تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4530 از 4714 اولاول ... 35304030443044804520452645274528452945304531453245334534454045804630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,291 به 45,300 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

منم نظرمو (خیلی خلاصه تر ) در مورد اینایی که ممد و مرتضی گفتن میگم:

نیزه دار :

ممد:
    یک یونیت تدافعی نه چندان خوب که در اوایل بازی برای فارم ( غارت ) روستا های نزدیک استفاده میشه

مرتضی:

حاجی که گفته که این یونیت دفاعی نه چندان خوب هست؟
    اتفاقا بخش اصلی هر دفاع را اسپیر ها تشکیل می دن. سورد ها به همون اندازه مهم هستن که اسپیر ها مهم هستند.

نه بیشتر نه کمتر. نیروی ضد ال سی هست

من:

100% مخالف نظر ممد و موافق نظر مرتضی.

مهمرین نیروی دفای نیزه دار هست چون هم ارزون تر از شمشیر زن هست هم اول بازی نقش تاععی کنده ای داره (برای فارم کردن) و هم سرعتش بیشتر از اسورد هست.

فارم با نیزه دار :
    اینجا با ممد موافقم با مرتضی مخالف.
    تو وردایی که پالی نیست حتما حتما باید با نیزه دارات چندتا شمشیر زن بفرستی تا کشته ندی (کمتر کشته بدی)
    حمله شمشیر زن خیلی از حمله نیزهدار یشتره (یکمی کمتر از حمله تبر دار هست !!! )

پس ممد درست میگه.

RAM & Cat :

به شدت علاقه به رم و کت دارم و تو همه روستاهای حمله ایم(و حتی بعضی دفایی ها)(حوصله دلیل گفتن واسه دفاییارو ندارم) من رو و کت میسازم.

مخصوصا کت.
    من کلا رم فقط تو روستای اولم میسازم وگرنه بقیشون 100% کت.
    230 تا کت میسازم تو روستاهام.
    اولین حمله دیوار و بقیه ساختمونا...

در مورد حرف مرتضی که میگه کت بعد از جنگ میزنه و رم قبل شک دارم. یعنی 98% فکر کنم اشتباه باشه.

به هر حال من کتهام کاره رمها رو میکنن.

البته تو بعضی وردا مثلا 100 تا رو میسازم و 100 تا کت.

اینجوری احساس میکنم بهتره(تست نکردم فقط احساس میکنم)

فکر کنم بهتره هر کی روش بازیشو بنویسه و محمد به پست اول اضافه کنه.
    من مظمئنم که کت بعد از حمله ساختمونو میزنه. یه جایی تو فروم تریبال خوندم دقیق یادم نیست کجاست

برای همین تو سیمولاتور برای کت قسمت وال نذاشتن.
    چون بودن و نبودش فرقی بر تعداد کشته هات نداره. دیگه با کت به دیوار حمله نکنین ها

اول بازی من اینجوزی بازی می کنم
    ریسورس ها را (مخصوصا چوب) 3 4 لول میبرم بالا
    مثلا اینجوری می برم. 1-3-6 (اینا را تو یکی دو روز انجام می دم بستگی به سرعت ورلد داره)

بعد میرم تو کار باراک. به محض اینکه 11 تا اسپیر ساخته شد فارمو شروع می کنم. تا 110 تا اسپیر می سازم و باهاش فارم می کنم (ویلیج هایی که مطمئنم تروپ ندارن. از رو پوینتشون می شه فهمید) . و بعد میرم تو کار اکسه.
    حدود 200 300 تا که ساختم. میرم تو کار اصطبل و اسکات. بعدش دیگه نونم تو روغنه . چون من معمولا اولین نفری هستم به اسکات می رسه تو محدوده خودم. راحت اطرافیانمو اسکات می کنم ( هر روستا 1 دونه اسکات) . اونایی رو که می تونم سریع با اکسه هام روش می ریزم و با اسپیر فارمش می کنم. (اینجوری اول بازی راحت میشه روزانه 6 7 کا فارم کرد). بعد اصطبل لول 3----------- ریسرچ ال سی------------ بعد فقط ال سی می سازم با اکسه

البته ریتیو اکسه به ال سی هام 1 به 1 هست اون موقع . در حالیکه من دیدم بچه ها مثلا 1 کا اکسه دارن. ولی همش 200 تا ال سی

بعد فارم. ساختن نیرو. فارم . ساختن نیرو. فارم . ساختن نیرو

یعنی من کلا تو روستا ی اول 110 تا دفاعی بیشتر نمی سازم که اونم اول بازی 110 تا اسپیر هست.
    اینم بگم اول بازی اکتیویتی مهمترین شرط. اگه خوب اکتیو باشی تا یه ماه. دیگه نونت تو روغنه (البته اگه منطقی بازی کنی). دیگه ماه 2 3 هم زیاد اکتیو ننبودی مثله سابق موردی نداره

این ورلد اخری. من دیگه به سیم اخر زده بودم .
    3 تا روستای اول فول تهاجمی بود. یعنی اصلا دفاعی نداشتم. بعد با همین 3 تا حدود 6 7 تا روستا گرفتم. شایدم بیشتر. بعد تازه شروع کردم دفاعی بسازم. به نظر من رتیو روستا تهاجمی به دفاعی هم 2 به 1 باید باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

حالا فهمیدین چرا می گم سورد به درد فرستادن با اسپیر برای فارم کردن نمی خوره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

خب مستر تو 110 تا نيزه دار ميسازي بعدش 200-300 تا اكس ميسازي بعدش هم اولين نفري هستي كه به اسكات ميرسي‌؟! :دي

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خب مستر تو 110 تا نيزه دار ميسازي بعدش 200-300 تا اكس ميسازي بعدش هم اولين نفري هستي كه به اسكات ميرسي‌؟! :دي
    لول. اشتباهت همینه دیگه
    لوبه با 110 تا اسپیر می شه راحت بیشتر از 10 کا تو روز فارم کرد و فکر کنم این کافی باشه برای 200 تا اکسه
    یعنی یک روز فارم کردن 200 تا اکسه. برای اصطبلم مگه چقدر ریسورس می خواد؟ شاید به 10 کام نرسه.

بعدشم دقت نکردی. من همون اول فقط چند تا لول ساختمون هامو اپ می کنم مثلا تا لول 6. دیگه تا رسیدن فارمم به لول 30 به اونها دست نمی زنم. در حالیکه که اکثر بازیکن ها خصوصا نوب ها همون اول شروع به اپ کردن ریسورس ها می کنند. برای همینم اگه سرعت 1.5 باشه. 2 روز اول صرف منابع با باراک میشه.
    2 روز دوم صرف 110 تا اسپیر میشه.
    و طی 3 روز شایدم کمتر اصطبل ساخته میشه. در حالیکه که تو هفته اول اکثر بازیکن ها به جز اپ کردن ممنابع کار دیگه ای هم می کنن؟

برای همین می گم معمولا اول بازیکنی در محدوده ی خودم هستم که به اصطبل می رسم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

تا لول 30 ساختمون فارم ، ريسورست 6-3-1 ميمونه ؟ :دي
    پيشرفتت هم خيلي سريعه ... فكر كنم توي ورلد 42 بودم كه بعد استارت اور يه مدت خيلي كوتاهي در ركابت بازي ميكردم
    پس اول ريسورس 6-3-1 بعدش باراك و 120 تا اسپير و 200-300 اكس و ال سي ... ؟

اجراش به نظر سخت مياد !
    من كه روزاي اول ( بيكار باشم ) 16-17 ساعت آنلاينم :دي
    اگه روشت بگيره راحت رنك دو رقمي ميشم نه ؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تا لول 30 ساختمون فارم ، ريسورست 6-3-1 ميمونه ؟ :دي
    پيشرفتت هم خيلي سريعه ... فكر كنم توي ورلد 42 بودم كه بعد استارت اور يه مدت خيلي كوتاهي در ركابت بازي ميكردم
    پس اول ريسورس 6-3-1 بعدش باراك و 120 تا اسپير و 200-300 اكس و ال سي ... ؟

اجراش به نظر سخت مياد !
    من كه روزاي اول ( بيكار باشم ) 16-17 ساعت آنلاينم :دي
    اگه روشت بگيره راحت رنك دو رقمي ميشم نه ؟!
    ریسورس ها به نظرمن همین کافیه. چون من اصلا به معدن ریسورس به عنوان تامین کننده ریسورس هام نگاه نمی کنم. من 100 تا معدن تو روز می بینم که ریسورس هاش ماله منه

خب این یه روش خوبیه به نظر من. ولی بستگی به خیلی جیز ها داره.

می بینی که کناریت یهو بدون هیچ ذلیلی به عقلش زد و نصفه شب بهت حمله کرد (مثله ماله اون چیزی که اوایل برای من اتفاق افتاد و از 200 تا اکسه و 100 تا اسپیرم حدود 200 تا یونیت کشته شد).

به شانست بستگی داره که دوروبرت کیا باشن. (اگه پلیر های حرفه ای دوروبرت باشن این جواب نمیده مگر اینکه 24 ساعته ان لاین باشی) و خیلی چیزای دیگه

بذار یه نصیحتی بهتون بکنم.

هر وقت که ورلدی باز شد همون روز اول نرین تو. بذارین دو سه روزی بگذره بعد برن توش (اینجوری خیلی به نفعتونه). الان همه رنک های بالای این ورلد از روز 3 4 شروع کردن (به حز یکی دو نفر)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

براي تابستون قراره بازم ورلد بدن نه ؟
    خداكنه با اول خرداد ورلد ندن !

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اول بازی من اینجوزی بازی می کنم
    منم اول بازی شبیه تو بازی میکنم ولی نمیدونم چرا به 15 کا پوینت که میرسم از دیگه زیاد شوق بازی ندارم و روزی یه ساعت بیشتر پاش نمیشینم!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این روستا رو بگیرم بزرگترین روستایی هستش که تا الان گرفتم : دی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

منم اول بازی شبیه تو بازی میکنم ولی نمیدونم چرا به 15 کا پوینت که میرسم از دیگه زیاد شوق بازی ندارم و روزی یه ساعت بیشتر پاش نمیشینم!
    دقيقا منم همينطور
    مستر تو چيكار ميكني از بازي خسته نميشي :دي

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دقيقا منم همينطور
    مستر تو چيكار ميكني از بازي خسته نميشي :دي
    من پشتکار و جدیت دارم (البته نه تو درس خوندن )
    ولی بی شوخی. من موقعی می بینم که برای خودم تو محدوده ی خودم غولی شدم. دیگه انگیزم میره برای رنک 1 کانتینت. بعر میره رنک یک ورلد

الان رنکم 160 عست. فک کنم تا 3 هفته دیگه رنکم دو رقمی می شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •