خب پس مستر اول 6-3-1 بعد 100 اسپير بعد 300 اكس بعد استبل .... ؟
اوكي ! ايه بار تو اسپيد تست ميكنم ببينم چي ميشه !
خب پس مستر اول 6-3-1 بعد 100 اسپير بعد 300 اكس بعد استبل .... ؟
اوكي ! ايه بار تو اسپيد تست ميكنم ببينم چي ميشه !
اسپید چون سرعتش زیاده فک کنم با اسپیر کمتر نتیجه ی بهتری می گیری.
اینو ولش کن. می خوام یه چیزی جالب بهتون بگم
mcahillwv FU 244.684
Riffler KT 200.218
cabo003 Nyuk 162.376
immortal.master Nyuk 157.885
حالا او دی رو نگاه کنید
mcahillwv 474.902
Riffler 289.456
cabo003 471.850
immortal.master 509.448
این از ماله کانتینت 62
بذار او دی رنک 1 ورلد را هم براتون بذارم
Sneezy Dwarf 1,47 Mio. ولی اسنیزی 60 تا روستا داره
یعنی اگه تقسیم بر 3 کنی که بشه 20 تعداد تا روستای من من او دم پوینتم ازش بیشتره
این دو چیزو می رسونه
یکی نهایته بدشانسی من. که به هر کی حمله کنم تا خرخره ساپورتش می کنن
یکی دیگه من چقدر اتکر هستم
Last edited by Master generals; 06-01-2010 at 12:44.
خب من 45 هم جوین شدم . افتادم کا 73
اگه خواستین بیاین. سرعت پایینی داره. 0.5 سرعتشه. بنابراین به زندگی تونم می تونین برسین
ریسورس لول 30 اش 1200 تا تو هر ساعت می ده دی:
الان رنك 2ش رفيق منه ( همون دختره :دي ) امروز رفتم پوينتش 1.7 كيلو بود !!!! اصلا حال نميده سرعت خيلي پايينه !!! بهش گفتم چيجوري خفن بشم كلي برام توضيح داد :دي
اينم جواب رنك دو هه به من ، چه دوست خوبيه :دي
on this world-no mines upgrade at all. keep it 6/6/6 for 12 days or so..
1) recruiting 80-100 spears and farming low lvl villages+abandoned ones. Rushing into scouts and after that-LC. don't waste any resources on any building that you don't need now (mines, higher HQ, too big warehause etc)
2) recruiting LC-when you will finally research it-i guess you did-take care to recruit them 24hrs/day. important as hell ;] i have 170 only, as i'm not too active here, i'm just to help. Anyway, my low LC number let's me to get quite a decent hauls-axes and LC are recruiting for 2 days
3) when you will have too many resources-i do-keep building HQ and farm-you need HQ lvl 20 as soon as possible, farm let's you spend resources on troops so you won't have problem with your warehause. you can keep putting them into que even if they are already are in progress of one week recruiting
4) when you will have HQ 20, i'd recommand to keep upgrading farm, stable and barracks. It's not good decision to rush into academy and noble low village on world with ss 0.5...
تقریبا همونیه که من گفتم
راستی من گواهینامه مو گرفتم. هر کی باید 10 پوینت به عنوان پریموم بهم شیرینی بده![]()
و بازم پست ها پاک شد
می گم چه گیری دادین به این تاپیک. بابا این همه اسپم تو تاپیک های دیگه میدن. تازه اونجاها پست ها هم شمارش میشه
اونوقت ما حق نداریم 4 تا دونه اسپم بدیم؟
خيلي محدوديت ها زياده ... به خدا فروم هاي همسايه كلي اسپم ميديم بعد روش يه پست مفيد ميديم تشكر هم ميكنن !
اينجا كه تشكر نداره ... پست مفيد هم كه ماشالا ميديم ! ميريم دو تا اسپم بديم پاك ميكنين !
هم...
شیوه ی منم تقریبا مثل مرتضی هست با خیلی تفاوت : دی
امیدوارم حوصله داشته باشم کامل توضیح بدم.
کی بوردم خوب نیست :(
مثلا ورد اسپید 2 :
نکته : روزای اول اصلا ساختمونی که نیاز نیست ساخته نشه !!! (خیلی مهم)
فارم تا پره پر نشده اپگرین نشه. انبار تا فکر میکنین بهش میرسین که پر نشه اپ نکنین.دیوار نسازین اگه هجومی هستین(اول بازی 4-5 خوبه)- مارکت نسازین سعی کنین از تک تک رس هاتون روزای اول استفاده مفید کنین.
چوب 1
کلی 1
اهن 1
چوب 2
کلی 2
چوب 3
کلی 3
چوب 4
خونه پالی( پالی میسازم) و با خودش تنها شروع به فارم : دی !!!
چوب 5
کلی 4
چوب 6
اهن 2
خونه اصلی 2
خونه اصلی 3
باراک 1(ساختن اسپیر کم کم شروع میشود و همراه پالی (100% همراه پالی) فرستاده میشه واسه فارم باربارین و کسایی که بازیو ول کردن و لول دیوارشون پایینه. - در عین حال چوب رو آپ میکنم.
کلی 5
چوب 8
چوب 9
کلی 6
اهن 3
منابع فعلا کافی تا 1-2 روز آپ نمی کنم.
*** از ایجا بستگی به فعال بودنت تو روز داره. اگه روزی 2-3 ساعت به بالا آن میشین باید هجومی بازی کنین. (من 100% مواقع هجومی شروع میکنم و همیشه دوست دارم ایرانیا و دوستام هجومی بازی کنن-چون واقعا آدم لذت میبره و باعث میشه همسایهات هرگر فراموشت نکن و قدرت عمل تو منطقه تو دست کسیه که هجومی بازی میکنه)
ا
گه کمتر از این مدت آن هستین دفاعی بازی کنین.( روستای دفاعی از نظر من باید 300 اسپیر و 300 شمشیر زن بسازه و بعد 100 ال سی- بعد نیزه وشمشیر 700 و ال سی 350 و دیگه همش شمشیر و نیزه- از ال سی ها واسه فارم استفاده میکنین) من اصلا دفاعیو ترجیح نمی دم.
(فرض هجومی)
*** از اینجا بستگی به اطراف داره. اگه احساس کردی که اطرافیات خیلی خوب هستن یا خیلی زود پوینتشون میره بالا(منظور نجومی) یا اینکه دارن اسپیر میسازن بایــــــــــــــــــــــ ــد برین تو کاره تبر دار.
اگه احساس کردین اطرافیاتون زیاد اکتیو نیستن. بعد از ساختن حدود 100-150 نیزه دار برین واسه ساخت اصطبل.
من با فرض اینکه اطرافیاتون معمولی هستن( و قاعدتا تا اینجا پوینت همشون از شما بیشتره پیش میرم)
خوب الان که 150 تا نیزه دار دارین میخوایم بریم سراغ ال سی
پس
از فارماتون 100% استفاده کنین که به این لول ها برسین.
(اصلا نگران رنکتون نباشین- بزودی 2 رقمی میشین : دی )
خونه اصلی 10
باراک 5
اسمایتی 5
اینا رو که ساختین
اصطبل 1
اصطبل 2
اصطبل 3
حالا اسکات رو ریسرچ میکنین.(5-10 تا اسکات میسازی)(با هاش بازیکنایی که بازیو ول کردن شناسای میکنی و فارم میکنی با اسپیر و منتظر ال سی می مونی)
* تا کسی اسکات نساخته سعی کنین 30-40 تا روستای کناریتونو اسکات کنین تا بفهمین چی به چیه- این باعث میشه یه ترس واسه همیشه تو وجودشون بمونه)
بعد ال سی رو ریسرچ میکنین(این شاید یکم طول بکشه)
از الان 100000000% منابعتون فقط و فقط و فقط باید خرج ال سی بشه. همینجوری 1 دونه یه دونه ال سی بسازین.
* امون ندین ال سی ها تو روستا بمونن ، با اسکات روستاهای اطراف رو که رس دارن شناسایی کنین و 24 ساعته با ال سی فارمشون کنین. ( این رمز موفقیت هست نقطه تمام)
حالا ...
اگه اطرافیات بیشتر دفاعی ساختن و دارن با نیزه و شمشیر روستاهای اطراف تورو فارم میکنن.تو باید یه مقدار شمشیر زن و نیزه دار بسازی و فارمها رو باهاشون ساپورت کنی وقتی اونا حمله کنن همه دفاعیاشون کشته میشن و تو با خصارت کم اونو کلیر میکنین و به این ترتیب یه فارم جدید واسه خودتون میسازین : دی )
همینجوری همه رو فارم میکنین.
وقتی بارباری ها و بازیکنان کوچیک ارضاتون نکرد میرین تبر دار میسازین و تلاش میکنین برین واسه یه فول نیوک.( کم کم باید کسایی که فک میکنین شاخ منطقه میشن باهاشون دوست بشین)
باید نسبت تبر دار به ال سی تقریبا 2 به یک باشه
مثلا 600 تبر دار و 350 ال سی (بستگی به سلیقه هم داه منیتونه تغیر کنه ولی همین حدود)
اگه دیوار دشمنها به بالا تر از 7-8 رسیده باید برین تو کاره ساختن رم.
حالا که به یه ثبات رسیدین منابع رو میبرین رو 20-20-20 (البته من هرگر به 20 نمیرسم قبل نوبل روستاهای بعدی)
********** لول اصطبل و باراک رو ببرین تا آخـــــــــــــــــــــــ ر (این بهترین روشیه که من تو تریبال بلدم)
من مطمعنم تو هر وردی باشم لول باراک و اصطبلم زودتر از همه بالا میره !!! (همه)
من وقتی پوینتم 2500-3000 هست تقریبا روستام اینجوریه:
خونه اصلی 15
باراک 19
اصطبل 17
خونه رم 10
اسمایتی 12 (بخاطر ساختن کت)
چوب 17
کلی 15
اهن 21
مارکت 10
فارم (خیلی : دی : آخه تا اینجا باید بیشتر از یه نصف نیوک داشته باشم)
انبار زیاد("آخه خیلی ال سی دارم و فارم میکنم)
انبار پنهان 10
دیوار 10-11
اگه حالتهای دیگه ای به فکرتون میرسه بپرسین تا جواب بدم.
سری بعدی چند تا استراتژی بازی(حمله-دفاع و ... رو می زارم)
سعيد عالي بود ، حالا نوشته ي مستر دو خط بيشتر نيست با اون بازي خفنش :دي
مستر تو وقتي ريسورست پايينه و كلا فقط نيرو ميسازي كي ساختمون ميبري بالا كه رنكت هم خوب باشه ؟
من تو 42 با پوينت 700 نيروهام اين بود :من وقتی پوینتم 2500-3000 هست تقریبا روستام اینجوریه:
خونه اصلی 15
باراک 19
اصطبل 17
خونه رم 10
اسمایتی 12 (بخاطر ساختن کت)
چوب 17
کلی 15
اهن 21
مارکت 10
فارم (خیلی : دی : آخه تا اینجا باید بیشتر از یه نصف نیوک داشته باشم)
انبار زیاد("آخه خیلی ال سی دارم و فارم میکنم)
انبار پنهان 10
دیوار 10-11
يك كيلو تبرزن
نيم كيلو ال سي
40 تا رم
و ...
ولي سر يه بد شانسي محض كلير شدم
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)