تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4531 از 4751 اولاول ... 35314031443144814521452745284529453045314532453345344535454145814631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,301 به 45,310 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام . می خواستم بدونم 1-از دوستان کسی از شاتل تو مرکز نهری (فاز دو شهرک غرب) استفاده می کنه؟ سرعتش چه جوری؟
    2-مثلا اگه شبا تو یک ماه 20 گیگ دانلود کنی محدود می کنن؟ بعد اگه محدود کنن تو روز هم محدود هستید؟
    3-وضعیت دانلود از سرور های خارجی چه جوری سرعت کم میکنن یا نه ؟ مثلا از تورنت؟
    4-من میخواستم سرعت 2M برای یک سال بگیرم به نظر شما یک سال ماه به ماه بگیرم بهتره یا یک سال یه جا بگیرم؟
    سلام.برای سرویس های اکو:
    2.اگه سرویس 2 مگ بگیری و دانلود در طول ماه پخش باشه(مثلا یک روز در میون 1.5 گیگ) نه محدودت نمی کنند.در روز هم محدود نیستی مگه اینکه مشکل زیر ساختی و مخابراتی باشه که اونم رفع میشه
    3.اگه محدود بشی سرعتت را خیلی میارن پایین(در حد 1/10 سرعت قراردادت)...تورنت را خبر ندارم
    4.در ایران همیشه از سرویس های ماه به ماه استفاده کن که اگه برای سرویست مشکلی پیش اومده راحت بتونی ISP عوض کنی
    اگه بخوای آرت هم استفاده کنی برای 20 گیگ مصرف در ماه، آرت 2 یا حتی آرت 1 هم جوابگو هست.میزان مصرف من با ارت که محدود نشدم هنوز:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اونوقت چرا اینجوری فکر می کنی شما؟!
    نامحدود که نداره کلا ٬ شبانه رایگان هم که نداره!! یه پینگش خوب بود که اونم کلا پینگ کل نت کشور چند وقتیه ریخته به هم مخابرات قم بدتر از بقیه. پیکت لاس بین 60- 80 ٪ !!!
    سلام
    مخابرات قم شبانع رایگان داره
    ولی ششصد یا هفتصد مگ بیشتر نمیشه دانلود کرد
    شب سرعتش دقیقا روی سی کیلو باقی میمونه
    دقیقا سی کیلو

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk

3. این کاربر از Mr.World.Wide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شاید مجبور بشید مثل من دو مودمه و دو اکانته سیر کنید. البته من خودم این وضعیت رو تا ابد نمی‌تونم ادامه بدم و وضعیت شاتل اگه قرار باشه همینجور بمونه که شاید مجبور به مهاجرت دوباره بشم که کار واقعاً سختی هست.
    داداش من خیلی وقته دو مودمه وایرلسه دو خط تلفونه .دی دو پرینتره د گوشیه و..... به سر میبرم اره احتمال زیاد جمع کنم از شاتل برم موندم کجا برم فن آوا چطوره ؟ نامحدود میخام پارس افلاین هم ک بیخیالش .دی

5. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من تا چند ماه پیش شاتل داشتم
    ولی وقتی مسئول پشتیبانی گفت برای شاتل پینگ 600 تا 700 برای یاهو نرمال هست و اینکه دانلود رایگان شبانش پولی بود !!! ترجیح دادن خر فرض نشم
    الان وایمکس ایرانسل دارم و راضی هستم.
    (البته 3 روزه به خاطر دانلود زیاد سرعتم کم شده ولی اشکالی نداره)

7. 2 کاربر از The real Pual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    مخابرات قم شبانع رایگان داره
    ولی ششصد یا هفتصد مگ بیشتر نمیشه دانلود کرد
    شب سرعتش دقیقا روی سی کیلو باقی میمونه
    دقیقا سی کیلو

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
    بله دوست من می دونم. ولی ۲۵ کیلوبایت سرعت رو شما واقعا دانلود شبانه حساب می کنی؟!

داره خودمونی میشه alip300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    فرقی هم داره ؟!

پيش فرض

سلام
    این شاتل جدیدا سرور های داخلی تو مشهد رو هم محدود کرده ؟ یا کلن داغونه ؟؟؟
    دهن ما رو آسفالت کرده...الان 1هفته ای هست اینجوریه...خیلی هم کم دان کردم...

10. این کاربر از alip300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    این شاتل جدیدا سرور های داخلی تو مشهد رو هم محدود کرده ؟ یا کلن داغونه ؟؟؟گ
    دهن ما رو آسفالت کرده...الان 1هفته ای هست اینجوریه...خیلی هم کم دان کردم...

فهمیدی به منم خبر بده منم مشهدم واقعا افتضاح شده دهن منو هم خورد کرده حوصله کل کل با پشتیبانی رو هم ندارم و میدونم جوابشون چیه میگن از زیر ساخته من نمیفهمم اگه از زیر ساخته پس چرا تو مخابرات داغون مشهد درسته!!!!!!

احتمالا برم فن آوا نامحدود بگیرم !

12. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

از ظهر ساعت 1.5 به بعد خیلی وضع خراب میشه ..... الان 2 روزه اینجوریه ...

داره خودمونی میشه alip300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    فرقی هم داره ؟!

پيش فرض

فهمیدی به منم خبر بده منم مشهدم واقعا افتضاح شده دهن منو هم خورد کرده حوصله کل کل با پشتیبانی رو هم ندارم و میدونم جوابشون چیه میگن از زیر ساخته من نمیفهمم اگه از زیر ساخته پس چرا تو مخابرات داغون مشهد درسته!!!!!!

احتمالا برم فن آوا نامحدود بگیرم !
    پشتیبان که هیچی...به هیچ صراطی مستقیم نمی شن...
    اتفاقا منم داشتم به فن آوا فکر می کردم....2-3 ماه پیش یادمه نامحدودشون خیلی خوب بود...اگر هنوزم خوب باشه منم به احتمال زیاد برم فن آوا...

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

در سرویس های نامحدود چه شاتل و چه پارس آنلاین با پرداخت زودتر قراردادتون(=بیخیال شدن قرارداد قبلی)می تونید سرعت روز اول را بگیرینمثلا بعد از 28 روز محدود میشید حالا به جای اینکه 2 روز محدود بمونید میگید ماه بعدی را می خوام شروع کنم
    این سیستم در آرت شاتل به صورت هوشمنده تری هم هست...سرعت شما آهسته آهسته کم میشه...یعنی اول 100 کیلوبایت هست بعد میشه 80 بعد 60 بعد 30 و.....
    برای همین کسی که با سرویس آرت محدود میشه نمی تونه بگه نمی دونستم دارم محدود میشمولی در شبانه اکو این امکان هنوز وجود نداره و اگه اعتراض کنید شاید بعد از یک مدتی این را هم اضافه کنند
    پ.ن:من یک دفعه براشون درخواست نوشتم که چرا سرعت های آرت را در زمان شبانه به سرعت قراردادی تغییر میدید...بعد از 2-3 ماه اومدن درستش کردن...حالا نمی دونم پیشنهاد من بوده...خیلیا بهش اعتراض کردن ...یا برنامه خودشون هم این بوده ولی به هر حال من به خواستم رسیدم
    شما اگه قرارداد شش ماهه داشته باشید دیگه راحت نمیتونید بیخیال بشید! حداقل توی پارس آنلاین از طریق سایتش هیچ امکانی برای ارتقا سرویس یا چیزی شبیه به اون نیستش... واسه همین تنها راهش همون سوزوندن قرار داد هستش... مگه اینکه بخش فروش کاری بکنن که اونم باید تلفن بزنید و ... البته مطمئن نیستم اونها هم کاری بکنن (فکر کنم پشتیبانی یه بار به من گفت که نمیشه)
    در هر صورت اون دفعه که این مشکل برای من پیش اومد من به جاش یه باگ توی سیستم محدودیت پارس پیدا کردم که یه 15ماهی داشتیم کیف می کردیم تا وقتی که درستش کردن

آخه بعضی این طرح ها پیاده شدن و شکست خوردن
    مثلا طرح شبانه نیم بها توسط آسیانت(اگه اشتباه نکنم)به وجود اومد که حجم ترافیک شبانه برای سرویس هایی که زیر 10 گیگ در ماه بودند رایگان بود و برای سرویس های کمتر نیم بها بود...که بازم فرقی نکرد...کاربران پرمصرف سرویس های 10 گیگ به بالا انتخاب می کردن شبا هم میوفتادن به جون اینترنت...افرادی که مصرف زیر 10 گیگ داشتند و داشتند برای سرویس شبانه پول پرداخت می کردن با کیفیت پایین نت مواجه بودند و یه جورایی بیشتر ظلم در حقشون شد
    توی این موارد خود اون طرحی که جایگزین میشه خیلی مهم هستش... این طرحهایی که مثال میزنی اصلاً طرحهای خوبی نبودند و به خاطر همین هم شکست خوردند...
    من تعجب میکنم تو چطور درآمد 25 میلیون تومنی از یه خط 24 میلیون تومنی رو کافی نمیدونی؟ (یعنی کل در آمد 49 میلیون میشه که هزینه ی خط رو ازش کسر کردم و شده 25 میلیون) به نظرت مشکل اینترنت ایران چی هستش؟ اگه مثل من به نظرت مشکل از قیمت پهنای باند هستش قبول کن که بایستی هزینه ی ISP ها به ازای هر خط بسیار کمتر از قیمت یک خط باشه... در غیر این صورت تاثیر قیمت پهنای باند توی هزینه ی اینترنت ناچیز میشه....
    در هر صورت من قبلاً محاسباتش رو توی پست قبلیم انجام دادم...مثلاً این قیمت گذاری رو در نظر بگیر:

هزینه ی ثابت سرویس 5000 تومن
    هر گیگ از ساعت 2 تا 8 : 300 تومن
    هر گیگ از ساعت 16 تا 20 : 1100 تومن
    هر گیگ از ساعت 20 تا 24 : 1600 تومن
    هر گیگ توی بقیه ی ساعات : 800 تومن

حالا اگه فرض کنیم هر خط بین 1500 نفر به اشتراک گذاشته بشه (که این عدد خیلی کم هستش) درآمد ISP از هر خط STM 1 یه چیزی حدود 49 میلیون تومن هستش... (اگه این قیمت ها رو مثلاً فقط 10 درصد زیاد کنیم درآمد ISP هم 10 درصد زیاد میشه یعنی میشه 55 تومن!)
    حالا شما این طرح رو مقایسه کن با طرح مبین نت یا اسیاتک....
    Last edited by netstat; 05-04-2014 at 18:56.

16. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •