این که چیزی نیست ! من چند سال پیش ep630 ام صدای کانال چپش کم شد برام عوض کردند !![]()
این که چیزی نیست ! من چند سال پیش ep630 ام صدای کانال چپش کم شد برام عوض کردند !![]()
بفرما یه مشتری مثل شما که این کارار رو بکنه 100000000000 مشتری خوب مثل من از خدمات طلایی مثل:
1. تعویض هدفون قدیمی با مدل جدیدتر بدون قید و شرط
2. تعویض هدفون کهنه با نو بدون حتی یک سوال
3. پرداخت کل مبلغ درریافتی + هزینه کامل خرید یک هدفون بنا به سلیقه کاربر ، در صورتیکه از صدای هدفون خوشش نیاد
4. بقیه زیاد برامون مهم نیستند فقط دو مورد از سه مورد بالا رو اجرا کنن میشه گفت ای، یه گارانتی خوب ما هم شکی نخواهیم شد که حقمون پایمال شده
ببخشید اگه خیلی خیلی تخیلی بود اما جهت اطلاع Koss یه مدل هدفون داره که توی مایه همین شرطهاس باور کنید نشون به اون نشون که تنها هدفونی هست که گارانتی اون تا زمانی که Koss وجود داره برقراره البته تا جایی که متوجه شدم ظاهرآ اون خورده ریز تبصره های گارانتی تا ابد اون هم یه طوری توسط این برند زیر سیبیلی رد میشه تا کاربر خوش به حالش بشه
خدا اجرشون بده
شما هم موفق باشید.
معرفی سایتی جهت انتخاب هدفون / هدست مناسب جهت مورد استفاده (برند سنهایزر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی چند پست اخیر (یا چند صفحه اخیر) دیدم دوستان زیادی از واژه ای با عنوان "Burn in" استفاده میکنن... با توجه به نزدیک 10 سال تجربه در زمینه های-فای خواستم بگم که چیزی با عنوان Burn in وجود خارجی نداره... نه لامپ، نه ترانزیستور و نه بلندگو و هدفون نیازی نداره که 50 یا 100 ساعت کار کنه تا به نهایت کاراییش برسه... ممکنه بر اثر استفاده و گذر زمان از کیف کم بشه (به دلیل نشت کردن خازن های آملی فایر، ضعیف شدن فیلامان لامپ، ذوب شدن شارلاک چوک ها، ضعیف شدن دیافراگم یا آهنربای بلندگو یا هدفون) ولی برعکسش امکان نداره... حقیقت اینه که وقتی شخصی با یه کامپوننت (حالا یا بلندگو یا هدفون یا گرام یا آمپ یا هرچی که مربوط به صدا میشه) مدتی موسیقی گوش میده، گوشش با اون صدا (از نظر کیفی و کمی) کالیبره میشه و در حقیقت به اون صدا عادت میکنه و اون صدا براش میشه رفرنس... و وقتی به اون صدا عادت کرد دیگه صدا (مخصوصا نقصان های صدا) به گوشش آزاردهنده به نظر نمیرسن پس شخص فکر میکنه که صدا بعد از مثلا یکماه بهتر شده![]()
باورهای نادرست زیادی در صنعت (یا سرگرمی) صدا وجود داره که کاربران رو گمراه میکنه
مرسی از نظر واطلاعات شما . فکر کنم این مطلب بسیار جای صحبت داشته باشه
البته اینجا کسی از بهبود صدا بعد از چند روز و چند ماه حرف نزده. صرفا بحث چند ساعت است.
من به شخصه در زمینه مهندسی این گونه تجهیزات اطلاعی ندارم اما در مورد آلات موسیقی این حرف کاملا صادق است که بعد از یک دوره استفاده صدا به حد مطلوب میرسد. به طور مثال در ساز ویولن که بنده اندک تجربه ای در اون دارم اگه شما از سیم های فلزی استفاده کنید وقتی سیم نو هستش با اینکه بعد از یک مدت استفاده مقایسه شود تفاوت کیفی در صدا دارند البته این بدان معنی نیست که هرچه سیم بیشتر استفاده شود صدا بهتر میشود بلکه یک رفتاری دارد که در یک نقطه در بهترین کیفیت قرار میگیرد و بعد افت میکند. و از انجا که اساس تمام این فعل و انفعالات ارتعاش است احتمالا در مورد هدفون ها هم تا حدی صادق خواهد بود.
من یک درخواست از شما و دیگر دوستانی که اطلاعات خوبی در مبحث های فای دارند دارم و اون هم این هست که یک بخش در مورد های فای و تجهیزات مرتبط راه اندازی بشه تا ما بتونیم از تجربیات شما استفاده کنیم.![]()
سلام دوست عزیز .توی چند پست اخیر (یا چند صفحه اخیر) دیدم دوستان زیادی از واژه ای با عنوان "Burn in" استفاده میکنن... با توجه به نزدیک 10 سال تجربه در زمینه های-فای خواستم بگم که چیزی با عنوان Burn in وجود خارجی نداره... نه لامپ، نه ترانزیستور و نه بلندگو و هدفون نیازی نداره که 50 یا 100 ساعت کار کنه تا به نهایت کاراییش برسه... ممکنه بر اثر استفاده و گذر زمان از کیف کم بشه (به دلیل نشت کردن خازن های آملی فایر، ضعیف شدن فیلامان لامپ، ذوب شدن شارلاک چوک ها، ضعیف شدن دیافراگم یا آهنربای بلندگو یا هدفون) ولی برعکسش امکان نداره... حقیقت اینه که وقتی شخصی با یه کامپوننت (حالا یا بلندگو یا هدفون یا گرام یا آمپ یا هرچی که مربوط به صدا میشه) مدتی موسیقی گوش میده، گوشش با اون صدا (از نظر کیفی و کمی) کالیبره میشه و در حقیقت به اون صدا عادت میکنه و اون صدا براش میشه رفرنس... و وقتی به اون صدا عادت کرد دیگه صدا (مخصوصا نقصان های صدا) به گوشش آزاردهنده به نظر نمیرسن پس شخص فکر میکنه که صدا بعد از مثلا یکماه بهتر شده
باورهای نادرست زیادی در صنعت (یا سرگرمی) صدا وجود داره که کاربران رو گمراه میکنه
به شخصه تغییر صدای iem رو خودم تجربه کردم . چیزی کوچیکی نیست که بخوایم بگیم شاید ذهنی باشه .
به هر حال برای اطلاعات بیشتر می تونی اینجا رو بخونی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIf you use high quality headphones you definitely need to know about the burn in process. High quality headphones require a break in time called "burn in." Many times expensive headphones will sound mediocre right out of the package until they have been burned inکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صحبت burn in شد گفتم این فایلها رو بزارم که مخصوص همین کار درست شدند و برای burn in بهترین نتیجه رو دارند. یه نرم افزار هم هست که خودش همه ی کارها رو انجام میده (تو همون صفحه آخرین لینک) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehrdad_ati; 09-11-2011 at 09:55.
خوب حالا نوبت میرسه به Image s4.
البته هنوز از نظر صدا خیلی فرصت تست نبوده. اما در کل صدای گرمی داره.جنس گرمی صدا از نظر من به مراتب بهتر از محصولات کریتیو هست. و اینکه از نظر من صدا شفاف تر از آن چیزی است که من از این هدفون انتظار داشتم و همچنین پاسخ گویی هدفون به فرکانس های بالا.جزئیات در حد قابل قبولی است. در کل به نظر من هدفونی است که با این قیمت واقعا برای دوست داران این جنس صدا مناسب است و توصیه میشه. حالا بررسی کامل تر انشالله تا آخر این هفته. اما یه چیز با مزه بگم اونم اینکه وقتی حالت X-Fi پلیر رو فعال میکنم صدا نا متقارن میشه یعنی هدفون چپ صداش تو مرکز سر تشکیل میشه و هدفون راست یه جای دیگه که برای من کاملا محسوس هستش.
(یه چیزی بگم شاید مقایسه درستی نباشه اما هرچه میگذره و با هدفون های دیگر-به قول آقا رضا ارزون-کار میکنم بیشتر عاشق M50 خودم میشم چون با اینکه بیس قوی داره اما جزئیاتی که پخش میکنه به نظر من تو رنج قیمت خودش -به خصوص در ایران- کم نظیره
)
اما در مورد ظاهر و جنس هدفون از نظر من که جنسش معمولی و راستش رو بخواهید اصلا از سوکت اش خوشم نمیاد نصف سوکت 830 خودمه و فکر نکنم زیر دستم دووم بیاره ( البته 830 که 2 سال و خورده ای دووم آورده). اما ارگونومی خوبی داره و به راحتی توی گوش جا می گیره و من رو که اذیت نمیکنه فقط من یه مشکلی باهاش دارم اونم اینکه کانال صداش خیلی کوچیکه ( تمامی مقایسه ها با 830 است). و اگه یه کم گوش تحت فشار باشه خروجی کانال میچسبه به دیواره مجرای گوش و از اون گوشی صدای در نمیاد!! شاید با تعویض سری گوشی مشکل حل بشه.در کل هدفون راحتی هستش. نشتی صداش کمه و صدای محیط رو هم خوب حذف میکنه. یه محفظه حمل بسیار به درد بخور داره ( نگرانی آدم از آسیب دیدن رو کم میکنه) فقط مال من چراغ قوه نداره
اگه اشتباه نکنم آقا رضا هم این هدفون رو داره ... میدونم سرش شلوغه اما خوشحال میشم نظرش رو بدونم.
با درورد و عرض تبریک هدفون جدید جناب rezaomido
من در حال حاضر از M-50 , DT880 PRO استفاده میکنم.اما از AKG هدفونی ندارم.به K702 علاقه زیادی دارم و دوست دارم روزی اونو خریداری کنم.در حال حاضر فکر میکنم خریدنش درست نباشه-از آنجایی که میدونم برای رسیدن به FULL POTENTIAL اون آمپ ددیکیت HIGH END نیازه چون خیلی بدقلقه.میخواستم بدونم آیا درسته که AKG K240MKII رو بخرم؟ آخه میخام SIGNATURE یا جنس صدای AKG رو بشنوم.یا اینکه با داشتن اون دو تا هدفون فرق چندانی رو احساس نمیکنم؟
نظرتون درباره هدفون های GRADO مثل مدل SR325is چیست؟
در ضمن آیا امکان هست یک مقایسه کوچک بین AUDIO TECHNICA M-50 , SHURE 840 , SONY MDR7506 داشته باشید؟
خیلی ممنونم.
شما احتمالا همونی نیستی که تو pt محصولات زینهیسر میفروشی ؟ چون خیلی تبلیغشو میکنی گفتم
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
مبارکه اقا
اصل بود ؟ اگه اصله ادرس مغازه رو به من بده مرسی
راسیت اقای peace شما یه زمانی به من لینک دادی برای تشخیص s4 اصل داری اونو هنوز بدی لینکشو
اقا کلا از ۸۳۰ بهتره یا نه ؟ بیسش چه جوریه ؟ درضمن چراغ قوه رو مدل s5 داره البته اونم قابش چراغ قوه داره که خیلی خزه به نظرم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)