اقای Chris Avellone، طراح اصلی بازی Alpha Protocol احساس میکنه داستان در بازی های RPS مهمه ولی نه به اون مقدار که در ساختار بازی داخلت بکنه و بر اون اثر بزاره !
Avellone میگه: "داستان مهمه، من فکر نمیکنم به اندازه ی system design ها و یا level design در بازی اهمیت داشته باشه ولی داستان بخش مهمیه که به وجود مرحله و ساختار بازی معنی میده، و کمک میکنه تا بازیباز مجبور باشه به سمت جلو حرکت کنه.
منظور منو اشتباه نگیرید، من شرح داستانی و طراحی شخصیت رو دوست دارم ولی من ترجیح میدم مکانیزم داستانی و شخصیت هایی رو طراحی کنم که ساختار بازی میطلبه، تا این که اون داستانیی که طراحی کردم از سیستم کلی و طراحی هر مرحله جدا باشه. "
"زمانی که داستان بازی برای بازیکن دستو پا گیر و فلج کننده میشه، (دیدن این یکی cut scene، ایستادن و خودندن فلان کتاب و..) یا وقتی که دستان باید کار بکنه و فشار بیاره نوع شرح و اتفاق افتادن خودشو به بازی کن، من فکر میکنم شما شروع میکنید به سفر کردن به اعماق تاریکی که بازی کن رو از غوطه ور شدن در بازی باز میداره و تا اندازه ای بازی رو تبدیل میکنه به یک تجربه ی بیحال و غیر فعال، بجای یک تجربه ی فعال و جذاب !!
همچنین میشه اشاره کرد به یکی از صحبت ها و درس های Ken Levine، -درس هایی که بهمون داده- من فکر میکنم میشه بخش زیادی از داستان و شخصیت ها رو در خود مراحل بازی و همین طور محیط اطراف و مکان موجود گفت، بدون یه عالمه نوشته و کتاب که مثل اشغال در گوشه کنار دنیای بازی میشن !!!!"
همچنین وی در مورد صحنه های جنسی در بازی های ویدئویی توضیح میده:
"من فکر میکنم این موضوع قدم مهمیه، و این صحنه ها فقط به خاطر ساختار خودشون نیستن بلکه این موضوع بخشی از فعلو انفعالات انسانه و باعث میشه شما بیشتر با دنیای بازی و کرکترتون قاطی و مچ بشید، دقیقا مثل دنیای واقعی که س ک س از محدوده ی سرگرمی خارج میشه و تبدیل به یک سمبول از احساسات عمیق بین دو نفر میشه، و نبود چنین چیزی بازتاب مستقیم داره بر روی تجربه ی شما در role-playing ها و باعث میشه این خطا و کمبود رو در RPG ها احساس کنید !!
Alpha Protocol به هماره صحنه های عاشقانش برای PC, PS3 و Xbox در روز 6 اکتبر عرضه خواهد شد !
منبع:
منبع اصلی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید