تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 453 از 848 اولاول ... 353403443449450451452453454455456457463503553 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,521 به 4,530 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بله خود همین دستگاه هست RB952Ui-5ac2nD البته مدل های تجاری هم داره که یه مرتبه قیمت هاشون خیلی زیادتر میشه و بدرد اشخاصی میخوره که بیشتر از 15 - 20 تا کاربر در شبکه خودشون داشته باشن .
    حالا که معرفی کردم چندتا از امکاناتش رو می نویسم با این مدل دستگاه ها بیشتر آشنا بشین.

ما در مودم های معمولی یک قابلیت داریم با نام Qos که مشخص میکنه کدوم پاکت اطلاعات اولویت بیشتری داره ؛ البته همه مودم ها این قابلیت رو ندارن اما توی کیفیت استفاده از اینترنت شما تا حدی تاثیر گذار هست ؛ روتربردها این قابلیت رو به طور تمام حرفه ای در اختیار شما میگذارند .
    مثال میزنم براتون :
    یکی از افراد خونه مشغول بازی در رنکینگ جهانی هست و کوچکترین وقفه در بازی منجر به باخت خودش و تیمش میشه ؛ از اون طرف یکی دیگه از اعضا خانواده مشغول مرور کردن عکس و ویدیو در تلگرام هست ، با بازکردن یک عکس یا ویدیو یک وقفه شدید به دلیل اشغال پهنای باند در بازی میفته و تمام زحمت های اون کاربر ازدست میره .
    حالا ما در مودم ها میایم در بخش Qos تنظیم میکنیم که بسته های مربوط به فلان دستگاه .و یا فلان بازی رو در اولیت قرار بده و بعدش بسته های تلگرام و غیره رو عبور بده.
    در اینجا باز تا حد زیادی تجربه استفاده از اینترنت بهتر میشه اما بازم مشکل وجود داره ؛ اگه دوتا کابر مثلا یکی تماس ویدیوی برقرار کرده باشه و براش خیلی مهم باشه که کیفیت تصویر دریافتی و ارسالی زیاد باشه ما این استفاده رو هم مجبوریم در اولویت قرار بدیم ، هرچقدر هم پهنای باند و سرعت زیادی داشته باشیم بازهم هر کدوم از این استفاده ها به تنهایی کل پهنای باند رو میگرن و این دوتا مصرف کننده باهم به مشکل میخورن ، حالا اون وسط کاربر سوم که از تلگرام استفاده میکنه دیگه بیچاره میره تو کما و یک عکس ساده رو هم نمیتونه باز کنه چون اون دوتا قبلی همه پهنای باند رو گرفتن ؛ هیچ مودمی امکان تقسیم پهنای باند بطور حرفه ای رو به شما نمیده .
    تجربه شخصی من این بود که توخونه باوجود خرید اینترنت پرسرعت همه ناراضی بودن و گه گاه این نارضایتی ها به دعوا هم کشیده میشد !
    با این دستگاه تونستم پهنای باند رو بطور منصفانه تقسیم کنم ؛ یعنی اومدم کل پهنای باند و سرعت خریداری شده خودم رو تقسیم کردم بر تعداد کاربرها , حالا به یکی بیشتر به یکی کمتر ، اینجوری هرکاربر هرزمان که متصل بشه یک مقدار سرعت بطور تضمین شده در اختیارش هست و هیچ وقت اینترنتش دچار قطعی نمیشه ، از اون طرف هم یک حداکثر برای همه قرار دادم که باز اون حداکثر هر کاربر هم کمتر از مقدار پهنای باند خریداری شده من هست ؛ مثلا حداکثر چهنای باند کاربر پراستفاده رو برابر با 3/4 کل پهنای باند قرار دادم.
    اینجوری همیشه مقداری از پهنای باند باز میمونه که هر شخصی در لحظه ورود هم مشکلی در استفاده از اینترنت نداشته باشه .
    کاربرها این کاهش سرعت رو متوجه نشدن و برعکس باعث شد بطور دائم با کیفیت خوب از اینترنت استفاده کنن و هیچ وقت دچار قطعی نشد ؛ اینطوری هر سه تا کاربری که مثال زدم مقدار سهم خودشون رو از پهنای باند دارند ؛ بدون اینکه هیچ وقفه ای تو رفت و آمد اطلاعات پیش بیاد و درگاه خروجی اطلاعات بند بیاد همه استفاده میکنن بدون اینکه مشکلی داشته باشن ؛ یکی تلگرامش رو راحت استفاده میکنه ؛ اون یکی تماس ویدیوی بدون وقفه داره و کاربر دیگه هم داره با هیجان بدون مشکل و کوچکترین قطعی بازیشو میکنه.
    ممکنه در زمان پیک مصرف هر کاربر حداکثر پهنای باند خودش رو نداشته باشه اما چون تقسیم صورت گرفته همه بطور کامل استفاده خودشون رو میکنن و متوجه این پیک و ترافیک داده هم اصلا نمیشن.
    در همین رابطه شما میتونین بطور همزمان اولویت عبور داده های نرم افزار ها و یا دستگاه ها رو هم مشخص کنید ؛ این اولویت بندی دیگه کاری به حداقل پهنای باند مصرفی هر کاربر نداره ؛ بلکه مربوط به اون تقسیم حداکثر پهنای باند هست ؛ وقتی پهنای باند شبکه مشغول میشه اگر اولویت بندی همه کاربرها مثل هم باشه از حداقل به بالا مقدار حداکثر بطور مساوی تقسیم میشه اما اگه اولویت ها متفاوت باشه اون که اولویت بیشتر داره ؛ مقدار بیشتری از اون باقیمانده پهنای باند رو دریافت میکنه ؛ در مقایسه با دیگر کاربرها با اولویت پایین تر.
    این گونه تقسیم بندی و کم کردن پهنای باند بطور شگفت انگیزی توی کم کردن مقدار ترافیک مصرفی شما تاثیر میگذاره ، ما خیلی ترافیک بدون اینکه متوجه بشیم هدر میدیم تا به محض اینکه یک کانال یا گروه تلگرام باز میکنیم تمام ویدیو ها و تصاویرش دانلود میشه ؛ مگر اینکه برنامه رو طوری تنظیم کنیم که تا روی تصاویر کلیک نکردیم اونها باز نشن یا مثلا در هنگام مرور وب صفحه های تبلیغاتی باز میشن تا بیایم اون ها رو ببندیم کل محتویات صفحه بخاطر سرعت بالا دانلود میشه و ترافیکمون هدر میره ؛ کل پهنای باند خیلی وقت ها مشغول مصرف و دانلود چیزهای زائد میشه ؛ زمانی که پهنای باند تقسیم شده مدت زمان این دانلود ها بیشتر میشه درنتیجه توی مصرف ترافیک صرفه جویی میشه.

2. 3 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یکی دیگه از قابلیت ها کنترل مقدار مصرف هست :
    با راه اندازی یک هات اسپات علاوه بر امکان کنترل پهنای باند که در بالا گفتم مقدار ترافیک مصرفی رو هم میشه کنترل کرد.
    ما تعدادی کابر تعریف میکنیم که علاوه بر محدودیت پهنای باند ؛ محدودیت استفاده از ترافیک داشته باشن ، میشه محدودیت دانلود ؛ آپلود و یا محدودیت مجموع آپلود و دانلود درنظر گرفت ؛ همزمان میشه یک یا چندتا محدودیت اعمال کرد ؛ اگه هم محدودیت اعمال نکنیم باز هم مقدار داده آپلود و دانلود شده هر کاربر نمایش داده میشه .
    ما میتونیم یوزر و پسورد برای هر کاربر در نظر بگیریم ؛ بعد از اتصال هر کاربر به شبکه درخواست بازشدن یک صفحه وب در کامپیوتر ؛ موبایل و یا تلویزیون میاد که بعد از کلیک بر اون صفحه ورد به هات اسپات و درخواست یوز و پسورد باز میشه ؛ حالا کاربر هر آدرس اینترنتی ای رو هم که باز کنه باز همین صفحه درخواست رمز جلوش ظاهر میشه (مگر اینکه در تنظیمات چند سایت رو استثنا قرار بدیم ) و کاربر با نام کاربری و رمز عبور خودش وارد میشه در صورتی که زمان و روز تعریف شده کاربر با زمان فعلی همخوانی داشته باشه (مثلا گفتیم این کاربر ساعت 8 صبح هر روز تا 2 ظهر میتونه وصل شه ) یا اینکه بطور کلی فقط میتونه 10 ساعت آنلاین باشه یا اینکه آیا محدودیت استفاده از ترافیکش تموم شده و یا نه .... وخیلی داستان های دیگه
    بعد از اتصال میتونه از اینترنت استفاده کنه ؛ حالا ما میتونیم ارتباط داخلی شبکه خودمون رو با تنظیم فایروال دستگاه از محاسبه ترافیک و سرعت اختصاص داده شده در هات اسپات جدا کنیم و در واقع هات اسپات رو دور بزنیم و بگیم هر بسته ای که مبدا و مقصدش شبکه داخلی بود ؛ بدون هیچ گونه کنترلی با حداکثر سرعت شبکه جابجا بشه و جزو ترافیک محاسبه شده برای اینترنت نباشه و محدودیت سرعت به اون اعمال نشه (البته با تغییر دادن مقصد برای یک یا چند سایت اینترنتی هم میشه این امتیاز رو قائل شد)

برای احراز هویت راه های مختلفی وجود داره ؛ یکی همین وارد کردم نام کاربری و رمز عبور هست و یکی دیگه استفاده از کوکی اینترنتی هست به این معنا که کاربر برای بارهای بعدی تا زمانی که کوکی اون اعتبار داشته باشه پس از ورود در بار اول دیگه نیاز به وارد کردن نام کاربری و رمز عبور نداشته باشه.
    راه دیگه استفاده از ip هست که بگیم فلان کاربر اگه فلان ip رو داشت بدون وارد کردن چیزی وارد شده درنظرش بگیر
    راه دیگه استفاده از مک آدرسی یا همون شماره سریال منحصر به فرد دستگاه (شبکه) هر فرد هست.
    ما میتونیم چندتا کاربر trial معرفی کنیم که بتونن بطور محدود و بی نیاز از رمز وارد شبکه بشن و تبلیغاتی رو هم در زمان های مشخص روی دستگاه اونها باز کنیم.

همچنین ما میتونیم برای جلوگیری از سو استفاده های احتمالی برای هر کاربر ip مشخص درنظر بگیریم ؛ یعنی بعد از لاگین کاربر ip مشخص به اون داده میشه .
    حالا ما میتونیم در جدول ARP یک سری ip آدرس و مک آدرس رو به هم متصل کنیم و در بخش اینترفیس ارتباطی مثلا WIFi اجازه تغییر ip به کاربر ندیم .
    به این معنی که هرکاربر فقط با آدرس ip و مک مشخص میتونه از شبکه استفاده کنه ، اینجوری اگر کاربر سعی کنه نام کاربری خودش رو روی دستگاه دیگه ای وارد کنه ؛ بعد از ورود ip مشخصی که ما ثبت کردیم به اون دستگاه داده میشه و چون شماره سریال اون دستگاه با آدرس ip همخوانی نداره اجازه استفاده بهش داده نمیشه.
    اینجوری ما میتونیم مشخص کنیم هر نام کاربری فقط از روی یک دستگاه قابل استفاده باشه و روی دستگاه های دیگه کار نکنه.... و امکانات دیگه که دیگه اینجا جاش نیست و بیانشون باعث خستگی شما میشه ...

4. 3 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

امکان دیگه ای ما میتونیم با استفاده از این دستگاه داشته باشیم با نام لودبالانسینگ هست.
    اگر چندین دستگاه مودم داشته باشیم که هر کدوم به نوع ها و شرکت های مختلف یا مثل هم متصل هستن ، ما میتونیم تمام اونها رو باهم جمع کنیم و بطور مشترک ازشون استفاده کنیم مثلا اگر چهارتا خط تلفن و اشتراک 16 مگ پارس آنلاین داشته باشیم میتونیم با جمع بستن اون دارای اینترنت با پهنای باند 64 مگ داشته باشیم
    همچنین میتونیم تنظیم کنیم که اگر فلان اتصال ما قطع شد بیا از مودم دوم برای ارتباط به اینترنت استفاده کن تا زمانی که اولی قطع هست به این روش ادامه بده تا اولی وصل بشه و بعد از وصل شدن مجدد از همون مودم اول اینترنت بگیر.

بعضی از این مدل های داری یک درگاه USB هستن مثل همین مدلی که معرفی کردم خدمت شما .
    حال با این پورت USB میشه مودم 3G-4G بهش متصل کرد و از اینترنت استفاده کرد ؛ یا مثلا برنامه ریزیش کرد که اگر فلان خط اینترنت قطع شد ؛ فلان کاربر در جلسه اتصال به اینترنتش از فلان حد بیشتر مصرف کرد یا مدت زمان خیلی طولانی به اینترنت وصل بود و یا فلان سایت رو باز کرد و خیلی چیزای دیگه برای شما SMS بفرسته و شما رو از این موضوع مطلع کنه .
    به این پورت USB میشه یک فلش مموری و یا هارد دیسک هم وصل کرد و اون رو در شبکه به اشتراک گذاشت تا کاربرها بدون نیاز به روشن بودن کامپیوتر خاصی بتونن بطور دائم از این فضای به اشتراک گذاشته شده استفاده کنن ؛ و میشه برای ثبت لوگ و صورت برداری از کارهای مختلف انجام شده در شبکه ازش استفاده کرد.

یک سری از مدل ها مثل این مدل دارای دو یا چند کارت شبکه هوایی همزمان هستن
    در این مدل دوکارت شبکه وجود داره که روی باند 2 و 5 گیگاهرتز کار میکنن ؛ درحال حاضر تقریبا تمام دستگاه ها از وای فای 2 گیگا هرتز استفاده میکنن اما خوب کارت شبکه جدید روی باند 5 گیگا هرتز کار میکنن و ممکنه شما دستگاهی بخرین که 5GHz باشه و اون وقت دیگه نمیتونه به باند 2 متصل بشه .
    خوبی باند 5 پهنای باند بیشتر ؛ سرعت بالا و خلوت بودن اون هست ؛ علاوه بر اون سیستم وایرلس به نوعی کار میکنه که اگر هر تعداد دستگاه بیشتر به یک AP متصل بشه سرعت بین اونها تقسیم میشه مثلا اگه شما دستگاه 2GHz خودتون رو روی سری N تنظیم کرده باشید و 300Mbps سرعت داشته باشین اگر یک دستگاه متصل باشه سرعت همون 300 هست اما اگه 5 تا دستگاه متصل باشن اون وقت دیگه سرعت هر دستگاه فقط 60Mbps هستش و بدون هیچ استثنایی تقسیم انجام میگیره ؛ حالا وقتی دو یا چند کارت هوایی همزمان داشته باشین میشه به هر دستگاه تعداد کمتری دستگاه سرویس گیرنده مثل موبایل وصل کرد و سرعت رو اقزایش داد.

امکان دیگه راه اندازی سرویس Webproxy هست که میتونه با کش کردن وب سایت های پر بازدید در مصرف ترافیک شما صرفه جویی کنه ؛ مثلا تصاویر و فایل های یک سایت به هر تعداد بار که باز بشه از ترافیک شما کم نمیشه و اون رو از شرکت اینترنتی درخواست نمیکنه ، مثلا تنظیم میکنید سایت گوگل در بازه زمانی 5 ساعت ؛ به این صورت عمل میکنه که اگر تا 5 ساعت درخواست جدیدی برای ویزیت این سایت شد بجای اینکه سایت رو از اینترنت درخواست کنه از حافظه ذخیره شده خودش خیلی سریع و بدون مصرف داده بازکنه .
    و البته اگه فکر میکنین که ممکنه وب سایت تو این مدت تغیر کرده باشه با تازه سازی اون یا همون زدن دکمه Ctrl+F5 میتونید سایت رو مجدد از منبع جهانی اون درخواست کنید.
    همچنین عملیات مسدود سازی روی بعضی پسوند ها ؛ وب سایت ها و غیره رو هم میشه باهاش انجام داد.
    که من این قسمت رو فعال نکردم بخاطر استفاده از فضای رم دستگاه - قسمت های قبلی ذکر شده به اندازه بسیار زیادی مصرف داده من رو بهینه کردن و شبکه پر مصرف خانگی من از ماهیانه 120GB مصرف با این دستگاه به ماهیانه 50 گیگ مصرف رسیده و من رضایت کامل دارم.
    برای مسدود سازی وب سایت ها شما از بخش فایروال دستگاه هم میتونین استفاده کنید ؛ همون کاری که مخابرات با ما میکنه خخخ
    مثلا میتونید تنظیم کنید وب سایت peyvandha.ir وقتی درخواست باز شدن داشت عملیات ریدایرکت انجام بشه روش و مثلا بجاش وب سایت شخصی شما در خونه که روی یکی از کامپیوترهای شما سرویس دهی میکنه به شبکه باز بشه و یا هیچی باز نشه و خطای tcp Rest بده تا از ترافیک شما بیخود مصرف نشه.

سیستم های امنیتی مختلف و محافظت از شبکه خودتون رو هم درصورت نیاز تا هر اونجا که بخواین میتونید اعمال کنید و امکانات بسیار زیاد دیگه ای وجود داره که به بحث ما در مورد استفاده خانگی و بهینه سازی مصرف اینترنت مربوط نمیشه.
    امیداورم تونسته باشم کمی شما رو با روتربورد های شرکت میکروتیک و قابلیت هایی که دارن آشنا کنم.
    Last edited by shaahani; 27-05-2017 at 17:38.

6. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مشکل جدید درپارس انلاین کم شدن حجم بعدازاتمام دانلودفایل کم حجم بخصوص ازتورنت ادامه دارد من این مشکل وقتی دارم که از تورنت دانلودمیکنم وبا اتمام دانلود همچنان حجم کم میشود بانصب برنامهnetworx این موضوع روشن ترشد هیچ راهیم نداره جزاینکه 1بارنت رو قطع ودوباره وصل کنی تاالان مجبورشدم 2برابرحجم سرویسم حجم گیکی بخرم تازه متوجه شدم چرام حجمم فوری تمام میشود برای نمونه برنامه netwoorxمیزنه مصرف400مگابایت میری ریزمصرف پارس انلاین می بینی 570مگاببایت کم شد دوستان ایا به این مشکل برخوردن کم شدن حجم بیش ازمصرف خودکاربر باورنداریدامتحان کنید با تورنت 1بار من مشکل دیگریم دارم وقتی فیلتر هوا میزنی حجم 2برابرکسرمیشه قبلن این مشکللت نبود

چیزی که من در مورد تورنت میدونم.
    تورنت خودت میدونی که همزمان آپلود هم میکنی (سید میدی ) که تو حجم مصرفی حساب میشه جدا از اون وقتی از تورنت چیزی میگیری همیشه یه مقدار دانلود waste شده داری که تو قسمت detail خود تورنت نشون میده ببین چقدره اینا رو حساب کن ببین دقیقا چقدر مصرف کردی.

8. این کاربر از afshinworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دیشب 7 8 گیگ گذاشته بودم برای دانلود
    صبحی ساعت 6.30 بلند شدم دیدم سرعت دانلود 100 کیلوبایته !!!!
    کس دیگه ای سرعت دانلود شبانش کم نشده؟
    خودم فک میکنم بخاطر ماه رمضون باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امکان دیگه ای ما میتونیم با استفاده از این دستگاه داشته باشیم با نام لودبالانسینگ هست.
    اگر چندین دستگاه مودم داشته باشیم که هر کدوم به نوع ها و شرکت های مختلف یا مثل هم متصل هستن ، ما میتونیم تمام اونها رو باهم جمع کنیم و بطور مشترک ازشون استفاده کنیم مثلا اگر چهارتا خط تلفن و اشتراک 16 مگ پارس آنلاین داشته باشیم میتونیم با جمع بستن اون دارای اینترنت با پهنای باند 64 مگ داشته باشیم
    همچنین میتونیم تنظیم کنیم که اگر فلان اتصال ما قطع شد بیا از مودم دوم برای ارتباط به اینترنت استفاده کن تا زمانی که اولی قطع هست به این روش ادامه بده تا اولی وصل بشه و بعد از وصل شدن مجدد از همون مودم اول اینترنت بگیر.

بعضی از این مدل های داری یک درگاه USB هستن مثل همین مدلی که معرفی کردم خدمت شما .
    حال با این پورت USB میشه مودم 3G-4G بهش متصل کرد و از اینترنت استفاده کرد ؛ یا مثلا برنامه ریزیش کرد که اگر فلان خط اینترنت قطع شد ؛ فلان کاربر در جلسه اتصال به اینترنتش از فلان حد بیشتر مصرف کرد یا مدت زمان خیلی طولانی به اینترنت وصل بود و یا فلان سایت رو باز کرد و خیلی چیزای دیگه برای شما SMS بفرسته و شما رو از این موضوع مطلع کنه .
    به این پورت USB میشه یک فلش مموری و یا هارد دیسک هم وصل کرد و اون رو در شبکه به اشتراک گذاشت تا کاربرها بدون نیاز به روشن بودن کامپیوتر خاصی بتونن بطور دائم از این فضای به اشتراک گذاشته شده استفاده کنن ؛ و میشه برای ثبت لوگ و صورت برداری از کارهای مختلف انجام شده در شبکه ازش استفاده کرد.

یک سری از مدل ها مثل این مدل دارای دو یا چند کارت شبکه هوایی همزمان هستن
    در این مدل دوکارت شبکه وجود داره که روی باند 2 و 5 گیگاهرتز کار میکنن ؛ درحال حاضر تقریبا تمام دستگاه ها از وای فای 2 گیگا هرتز استفاده میکنن اما خوب کارت شبکه جدید روی باند 5 گیگا هرتز کار میکنن و ممکنه شما دستگاهی بخرین که 5GHz باشه و اون وقت دیگه نمیتونه به باند 2 متصل بشه .
    خوبی باند 5 پهنای باند بیشتر ؛ سرعت بالا و خلوت بودن اون هست ؛ علاوه بر اون سیستم وایرلس به نوعی کار میکنه که اگر هر تعداد دستگاه بیشتر به یک AP متصل بشه سرعت بین اونها تقسیم میشه مثلا اگه شما دستگاه 2GHz خودتون رو روی سری N تنظیم کرده باشید و 300Mbps سرعت داشته باشین اگر یک دستگاه متصل باشه سرعت همون 300 هست اما اگه 5 تا دستگاه متصل باشن اون وقت دیگه سرعت هر دستگاه فقط 60Mbps هستش و بدون هیچ استثنایی تقسیم انجام میگیره ؛ حالا وقتی دو یا چند کارت هوایی همزمان داشته باشین میشه به هر دستگاه تعداد کمتری دستگاه سرویس گیرنده مثل موبایل وصل کرد و سرعت رو اقزایش داد.

امکان دیگه راه اندازی سرویس Webproxy هست که میتونه با کش کردن وب سایت های پر بازدید در مصرف ترافیک شما صرفه جویی کنه ؛ مثلا تصاویر و فایل های یک سایت به هر تعداد بار که باز بشه از ترافیک شما کم نمیشه و اون رو از شرکت اینترنتی درخواست نمیکنه ، مثلا تنظیم میکنید سایت گوگل در بازه زمانی 5 ساعت ؛ به این صورت عمل میکنه که اگر تا 5 ساعت درخواست جدیدی برای ویزیت این سایت شد بجای اینکه سایت رو از اینترنت درخواست کنه از حافظه ذخیره شده خودش خیلی سریع و بدون مصرف داده بازکنه .
    و البته اگه فکر میکنین که ممکنه وب سایت تو این مدت تغیر کرده باشه با تازه سازی اون یا همون زدن دکمه Ctrl+F5 میتونید سایت رو مجدد از منبع جهانی اون درخواست کنید.
    همچنین عملیات مسدود سازی روی بعضی پسوند ها ؛ وب سایت ها و غیره رو هم میشه باهاش انجام داد.
    که من این قسمت رو فعال نکردم بخاطر استفاده از فضای رم دستگاه - قسمت های قبلی ذکر شده به اندازه بسیار زیادی مصرف داده من رو بهینه کردن و شبکه پر مصرف خانگی من از ماهیانه 120GB مصرف با این دستگاه به ماهیانه 50 گیگ مصرف رسیده و من رضایت کامل دارم.
    برای مسدود سازی وب سایت ها شما از بخش فایروال دستگاه هم میتونین استفاده کنید ؛ همون کاری که مخابرات با ما میکنه خخخ
    مثلا میتونید تنظیم کنید وب سایت peyvandha.ir وقتی درخواست باز شدن داشت عملیات ریدایرکت انجام بشه روش و مثلا بجاش وب سایت شخصی شما در خونه که روی یکی از کامپیوترهای شما سرویس دهی میکنه به شبکه باز بشه و یا هیچی باز نشه و خطای tcp Rest بده تا از ترافیک شما بیخود مصرف نشه.

سیستم های امنیتی مختلف و محافظت از شبکه خودتون رو هم درصورت نیاز تا هر اونجا که بخواین میتونید اعمال کنید و امکانات بسیار زیاد دیگه ای وجود داره که به بحث ما در مورد استفاده خانگی و بهینه سازی مصرف اینترنت مربوط نمیشه.
    امیداورم تونسته باشم کمی شما رو با روتربورد های شرکت میکروتیک و قابلیت هایی که دارن آشنا کنم.
    داداش آموزشی درمورد این load balancing و افزایش پهنای باند با ترکیب اتصال ها داری؟

11. این کاربر از javad_b76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

داداش آموزشی درمورد این load balancing و افزایش پهنای باند با ترکیب اتصال ها داری؟
    بهترین مرجع برای یادگیری سایت ویکی خود میکروتیک هست و تمام آموزش هایی که به فارسی میبینی یه جورایی از اونجا برداشته شده .
    اما خوب تا دلت بخواد هم آموزش های مختلف فارسی از اون روی اینترنت هست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نه روزی 12 گیگ دانلود رو دارم دوماهه اصلا افت سرعت نداشتم.

فقط در ساعات رایگان هر 25 دقیقه یک قطعی چند ثانیه ایی دارم.

15. این کاربر از javad_b76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دانلود کردن یک طرفش پهنای باند سمت ISP شما هست ، اگه سروری که ازش فایل دانلود میکنین پهنای باندش کم باشه ؛ سرعت کلی شما هم کم میشه.
    چون سرور ها هم بخاطر ترافیک و پهنای باند پول پرداخت میکنن یک سری سیاست ها و برنامه ریزی ها برای دانلود دارن .
    خیلی چیزها ممکنه توش تاثیر گذار باشه ، اما برای اینکه مطمعن بشین ایراد از سمت شما هست و یا سرور ساده ترین راه اینه که از چندتا سرور دیگه و مختلف توی دنیا عملیات دانلود رو شروع کنید ؛ اگه همه جا پهنای باند شما کم شده بود مشخص میشه ایراد از طرف شماست و در غیر این صورت از طرف سرور هست.

من هم چند روز پیش نیمه شب داداشم با ناراحتی اومد پیشم و گفت پهنای باند پایین هست ؛ بعد از اینکه اعلام کردم بهش سرعت مشکلی نداره ؛ بعد از چندبار اقدام برای دانلود مشکلش حل شده بود .
    رایج ترین مسائل هم اینه که وقتی همزمان تعداد دانلود های و کانکت ها به یک سرور زیاد میشه ؛ اون سرور میاد پهنای باندش رو بین همه تقسیم میکنه در نتیجه پهنای باند شما کم میشه ؛ حالا وای به حال اینکه از اولم مقدار پهنای باند اون سروم کم باشه .
    علت دیگه هم یک سری کنترلر ها روی دانلود برای صرفه جویی در پهنای باند سرور هست که مثلا نوشته شده اگه یک آدرس ip از فلان مقدار ترافیک برای دانلود استفاده کرد سرعت و پهنای باند اون کاربر رو کاهش بده ؛ ممکنه حتا این کاهش سرعت توی چند مرحله کم و کم و کمتر کنه سرعت شما رو .
    برای این حالت دوم راه حل اینه که بعد از کاهش سرعت در هنگام دانلود با استفاده از نرم افزارهای دانلود منیجر عملیات دانلود را Pause کنید و مودم خودتون رو از اینترنت قطع و یا خاموش کنید و با فاصله زمانی حداقل چند دقیقه مجدد وصل کنید تا IP آدرسی که isp به شما اختصاص داده تغییر کنه و بعد از اون ، سرور مورد نظر شما رو به عنوان کاربر جدید شناسایی میکنه و حداکثر پهنای باند رو در اختیارتون میگذاره ؛ میتونین این عمل رو چندمرتبه تا تمام شدن دانلودتون انجام بدین

17. 3 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shk021051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جشنواره گیگ نمیزنه؟کمرمون شکست

19. 2 کاربر از shk021051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •