تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 453 از 959 اولاول ... 353403443449450451452453454455456457463503553953 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,521 به 4,530 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض Obsidian: اهمیت داستان تا زمانیست که دستو پا گیر نباشد

اقای Chris Avellone، طراح اصلی بازی Alpha Protocol احساس میکنه داستان در بازی های RPS مهمه ولی نه به اون مقدار که در ساختار بازی داخلت بکنه و بر اون اثر بزاره !

Avellone میگه: "داستان مهمه، من فکر نمیکنم به اندازه ی system design ها و یا level design در بازی اهمیت داشته باشه ولی داستان بخش مهمیه که به وجود مرحله و ساختار بازی معنی میده، و کمک میکنه تا بازیباز مجبور باشه به سمت جلو حرکت کنه.
    منظور منو اشتباه نگیرید، من شرح داستانی و طراحی شخصیت رو دوست دارم ولی من ترجیح میدم مکانیزم داستانی و شخصیت هایی رو طراحی کنم که ساختار بازی میطلبه، تا این که اون داستانیی که طراحی کردم از سیستم کلی و طراحی هر مرحله جدا باشه. "

"زمانی که داستان بازی برای بازیکن دستو پا گیر و فلج کننده میشه، (دیدن این یکی cut scene، ایستادن و خودندن فلان کتاب و..) یا وقتی که دستان باید کار بکنه و فشار بیاره نوع شرح و اتفاق افتادن خودشو به بازی کن، من فکر میکنم شما شروع میکنید به سفر کردن به اعماق تاریکی که بازی کن رو از غوطه ور شدن در بازی باز میداره و تا اندازه ای بازی رو تبدیل میکنه به یک تجربه ی بیحال و غیر فعال، بجای یک تجربه ی فعال و جذاب !!
    همچنین میشه اشاره کرد به یکی از صحبت ها و درس های Ken Levine، -درس هایی که بهمون داده- من فکر میکنم میشه بخش زیادی از داستان و شخصیت ها رو در خود مراحل بازی و همین طور محیط اطراف و مکان موجود گفت، بدون یه عالمه نوشته و کتاب که مثل اشغال در گوشه کنار دنیای بازی میشن !!!!"

همچنین وی در مورد صحنه های جنسی در بازی های ویدئویی توضیح میده:

"من فکر میکنم این موضوع قدم مهمیه، و این صحنه ها فقط به خاطر ساختار خودشون نیستن بلکه این موضوع بخشی از فعلو انفعالات انسانه و باعث میشه شما بیشتر با دنیای بازی و کرکترتون قاطی و مچ بشید، دقیقا مثل دنیای واقعی که س ک س از محدوده ی سرگرمی خارج میشه و تبدیل به یک سمبول از احساسات عمیق بین دو نفر میشه، و نبود چنین چیزی بازتاب مستقیم داره بر روی تجربه ی شما در role-playing ها و باعث میشه این خطا و کمبود رو در RPG ها احساس کنید !!

Alpha Protocol به هماره صحنه های عاشقانش برای PC, PS3 و Xbox در روز 6 اکتبر عرضه خواهد شد !

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع اصلی:
    کد:

2. 4 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض اولین اطلاعات از Final Fantasy XIV منتشر شد!

آقای Nobuaki Komoto کارگردان Final Fantasy XIV در مصاحبه ای با مجله فامیتسو خبر از تغییرات اساسی در گیم پلی FFXIV داده اند.

اولین تفاوت این عنوان با FF های قبلی این است که در این بازی دیگر خبری از سیستم ارتقا شخصیت ها بر اساس کسب تجربه (EXP) در مبارزات نیست! ایشان همچنین اضافه کرده اند که FFXIV بیشتر تاکید بر رشد شخصیت ها دارد.

سیستم کلاس های FFXIV نیز سیستمی مشابه با FFIII دارد، به این معنی که گیمرها میتوانند در هر لحظه از بازی کلاس شخصیت خود را تغییر دهند. البته با تغییر کلاس در بازی سلاح های شخصیت ها نیز متناسب با قابلیت های کلاس جدید تغییر خواهد کرد. (این سیستم برای اولین بار در FFIII توسط اقای ایتو معرفی شد.)

و اما خبر خوشحال کننده دیگر نیز این است که آهنگ ساز این عنوان نیز همانند FF های قبل آقای Nobuo Uematsu است.

FFXIV آخرین شماره معرفی شده از سری FF در سبک MMO می باشد که سال آینده به صورت انحصاری برای کنسول PS3 منتشر خواهد شد.

منبع:
    کد:

4. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض Crytek و ترک آلمان !!

رئیس Crytek اقای Cevat Yerli اعلام کرد که در صورت ban شدن بازی های action توسط کشور آلمان کمپانی مجبوره به کشور دیگری نقل مکان کنه !

وی توضیح میده: "ممنوع شدن بازی های action در المان به ما مربوطه چون اساسا این موضوع مثل این میمونه که سازنده های المانی رو از ساخت اون بازی ها ممنوع کنن !!
    اگه انجمن ساخت بازی در آلمان به طور موثر نمیتونه در یکی از مهم ترین رسانه های فرهنگیِ ایندمون سهیم بشه، ما مجبوریم یه یک کشور دیگه نقل مکان کنیم !!"

"مذاکرات، نوع دیدگاه ها و برنامه های سیاسی المان تا این لحظه المان رو از وضعیت خوبی که در "ساخت بازی جهانی" داشته یعنی محیط و دیدگاه بازی سازان، محروم میکنه و بهش ضربه میزنه، همین طور خریداران المانی رو نیز از سرگرمی و محیطش محروم میکنه، محیطی که تا امروز امن، جذاب و بی دغدغه به نظر میرسید !!"

قانون گذاران المانی در نظر دارند با استناد به خشونت ذاتی که بازی های اکشن در بردارن اون ها رو قدغن کنند !!
    نه تنها مفهوم این موضوع اینه که فروشنده ها از فروش بازی های این سبک منع میشن بلکه کمپانی ها هم دیگه قادر به ساخت و تولید بازی های اکشن نیستند !+

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

6. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض PS3 80 GB دیگر در فروشگاه های ژاپن عرضه نمیشود

در همین حال سایت Kotaku خبر داد . Sony Computer Entertainment ژاپن قصد دارد فروش PS3 های 80 GB را در ژاپن متوقف کند. همان گونه که PS3 های مدل های 20و40و60 GB متوقف شده است.

فروشگاه 7-Eleven در ژاپن(که فروشگاهی برای فروش بازیهای رایانه ای است ).
    در اقدامی به خریداران فروشگاه گفته است , دیگر در این فروشگاه PS3 های مدل 80GB سفید و سیاه و نقره ای از یکشنبه 9 اگوست به بعد دیگه هیچگونه تبلیغی ازش به عمل نمیاد.

دلیل این عمل همدرخواست بازار اعلام شده است .

توقع پایان یافتن فروش PS3 80GB همراه خواهد بود با آغاز فروش PS3 slim .

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:
    کد:

8. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض broadsheet در سخنانی قیمت پایه PS3 slim 260£ است

روزنامه Telegraph انگلستان خبر اعلام کرد که به صورت رسمی سونی تعیید نکرده.

PS3 slim برای فروش در انتهای Q3-Q4 امسال در دو مدل £260 40GB و £300 80GB وارد بازار میشود.

وب سایت DigiTimes دربخش Citing technology اعلام کرده است. که سونی قصد دارد با سفارش دادن مواد اولیه کافی مقدار تولید کنسول خود را در سه ماه سوم امسال به 1میلیون کنسول برساند . که این مقدار دو برابر تولید سونی در سه ماه سوم سال پیش سونی خواهد بود.

من توقع دارم که این خبر رو سونی به طور رسمی این ماه اعلام کند اگر چه سونی هیچ وقت برنامه هایش را به راحتی در اختیار خبر گزاری ها نمیگذارد.

منبع:
    کد:
    منابع اصلی:
    کد:
    کد:

10. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض Medal of Honor جدید تایید شد !

اقای John Riccitiello رئیس EA برای اولین بار به طور رسمی به در حال ساخت بودن شماره ی بعدی Medal of Honor اشاره کرد !

وی میگه: "یه جایی اون بیرون Medal of Honor جدید وجود داره، ما فعلا در شرایطی نیستیم که در مورد جزئیات دقیق صحبت کنیم ولی به زودی در زمان مقرر این اتفاق میفته !!"
    تا اون جایی که اطلاع داریم این برای اولین باره که هرگز کمپانی به طور رسمی به پروژه ی Medal of Honor جدید اشاره کرده، بعد از عرضه ی Medal of Honor: Airborne در سال 2007 و Medal of Honor: Heroes 2، -یعنی بعد از اون زمان هیچ اشاره ی رسمی صورت نگرفته- !!

البته سال قبل شایعه ی عرضه ی شماره جدید و تغییر مکان پیدا کردن بازی از جنگ جهانی دوم به زمان حاضر و وارد افغانستان شدن پیچیده بود، که حالا همه چیز رسمی شد !!

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

12. 2 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

هفته ی پیش Sony گزارش 1/4 اول سال مالی خود(منتهی به 30 جون 2009)را منتشر کرد،در این گزارش اعلام شد Sony رقمی بالغ بر 390 میلیون دلار در این سه ماهه زیان متحمل شده است.
    در گزارش مذکور آمده بود فروش PS3 نسبت به دوره ی مشابه سال پیش کاهش داشته و از 1.6 به 1.1 میلیون دستگاه تنزل پیدا کرده است.PSP با کاهشی بیشتر از 3.7 به 1.3 میلیون دستگاه فروش به کار خود خاتمه داد،فروش PS2 اما،با کاهش قیمت به 99.99$(فقط در ایالات متحده)موفق شد با رشد اندک از 1.5 میلیون دستگاه در دوره مشابه سال گذشته به 1.6 میلیون دستگاه در سال جاری برسد.

کمی بعد از انتشار گزارش سه ماهه ی نخست سال مالی،Sony میزان فروش سیستم های نسل حاضر خود تا تاریخ 30 جون 2009 را اعلام کرد.
    ماشین توانا و گرانقیمت Sony از نوامبر 2006 که عرضه شد تا بحال 23.8 میلیون دستگاه فروش داشته است برای مقایسه Xbox 360 که با شعاع قیمتی 199.99$ تا 399.99$ در بازار موجود میباشد و رقیب مستقیم PS3 محسوب می شود تا 28 می 30 میلیون دستگاه فروش کرده بود(زمانی که این آمار و ارقام از طرف Microsoft اعلام شد بخش بازی های Microsoft دارای سوددهی بود،Microsoft هنوز آمار فروش جهانی XBOX 360 را تا تاریخ 30 جون 2009 اعلام نکرده است).
    از طرف دیگر Nintendo در گزارش عملکرد خود در سه ماهه ی نخست سال مالی اعلام کرد فروش Wii که از نوامبر 2006 با قیمت 249.99$ در بازارهای جهانی عرضه شد تا تاریخ 30 جون 2009 به 52.6 میلیون دستگاه رسیده است.
    و اما PSP که در سال 2004 در ژاپن و 2005 در دیگر نقاط دنیا عرضه شد تا پایان سه ماهه ی نخست سال مالی Sony فروشی بالغ بر 55.9 میلیون دستگاه داشته است.*در حالی که Microsoft هنوز وارد بازار کنسول های دستی نشده رقابت اصلی بین DS و مدل های دیگر این کنسول است! طبق اعلام Nintendo مدل پایه ی DS و DS Lite و مدل مجهز به دوربین یعنی DSi تا پایان جون 2009 در مجموع 107.8 میلیون دستگاه فروش داشته است.
    در مورد برنامه های آینده Sony اعلام کرد قصد دارد در سال مالی حاضر 13 میلیون دستگاه PS3 به فروش برساند که فروش کلی این کنسول را از زمان عرضه تا 31 مارچ 2010 (پایان سال مالی فعلی Sony)به 36.8 میلیون دستگاه خواهد رساند و در مورد PSP اعلام شد این شرکت در پریود مذکور فروش 15 میلیون دستگاه PSP را هدف گذاری کرده که تا پایان سال مالی Sony فروش کلی این کنسول به 70.9 میلیون دستگاه خواهد رسید.PSP GO یکی از سیاست های تازه ی Sony برای جذب مخاطب بیشتر توسط این کنسول است.

فروش کلی (LTD) سیستم های نسل حاضر Sony(تا تاریخ 30 جون 2009):

PS3:23.8 Million Unit
    PSP:55.9 Million Unit

فروش هدف برای سال مالی 2009 سیستم های نسل حاضر Sony:

PS3:13 Million Unit
    PSP:15 Million Unit

پیش بینی Sony در مورد فروش کلی (LTD) تا تاریخ 31 مارچ 2010 (پایان سال مالی 2009) سیستم های نسل حاضر این شرکت:

PS3:36.8 Million Unit
    PSP:70.9 Million Unit

*چندی پیش Shane Kim از Microsoft تایید کرد کنسول دستی XBOX وجود خواهد داشت،هرچند که هیچ تاریخ قیمت یا مشخصاتی اعلام نشد.
    کد:
    منبع:
    کد:
    Gamespot :
    کد:

14. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درخواست: Alan Wake for PC

اگر اخیرا اخبار مربوط به بازی AW را دنبال کرده باشید حتما اطلاع دارید که نسخه PC بازی بعد از 4 سال، به یکباره کنسل شد و فعلا سرنوشت مشخصی ندارد. Remedy هم اکنون به صورت انحصاری بر روی نسخه X360 بازی کار می‌کند و تصمیم برای نسخه PC در اختیار ناشر بازی( مایکروسافت) می‌باشد.

شما می‌توانید درخواست خود را برای نسخه PC بازی در اینجا اعلام کنید. این لینک در سایت‌های معتبر نیز قرار گرفته و تعداد افراد، به صورت تصاعدی در حال افزایش می‌باشد.

لينك:
    کد:
    منبع:
    کد:

16. 2 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

David Wenham در نقش Arthas در فیلم Warcraft ؟

یک شایعه ی جدید که جدیدا در اینترنت و سایت ها بسیار قدرت پیدا کرده این است که David Wenham در نقش Arthas در فیلم Warcraft این فیلم توسط Sam Raimi کارگردانی میشود .

Wenham در فیلم The Lord Of The Rings و در نقش faramir و پسر پادشاه گاندور بود .

همچنین Blizzard Entertainment گفته است که Arthas در فیلم وجود ندارد این گفته مربوط به سال 2007 میشود و زمانی که Gary Whitta نویسنده ی مخفیه این فیلم بود .

در هر صورت چند وقت پیش دوباره خبر داده شده بود که دوباره Gary Whitta همچنان نویسندگی این فیلم ادامه میدهد ولی چند وقت پیش Sam Raimi این فیلم نامه را برای دوباره نویسی و بازنویسی بعضی از مقاطع دوباره به دست نویسندگان سپرده . پس در این صورت امکان حضور Arthas در فیلم کمی زیاد میشود .
    همچنین شایعات میگویند که صداگزار Arthas در بازی در فیلم نیز شرکت دارد ( Patrick Seitz )

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

18. 2 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Fat Princess Review

Fat Princess واقعا خوبه ، خیلی خوب . من اینجا نشستم و فکر می کنم که چه جوری این نقد رو هوشمندانه و در خور این بازی شروع کنم . در واقع میخوام مثلا اسمش رو بزارم کیک با مزه ولی چیزی که هست اینه که Fat Princess خیلی فراتر از این القابه .
    Fat Princess خیلی زیباست ، عمیقه و در عین عال خیلی جالبه و یکی دیگه از بازیهای PlayStation Network که تجربه اش برای هر کس لازم و لذت بخشه .
    درسته ، من این نقد رو شروع کردم !
    به هر حال اگر شما میخواید که به ما ملحق بشید ، Fat Princess برای بازی کردن 32 نفر در حالت Multiplayer ساخته شده .
    در بازی مودهای مختلفی وجود داره ولی هسته اصلی بازی پیرامون دزدیدن شاهزاده های چاق و عاشق کیک و یک جنگ پایان ناپذیر بین پادشاهی قرمز ها و آبی هاست .
    در واقع ، وقتی شما بازی رو به هدف آزاد کردن شاهزاده ها شروع می کنید ؛ شما در قلعه خودتون هستید و شاهزاده مورد نظرتون درست در قلعه روبروی شما حضور داره .
    هدف شما اینه که در طول 8 مپ موجود در بازی به سمت قلعه مقابل حمله ور بشید ، شاهزاده خودتون رو بردارید ، به خونه برگردید و تا مدت زمان ممکن شاهزاده خودتون و شاهزاده حریف رو اونجا نگه دارید .
    با این تفاسیر شاید فکر کنید که کار شما خیلی سادست ولی باید بهتون بگم که اینطور نیست . در هر قلعه 5 دستگاه پمپاژ کلاه وجود داره که با پوشیدن کلاه مخصوص هر کلاس میتونید در قالب یکی از کلاس های :

* Priest
    * Warrior
    * Mage
    * Worker
    * Ranger

به بازی ادامه بدید . این باعث میشه که وظایف هر کس در بازی مشخص باشه .
    با تم کارتونی و جلوه های های بصری کارتونی این بازی ، شما در ابتدا فکر می کنید که در حال انجام یک بازی بچه گانه هستید ولی وقتی حمله یک Warrior رو به یک Mage و خونی که در اطراف او به زمین ریخته میشه ، مشاهده می کنید تازه متوجه میشید که چقدر این دنیا پیچیدست .
    در حالی که در اطراف شما جنگ سنگینی بین پادشاهی قرمز و آبی وجود داره ، شما سعی می کنید که به قلعه دشمن برید و شاهزاده خودتون رو به خونه برگردونید ؛ ولی اگر دشمنان شما باهوش باشند ، از شاهزاده با کیک پذیرایی می کنند . شاهزاده شما کیک ها رو یکی پس از دیگری میخورد ، این یکی پس از دیگری ها سبب چاق و چاق تر شدن شاهزاده می شود که همه این عوامل باعث سنگینی وزن او و در نتیجه احتیاج به نفرات بیشتر برای حرکت دادن او و کند تر شدن مراحل برگرداندن شاهزاده به قلعه می شود . پس در هنگام دفاع باید تا می توانید شاهزاده دشمن رو مجبور به خوردن کیک کنید .

با همه این چیزهایی که تا الان گفتم ، یکی از بهترین بازی های Multiplayer بر روی Playstation 3 زاده شد . این واقعا برای من سخته که اینجا بشینم و تجربه زیبای خودم رو از Fat Princess در غالب کلمات به شما بگم .
    وقتی شما بازی رو شروع می کنید ، قلعه شما دری برای بیرون راندن دشمن ها نداره و دستگاه های پمپاژ کلاه نیاز به Upgrade داره تا بتونه نیاز شما رو در همه کلاس ها رفع کنه . تعمیر و درست کردن همه این ها بر عهده Worker ه پس کلاه رو بر میدارید و مشغول به کار میشید . شما باید به جنگل برید و درخت ها رو قطع کنید تا از چوب اون برای ساختن در استفاده کنید . باید به کندن صخره ها بپردازید تا سنگ مورد نیازتون رو تهیه کنید . احتیاجات شما در HUD بازی مشخصه که چه مقدار ذخیره دارید و به چه مقدار تجهیزات نیاز دارید .
    بیشتر مواقع در یک بازی Multiplayer ، بازیکن هایی که نقش های دفاعی حمایتی رو به عهده می گیرند ، در انزوا قرار می گیرند ، ولی در Fat Princess هرگز به این صورت نیست و تعادل بسیار خوبی بین تمام کلاس ها وجود داره که به زیبا شدن بازی کمک شایانی می کنه ، به طور مثال هر Warrior با کشتن یک دشمن 10 امتیاز کسب می کنه در خالی که یک Worker با قطع کردن هر درخت 10 امتیاز کسب می کنه به علاوه برای واریز منابع دریافتی هم 10 امتیاز مثبت دریافت می کنه . ( این در حالیه که کشتن یک دشمن زمان کمتری نسبت به رساندن مواد اولیه میبره که این موضوع باز هم به بالانس خوب بازی بین کلاس ها بر می گرده )
    Priest هم تیمی های خودش رو مداوا می کنه و Mage در ازای فریز کردن دشمنان امتیاز کسب می کنه . البته در این بین هر کسی که به نحوی در از بین بردن یک دشمن سهیم باشه امتیازی بهش تعلق میگیره .
    آزاد کردن و رساندن شاهزاده ها و کم کردن سرعت حریف و ... هم در کسب امتیاز تاثیر داره .
    این چنین مسائل در بازی بسیار زیاده که بازگو کردن همه اونها در این نقد نمی گنجه و این تنها پایه و اساس سبک ها بود .
    نکته ای که منو بسیار هیجان زده و شگفت زده کرده استفاده کردن از کلاس ها در طول بازیه . به طور مثال ، من برای یک بازی کامل در نقش یک Worker بودم و تونستم اون رو ارتقا بدم ، طوری که اون میتونست مواد منفجره حمل کنه و دشمنانش رو به این طریق نابود کنه ، در واقع طوری بود که من هم توانای این رو داشتم که برای یارانم نردبان ذدرست کنم و هم اینکه میانبورهای حریف رو با استفاده از مواد منفجره نابود کنم . همونطور که دیدید شما می توانید کلاس های خودتون رو ارارتقا بدید و از اونها اونطور که نیاز دارید استفاده کنید .

به مرور زمان که شما از عهده جنگ ها بر میاید ، جایزه هایی رو هم در بازی کسب می کنید . برای تازه کار ها یک بخش به نام "Why I'm Awesome" وجود داره که شامل 16 صفحه از اطلاعات ، امتیاز ها ، جایزه های باز شده و ... میشه .
    به طور مثل ، تعداد دفعاتی که شاهزاده ها رو نجات دادید ، تعداد دفاتی که دشمن رو کشتید ، نسبت کشتن به مرگ ( Kill/Death Ratio ) و بسیاری اطلاعات دیگه .
    یکی از اون 16 صفحه مربوط میشه به اینکه شما چه مقدار از 95 حالت Customizations رو بدست آوردید .
    بعد از اینکه امتیازات و مهارت های شما در بازی افزایش پیدا کرد ، حالت های بسیاری مثل مدل مو ، رنگ پوست و بسیاری دیگر در بخشی به نام Get Fabulous در اختیار شما قرار میگیره تا شخصیت و کاراکتر خودتون رو بسازید .
    نکته دیگر در مورد رنک ها و ارتقا یافتن درجه شما در بازیه . اولین بار که شما شروع به بازی می کنید ، فقط PSN ID شما در بالای سرتون وجود داره ؛ اما به مرور زمان شما رنک هایی مانند Squire و Private و بسیاری دیگر رو کسب می کنید . این رنک ها در وسط بازی و بدون هیچ گونه مکثی به شما داده میشه . در این بازی سیتم XP وجود نداره ، یعنی شما نمی توانید متوجه بشید که چه مقدار تا رنک بعدی فاصله دارید .
    به علاوه در Fat Princess ممکنه رنک شما پایین هم بیاد . به طور مثال من در یک بازی خوب بازی نکردم و به دوباره به Private برگشتم ، ولی در یک بازی دیگه تونستم خیلی خوب باشم و ترفیع درجه بگیرم . من بالا رفتن درجه رو خیلی دوست دارم ولی نبود سیستم XP در این بازی کمی منو آزار داد .
    باید کمی هم در مورد سرورهای بازی صحبت کنم . به شخصه من مشکلی با بازی و سرورهای اون نداشتم و تونستم خیلی راحت و بدون لگ بازی کنم . البته در تعطیلات این هفته من چند بار از بازی بیرون رفتم ولی مشکل خاصی نبود .یک بار هم سیگنال قرمز رو دیدم . به نظر میرسه در بازی سیگنال های زرد و قرمز وجود داره که بد بودن ارتباط با سرور رو نشون میده .
    نکته مهم دیگری هم که وجود داره همکاریه بین بازیکن هاست . Fat Princess یه بازیه سخته و شما به مشکل میتونید برنده بازی باشید . در این بازی مشارکت هم تیمی ها خیلی مهمه و اگر در تیم شما افرادی باشند که فقط به فکر کشتن هستند قطعا شما بازی آسانی رو در پیش نخواهید داشت . من تا به حال بیشتر بازی هایی رو که شروع کردم رو خاتمه دادم ولی چند بار به علت هماهنگ نبودن نفرات از بازی ببرون رفتم .
    شما میتونید در یک بازی برای دوستان خودتون جا رزرو کنید ، ولی در بازی قابلیت وجود نداره که هاست یک بازی بشید و برای خودتون Password تهیه کنید . همچنین Clan هم در بازی وجود نداره و شما نمیتویند با دوستانتون تشکیل یک Clan بدید .
    در کنار این مسائل مپ های بازی واقعا زیبا و جذاب طراحی شده . یکی دیگر از نکته ها در باره مپ های موجود در بازی بالانس و تعادل خوب بین هر دوطرفه بازیه ، طوری که هیچ تیمی بر دیگری برتری نداره که این باعث زیباتر شدن بازی میشه .
    در بازی چند مود هم وجود داره به طور مثال در Snatch 'n Grab شما باید شاهزاده تیم مقابل رو بدزدید و اون رو به مقر خودتون بیارید . برای پیروز شدن باید سه بار این کار رو انجام بدید .
    در Invasion شما باید بر 50 % از منابع بازی تسلط داشته باشید و اونها رو ماله خود کنید . همچنین Teamdeath Match هم که همه باهاش آشنا هستید .

علاوه بر بخش جذاب Multiplayer ، این بازی دارای بخش Single Player نیز هستد که داستان دو شاهزاده رو بیان می کنه که هیچ وقت نمی تونن دست از خوردن کیک بردارن . این بخش شامل 7 مرحله است که تقریبا شما رو برای نبرد با دیگران آماده میکنه .
    همچنین یه بخش دیگر نیز به نام Gladiate در بازی وجود داره که شما کاراکتر خودتو رو میسازید و وارد محیطی می شوید که موج دشمن یکی پس از دیگری به سمت شما حمله می کنند . وظیفه شما هم مشخصه باید زنده بمونید و اون ها رو نابود کنید .
    در واقع Fat Princess یک بازیه Multiplayer ه ولی این بخش ها لطمه ای به بازی وارد نمی کنه .
    در آخر اینکه گفتنی راجع به این بازی بسیار زیاده ولی من فکر نمی کنم شما حوصله این رو نداشته باشید که بیشتر از این متن رو ادامه بدید . به هر حال Fat Princess بازی جالبیه که حتما تجربه ای لذت بخش رو براتون به ارمغان خواهد داشت .
    من امیدوارم Titan کلن رو به بازی اضافه کنه ، همچنین قابلیت ساخت بازی شخصی نیز به بازی اضافه بشه . با این همه Fat Princess یک بازیه زیباست .

اطلاعات بازی :

ناشر : Sony Computer Entertainent
    سازنده : Titan Studios
    سبک : Action
    تعداد بازیکن ها : 32 - 1
    قیمت : 14.99 $
    درجه ESRB :

منبع:
    کد:

20. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •