تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4532 از 4751 اولاول ... 35324032443244824522452845294530453145324533453445354536454245824632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,311 به 45,320 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

توی این موارد خود اون طرحی که جایگزین میشه خیلی مهم هستش... این طرحهایی که مثال میزنی اصلاً طرحهای خوبی نبودند و به خاطر همین هم شکست خوردند...
    من تعجب میکنم تو چطور درآمد 25 میلیون تومنی از یه خط 24 میلیون تومنی رو کافی نمیدونی؟ (یعنی کل در آمد 49 میلیون میشه که هزینه ی خط رو ازش کسر کردم و شده 25 میلیون) به نظرت مشکل اینترنت ایران چی هستش؟ اگه مثل من به نظرت مشکل از قیمت پهنای باند هستش قبول کن که بایستی هزینه ی ISP ها به ازای هر خط بسیار کمتر از قیمت یک خط باشه... در غیر این صورت تاثیر قیمت پهنای باند توی هزینه ی اینترنت ناچیز میشه....
    در هر صورت من قبلاً محاسباتش رو توی پست قبلیم انجام دادم...مثلاً این قیمت گذاری رو در نظر بگیر:

هزینه ی ثابت سرویس 5000 تومن
    هر گیگ از ساعت 2 تا 8 : 300 تومن
    هر گیگ از ساعت 16 تا 20 : 1100 تومن
    هر گیگ از ساعت 20 تا 24 : 1600 تومن
    هر گیگ توی بقیه ی ساعات : 800 تومن

حالا اگه فرض کنیم هر خط بین 1500 نفر به اشتراک گذاشته بشه (که این عدد خیلی کم هستش) درآمد ISP از هر خط STM 1 یه چیزی حدود 49 میلیون تومن هستش... (اگه این قیمت ها رو مثلاً فقط 10 درصد زیاد کنیم درآمد ISP هم 10 درصد زیاد میشه یعنی میشه 55 تومن!)
    حالا شما این طرح رو مقایسه کن با طرح مبین نت یا اسیاتک....
    من با کلیات طرحت کاملا موافقم..و اگر یک ISP همچین درآمدی داشته باشه واقعا کافی هست..فقط یک سری عیوبی طرح داره که اگه اجازه بدی برات توضیح میدم:
    1.طبق گفته دوستمون توی 3-4 صفحه پیش هزینه لینک ها 40% هزینه ISP ها(اونم بدون تخفیف 35 درصدی که تازه اعمال شده) هست...اینطور که شما حساب کردی علاوه بر هزینه 24 میلیونی لینک،باید 21 میلیون هم بابت سایر هزینه های ISP بزاری(که طبق برآورد من 21 میلیون تومن شده و شما هم حساب کن و بگو)
    از طرف دیگه طبق قانون ISP ها موظف به ارائه خدمات 1 به 10 هستند...با توجه به اینکه به بیشتر کاربرا پهنای باند 2.5 مگ تخصیص داده میشه پس باید یک لینک 155 مگابیتی بین 620 نفر تقسیم بشه و...
    البته من اصلا در این مورد سررشته ای ندارم و تمام حرف هام نظری هست...بهتره افرادی که متخصص اینکار هستند بیاند و توضیح بدن
    اما مسئله بعدی:
    مخابرات استان اصفهان قبلا هزینه هر گیگ را از مشترک 2500 تومان دریافت میکرد ولی با حساب کتابایی که کردن انگار براشون نمی صرفید و مبلغش را به 3500 افزایش دادن(جدا از مالیات که 200 تومان بابتش دریافت میشه)یعنی مبلغ کل 3700 تومان میشه...
    به نظرت اگه طرح تو با این مبالغ درست بود،چه دلیلی داشت مخابرات قیمت هاشو افزایش بده در صورتیکه تقریبا در خدمات اینترنت تازه وارد بود و مشترکینش هم ناراضی بودند؟
    من به هر حال از طرحت خیلی خوشم میاد و امیدوارم طرحت پیاده سازی بشه.در مورد سرویس های حجمی هم حرف شما کاملا صحیح هست و فقط برای کاربرانی که ماه به ماه خرید می کنند این امکان هست که من قبلا به دوستان توصیه کردم حتما یک ماهه خرید کنند
    حالا من یک سوال از شما دارم...سرویس آرت 1 شاتل به راحتی توانایی دانلود 20 گیگ ترافیک را داره...اگه به طور متوسط 1500 تومن به ازای هر گیگ حساب کنیم مبلغ دریافتی برابر با 30 هزارتومن میشه..که شاتل تقریبا با قیمتی مناسب تر از این،به ما خدمات میده و تازه خیلی بیشتر از 20 گیگ هم میشه دانلود کرد(از بچه های اینجا کسی بوده که 30-40 گیگ هم گرفته تازه)

2. 3 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من با کلیات طرحت کاملا موافقم..و اگر یک ISP همچین درآمدی داشته باشه واقعا کافی هست..فقط یک سری عیوبی طرح داره که اگه اجازه بدی برات توضیح میدم:
    1.طبق گفته دوستمون توی 3-4 صفحه پیش هزینه لینک ها 40% هزینه ISP ها(اونم بدون تخفیف 35 درصدی که تازه اعمال شده) هست...اینطور که شما حساب کردی علاوه بر هزینه 24 میلیونی لینک،باید 21 میلیون هم بابت سایر هزینه های ISP بزاری(که طبق برآورد من 21 میلیون تومن شده و شما هم حساب کن و بگو)
    از طرف دیگه طبق قانون ISP ها موظف به ارائه خدمات 1 به 10 هستند...با توجه به اینکه به بیشتر کاربرا پهنای باند 2.5 مگ تخصیص داده میشه پس باید یک لینک 155 مگابیتی بین 620 نفر تقسیم بشه و...
    البته من اصلا در این مورد سررشته ای ندارم و تمام حرف هام نظری هست...بهتره افرادی که متخصص اینکار هستند بیاند و توضیح بدن
    اما مسئله بعدی:
    مخابرات استان اصفهان قبلا هزینه هر گیگ را از مشترک 2500 تومان دریافت میکرد ولی با حساب کتابایی که کردن انگار براشون نمی صرفید و مبلغش را به 3500 افزایش دادن(جدا از مالیات که 200 تومان بابتش دریافت میشه)یعنی مبلغ کل 3700 تومان میشه...
    به نظرت اگه طرح تو با این مبالغ درست بود،چه دلیلی داشت مخابرات قیمت هاشو افزایش بده در صورتیکه تقریبا در خدمات اینترنت تازه وارد بود و مشترکینش هم ناراضی بودند؟
    من به هر حال از طرحت خیلی خوشم میاد و امیدوارم طرحت پیاده سازی بشه.در مورد سرویس های حجمی هم حرف شما کاملا صحیح هست و فقط برای کاربرانی که ماه به ماه خرید می کنند این امکان هست که من قبلا به دوستان توصیه کردم حتما یک ماهه خرید کنند
    حالا من یک سوال از شما دارم...سرویس آرت 1 شاتل به راحتی توانایی دانلود 20 گیگ ترافیک را داره...اگه به طور متوسط 1500 تومن به ازای هر گیگ حساب کنیم مبلغ دریافتی برابر با 30 هزارتومن میشه..که شاتل تقریبا با قیمتی مناسب تر از این،به ما خدمات میده و تازه خیلی بیشتر از 20 گیگ هم میشه دانلود کرد(از بچه های اینجا کسی بوده که 30-40 گیگ هم گرفته تازه)
    اره من بودم 50 گیگ گرفتم
    ولی این بحثا به چه درد میخوره خداییش الان همه دنبال پولن و به چیزی ک در میارن راضی نیستن چه توقعاتی دارینا
    مشکلو بگین گندش بزن شاتلو معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن !!

4. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اره من بودم 50 گیگ گرفتم
    ولی این بحثا به چه درد میخوره خداییش الان همه دنبال پولن و به چیزی ک در میارن راضی نیستن چه توقعاتی دارینا
    مشکلو بگین گندش بزن شاتلو معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن !!
    دقیقا همین حرف شما درست هست..تنها چیزی که می تونه کشور (و حتی همین نت) را به سمت درستی ببره افزایش رقابت هست...
    مشکلو من نمی دونم چیه...نت من بهتر دیروز شده و پینگم اومده رو 200...

6. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

کلاً به نظر من اگر فقط 30-40 درصد هزینه ISPها مربوط به پهنای باند باشه باید قبول کرد که ISPها توی مدیریت هزینه هاشون دارن خیلی ضعیف عمل میکنن. همه ما میدونیم که دلیل گرون بودن اینترنت ایران قیمت بالای پهنای باند شرکت زیرساخت هستش حالا اگه فقط 30 درصد از هزینه ی ISP مال پهنای باند هستش پس نباید مشکل گرونی پهنای باند زیرساخت اونقدر ها هم مهم باشه!!!

این صریب اشتراک رو رعایت نمیکنن... پس این شرکتایی که 8 مگ میدن اگه نصف پهنای باند 100 گیگا بیتی کشور رو هم در اختیار داشته باشن فقط باید 60000تا کاربر داشته باشن!

البته من اصلا در این مورد سررشته ای ندارم و تمام حرف هام نظری هست...
    منم ندارم.

....
    مخابرات برای این مسائل کلاً مثال خوبی نیستش...
    ولی همین قیمت 3600 تومنی... من فکر میکنم دلیلش اینه که ISPها شبانه رو مجانی میدن... البته به ظاهر این زیاد نباید قیمت روزانه رو تغییری بده... ولی اتفاقی که میفته اینه که کاربرا تمایلی به مصرف روزانه (به خاطر پولی بودن) ندارن و مصرف روزانشون خیلی کم میشه(دقت کن که لازم هستش هر کاربر سه برابر توی روزها بیشتر از شب ها مصرف کنه چون ساعات روزانه 18 ساعت و شبانه 6 ساعت هستش) واسه همین ISP برای اینکه درآمدزایی داشته باشه مجبور میشه قیمت روزانه رو اینقدر زیاد کنه که با همون مصرف کم کاربرها هم درآمد خودش رو داشته باشه... پهنای باند خط STM 1 هم توی روز خیلی راحت هدر میره و استفاده نمیشه!
    البته اگر ISP بتونه به طریقی کاربرها رو وادار به مصرف روزانه با همون قیمتهایی که من گفتم بکنه میتونه همون قیمت ها رو رعایت کنه... به قول خودت شاتل میتونه به همون قیمتی که من گفتم تراقیک سرویس های روزانه ی نامحدودش رو بده.... ولی شاتل تنها ISP خصوصی هست که داره این کار رو میکنه در ضمن سرعت سرویسهاش هم یه مقدار کمه... وقتی محدودیت حجمی باشه(که توی سرویس نامحدود شاتل هست!) میشه سرعت رو بیشتر ار 1 مگ و این حرفها داد!
    Last edited by netstat; 05-04-2014 at 22:13.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

اما مسئله بعدی:
    من 70 گیگ گرفتم با آرت 1

9. 2 کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این صریب اشتراک رو رعایت نمیکنن... پس این شرکتایی که 8 مگ میدن اگه نصف پهنای باند 100 گیگا بیتی کشور رو هم در اختیار داشته باشن فقط باید 60000تا کاربر داشته باشن!
    دقیقا...
    چند وقت پیش یکی از مسئولین مصاحبه کرده بود و گفته بود خیلی از شرکت ها اینترنت با ضریب اشتراک حتی یک به 40 در اختیار مشترکین میذارن(تازه در نظر بگیر وقتی مسئول اینو بگه واقعیتش چه قدره..)
    ولی همین قیمت 3600 تومنی... من فکر میکنم دلیلش اینه که ISPها شبانه رو مجانی میدن... البته به ظاهر این زیاد نباید قیمت روزانه رو تغییری بده... ولی اتفاقی که میفته اینه که کاربرا تمایلی به مصرف روزانه (به خاطر پولی بودن) ندارن و مصرف روزانشون خیلی کم میشه(دقت کن که لازم هستش هر کاربر سه برابر توی روزها بیشتر از شب ها مصرف کنه چون ساعات روزانه 18 ساعت و شبانه 6 ساعت هستش) واسه همین ISP برای اینکه درآمدزایی داشته باشه مجبور میشه قیمت روزانه رو اینقدر زیاد کنه که با همون مصرف کم کاربرها هم درآمد خودش رو داشته باشه... پهنای باند خط STM 1 هم توی روز خیلی راحت هدر میره و استفاده نمیشه!
    البته اگر ISP بتونه به طریقی کاربرها رو وادار به مصرف روزانه با همون قیمتهایی که من گفتم بکنه میتونه همون قیمت ها رو رعایت کنه... به قول خودت شاتل میتونه به همون قیمتی که من گفتم تراقیک سرویس های روزانه ی نامحدودش رو بده.... ولی شاتل تنها ISP خصوصی هست که داره این کار رو میکنه در ضمن سرعت سرویسهاش هم یه مقدار کمه... وقتی محدودیت حجمی باشه(که توی سرویس نامحدود شاتل هست!) میشه سرعت رو بیشتر ار 1 مگ و این حرفها داد!
    مخابرات اصفهان شبانه نداره و به نظر من یکی از تنها شرکت هایی هست که داره طبق قانون عمل می کنه به همین دلیل هست که قیمت های سرویسش شدیدا بالاست...

11. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    این شاتل جدیدا سرور های داخلی تو مشهد رو هم محدود کرده ؟ یا کلن داغونه ؟؟؟
    دهن ما رو آسفالت کرده...الان 1هفته ای هست اینجوریه...خیلی هم کم دان کردم...
    سرور های داخل که خیلی وقته در اکثر شهرا محدود شده!

==========
    اینم برای امین که انقدر نزنه تو سر شاتل:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Online4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام دوستان

من حدود 4-5 سالی هست که کاربر شبانه روزی (خوره) اینترنتم!

توی این چند ساله از شرکتهایی مثل داتک، پارس آنلاین و آسیاتک اینترنت ADSL داشتم ولی هر دفعه بابت یه مشکل خاص مجبور به فسخ قرارداد و تغییر ISP شدم!

این اواخر پشتیبانی پارس آنلاین خیلی اذیتم کرد، هیچ وقت جواب درستی بهم نمی دادن و همش می پیچوندنم!

به پیشنهاد یکی از دوستام رفتم و شاتل گرفتم و از حق نگذریم سرویس دهی و پشتیبانیشون عالیه و خداییش خیلی راضیم. البته جدیداً حجم دانلودم نسبت به گذشته خیلی بیشتر شده بود و گیگ خریدن برام به صرفه نبود (گیگی حدود 5 تومن) و سرویسمو به آرت نامحدود تغییر دادم.

الان مشکل اصلیم با Viber و OOVOO هست که البته از سمت زیرساخت هی دارن انگولکش می کنن و بقیه شرکتا هم کم و بیش این مشکل و دارن!!!

کسی می دونه راه حل این مشکل چیه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها بخام بگم ک پورتمو خالی کنن چقدر طول میکشه

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرور های داخل که خیلی وقته در اکثر شهرا محدود شده!

==========
    اینم برای امین که انقدر نزنه تو سر شاتل:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نه باید زد تو سرشون خاک تو سر شاتل کارو زندکیم لنگ مونده خیر سرم رشتم IT هست پشتیبانی که فقط جفنگ تحویل میده. موندم تو کیفیت فن اوا کسی خبر داره ازش ?قطعی داره یا. پینگ بالا و....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •