سرویسهای شاتل تو تهران جدیدا خیلی نابود شده,پینگش که داغون شده شبانه هم اصلا بهم ریخته ,حدیداً شاتل خیلی بهم ریخنه اصلاً! جای اوایل مخابرات رو پر کرده !!!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرویسهای شاتل تو تهران جدیدا خیلی نابود شده,پینگش که داغون شده شبانه هم اصلا بهم ریخته ,حدیداً شاتل خیلی بهم ریخنه اصلاً! جای اوایل مخابرات رو پر کرده !!!![]()
سلام دوستان.
یه چند تا سوال داشتم:
1- سرویس 128 شاتل سرعتش چنده ؟ شبانه رایگان سرعتش چنده؟
2-سرور داخل تا چند گیگ میتونی دان کنی ، و سرور خارج (البته بستگی به منطقه و شانس و ... داره ، حدودی بگین)
3- وبگردی و پینگ چطوره؟
من مازندران -بابل هستم.
ممنون.![]()
چرا یکسری سایت باز نمیشن ؟؟
شما میتونید این سایت رو باز کنید ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره رو از آدرس حذف کنید
با قند شکن باز میشه ولی در حالت عادی باز نمیشه !!!
از هیچکدوم از سایت های موزیک نمیتونم دانلود کنم !!!!!!!!!!!!!!![]()
Last edited by wooooow; 05-04-2014 at 23:52.
تایید میشه![]()
واقعاً حرفتون خوب و منطقی هست، فقط حیف که مدیران اینترنت ایران از منطق بیبهره هستن. خیلیها مثل خودم که تعطیلات تموم شده، صبح زود میرن کار و شب با وجود ترافیک شدید بعد از ۷-۸ میرسن خونه. مقداری از وقت رو شام و عملیات خانگی و غیره تلف میکنه و طرف وقتی مییاد پای خط که توی شاتل یکی دو ساعت بیشتر به زمان دانلود مجانی نمونده ﴿توی شرکتهای دیگه یک یا دو ساعت دیرتر﴾ و اینجور کل پیک ترافیک مصرف میره توی همون ساعتهای آخر شب و اول بامداد روز بعد. برای همین به قول شما واقعاً منطقی هست که روزها که مشترکهای کمتری پای خط هستن، قیمتها خیلی بیاد پائین و اوج ترافیک بره بالاتر. اینها هنوز فکر میکنن ساعت یک شب دیگه همه خوابن و کمترین مصرف ممکن وجود داره.
ولی دقت هم کردین هر شرکتی که بدترین خدمات رو میده بیشترین جوایز و ایزوها رو میگیره. همین شب عیدی این دو شرکت که اسمش رو بردین توی یه مراسم دولتی بیشترین جوایز رو برده بودن که خودتون بهتر میدونید چه وضعیتی هم دارن.
این مشکلتون الان چی هست؟ قطعی و مشکل کیفیت شبکه یا چیز دیگه؟
من همین الان زدم و بصورت عادی باز شد. شاید اگه کوکی و فایلهای موقت اینترنت رو پاک کنید، مشکل حل بشه. بعضی وقتها اینجور موارد هم مزید علت میشن.
من تو عید نبودم ، از 12 فروردین که اومدم ، از ساعت 1 به بعد سرعت از 30 کیلوبایت بالاتر نمیره ، در حالی که قبل از عید سرعت شبانه خیلی خوب بود و به 240 هم میرسید . در حال حاضر حتی سایت خود شاتل رو هم با سرعت پایین باز میکنه . دیگران هم همین مشکل رو دارند ؟
سرویس 512 اکو تهران
آرت 2سرعت تک کانکشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
می خواستم بدونم تا حالا کسی مشکلی مثل من داشته و به جایی هم رسیده؟
10 گیگ ترافیک خریدم و بعد دو دقیقه که مودم رو خاموش روشن کردم شد 9گیگ 200 مگ
یعنی 800 مگ ناقابل پر حالا کسی تونسته اینجور گیگ هارو زنده کنه ؟
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)