گوگل کلا الان بالا نمیاد
Edit:
کلا شاتل منحدم شده قطع شده اینترنت !
از مخابرات دارم استفاده میکنم همه چی خوبه تو مخابرات
خاک تو سر شاتل!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
گوگل کلا الان بالا نمیاد
Edit:
کلا شاتل منحدم شده قطع شده اینترنت !
از مخابرات دارم استفاده میکنم همه چی خوبه تو مخابرات
خاک تو سر شاتل!![]()
Last edited by amin1374; 05-04-2014 at 09:40.
در کل سیاست کاری شاتل در مورد محدود سازی کاریر به صورت یه هو و اینکه بدون هیچ اطلاعی کاربر رو محدود می کنه این کار اصلاً جالب نیست,بعد چرا نباید شاتل پلنهایی مناسبی برای مشترکین پرمصرف داشته باشه؟! کما اینکه در همین انجمن چندین کاربر مشکل منو در مورد دانلود ها دارند,شاتل سرویسهایی نامحدود باید ارایه بده برای مشترکین خانگی پرمصرف ! وگرنه اینکه شما سرویس 8مگ داشته باشی و سرعتت در اثر یک شب دانلود و آپلود بیاد روی 16KB/s واقعا مسخرست!
کسی هست جواب بده!!!![]()
من تقریبا نزدیک شما هستم (شیخ بهایی) روی آرت 4به بالا می تونی بیشتر از 20گیگ در ماه دانلود کنی,3-در حالنی که محدودت نکنه خوبه دانلود از سرورهای خارجی 4-بسته به مصرف ماهیانه خودت داره ولی سرویس 1ماهه یا 1ساله در ماهیت محدود کردن برای کاربر فرقی نداره. ولی درکل اگر مصرفت بالاست شاتل رو بهت پیشنهاد نمی دم
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
ببخشید ما وسط بحثتون پریدیم
من تا دو سال پیش از مشترکین شاتل بودم طلاقش دادم رفتم مبین نت گرفتم بعد به شکر خوردن افتادم
چرا طلاقش دادم؟؟
چون من شبی 3.5 گیگ حتی شده باور کنید تا 5 گیگ رو دانلود میکردم
بعد نمیدونم چی شد که رسیدم به شبی یک و نیم گیگ
بعد رفتم مبین نت گرفتم به امید اینکه شب ها سرعتش ثابت هست
با مبین نت هم طرح یک مگ شبی 1.5 گیگ بیشتر نتونستم بگیرم
ولی نکبت دزد بی شرف ترافیکش گیگی هشت هزار تومان بود
بعد من مشغول زید بازی شدم و مکالمات اسکایپم عصر ها که از موسسه تعطیل میشدم شرع میشد تا آخر شب
و رسما با خواهر ترافیک ازدواج کرده بودم و همبستر میشدم و روزانه یک گیگ من مصرف ترافیکم بود
و از طرفی هم حاصل این ازدواج تجاوز گروهی وحشتناک قیمت ها بود
و من توان این تجاوزات رو نداشتم
و از طرفی هم هر باری که من ترافیک میخریدم به مدیر عامل و مسئولین مبین نت هم به خودشون و هم به همسر گرامیشون و هم به دخترهای زیباشون خیلی ابراز احساسات میکردم
و کلا موقع خرید ترافیک خانواده مسئولین مبین نت خیلی مورد توجه من قرار میگرفت
یکی از دوستان مخابرات رو معرفی کرد من از مخالفین مخابرات بودم گفتم سرعتش ت..ی تخیلیه و من عمرا برم سمتش
همه دوستام هم با من همنظر بودن ولی خب یکی برگشت گفت ترافیکش گیگی دو هزار تومان هست
و من رسما از مبین نت کشیدم بیرون و رفتم غسلی کردم و اومدم دست مخابرات رو گرفتم و با خودم بردم .... سراغ امر خیر
و در نهایت تعجب دیدم که من در روز با سرعت 340 کیلو اون هم با سرعت ثابت دانلود میکنم
و بسته ترافیکی 11 گیگی رو من میخرم 22 هزار تومان
و بعد عید شد و رفتم باز ترافیک بخرم دیدم که بسته 20 گیگی رو زده 32 هزار تومان
یعنی به عبارتی ترافیک من گیگی 1600 تومان هست
و من از مخابرات استان قم دارم سرویس میگیرم
دیگه حال قضاوت با شما دوستان
فکر کنم بهترین اینترنت کشور رو مخابرات قم داره
همه راضین ازش![]()
اونوقت چرا اینجوری فکر می کنی شما؟!
نامحدود که نداره کلا ٬ شبانه رایگان هم که نداره!! یه پینگش خوب بود که اونم کلا پینگ کل نت کشور چند وقتیه ریخته به هم مخابرات قم بدتر از بقیه. پیکت لاس بین 60- 80 ٪ !!!
نتیجه خلاقی فک کنم باید مودمای دایال اپو از تو جعبه ها در بیاریم استفاده کنیم ! شاتل خیلی بیخود شده اینجوری نبود !!!!![]()
شاید مجبور بشید مثل من دو مودمه و دو اکانته سیر کنید. البته من خودم این وضعیت رو تا ابد نمیتونم ادامه بدم و وضعیت شاتل اگه قرار باشه همینجور بمونه که شاید مجبور به مهاجرت دوباره بشم که کار واقعاً سختی هست.
هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)