم چرا نمیتونم به کمال پیام خصوصی اینجا بدم، میتونی یه پیام خصوصی بهش بدی و بگی این ای دی منو اد کنه؟ ali_mh2000us
فکر کنم w26 منظورم همون ورلد بود
اینم از نقشه ورلد و مااین ورلد همون ورلدی که قبلا کمال هم بازی کرده بود و به خاطری مسئله ای رفته، میخوایم دوباره برش گردونیم، یه اکانت گنده براش کنار داریم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه من اصلا بلد نيستم تريبال چيه ؟
كمال كه فكر نكنم كلا اينجا بيادش ! قبلا ميومد يه نيم نگاهي به تاپيك مينداخت ! به هر حال اگه كسي نبود بده به من اگه بود نده !
من 12-28-2009 توي پروفايلش پيغام نوشتم هنوز نيومده تاييد كنه !
* پيغام خصوصي رو هم براي كمال ارسال كردم ! فكر كنم تا بخونه صاحب الزمان ظهور كنه !!![]()
منو اد کن. من خودم اکانت 2Mio دارم و دارم بازی میکنمبیا ببینم چی کار میتونم برات انجام بدم.
![]()
تو منو اد كنmpro.thegreat
الان آنلاين نيستم ! فردا هم به احتمال زياد تا ظهر و بعد از ظهر مشغله دارم و نميتونم انلاين بشم ! اين اكانت كه ميخوايين به زور بدين بهم تحت حمله نيستش كه ؟![]()
بعدشم روزي يك دقيقه سر بزنم كافيه ؟!!
يه سوال بي جواب ديگه !! چرا صاحب قبليش رفت ؟ نكنه فرار كرد ؟ !!!![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)