سلام.
مید خوب: AKG K375 و Sony XBA-10...
متاسفانه در مورد موجودی و قیمت اطلاع ندارم.
موفق باشید.
سلام.
مید خوب: AKG K375 و Sony XBA-10...
متاسفانه در مورد موجودی و قیمت اطلاع ندارم.
موفق باشید.
با درود خدمت اساتید
هیچ کدام از مدلهایی ک فرمودید موجود نیست
من خودم دو ماه هست دنبال هر هدفون خوبی ک میرم یا میگن دیگه تولید نمیشه یا قیمتش سر ب فلک میزنه اونم معلوم نیست اصل باشه یا نه![]()
درود
می خواستم بدونم کیفیت هدفون پایونیر Pioneer SE-M390 چطوریه؟ تشکر
Last edited by farid123; 18-03-2014 at 12:40.
ببینید ال جیQuadbeat HSS-F420 توی ایران هست؟ شاید به عنوان لوازم جانبی اسمارت فون های گرون ال جی وارد ایران شده باشه. بقیه گزینه های توی ایران، تا اونجا که من می دونم، یا صدای V شکل دارن یا بیس زیاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]توصیۀ کلی:
مونوپرایس، صدای کاملاً متعادل. خبری از بیس زیاد اصلاً نیست. قیمت حدود 70 تومن، در مقابل قیمت کیفیت خوبی داره.
LG Quadbeat HSS-F420 هدفونی که صداش فلت نیست، می شه گفت U شکل هست. گزینه بسیار خوبی هست. قیمت دلاریش زیر 20 دلاره. بیسش از لحاظ مقدار، به اندازه ep630، فیلیپس3590 و سونی mh1c نیست. تریبلش از لحاظ مقدار بیشتر از ep630 و سونی mh1c هستش ولی کمتر از 3590 هست.
Jays T Jays One
نظرتون راجعبش چیه؟؟![]()
آقا کلا تو سری t-jays چیزی هست واسه کسی که جزئیات بالا و مید خوب میخواد؟یه چیزی که بهتر از xba-10 باشه به نظر شما؟
من فکر کنم بهتر یک گزینه دیگه به لیستتون اضافه کنید. Fidue A63
هدفونی متمرکز بر میدرنج. تریبل نرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان نظرشون رو دربارش گفتن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
xba-10 کل تهران رو زیر پا گذاشتم نیست !!!
یکی از دوستان اینو معرفی کرده
Creative CB8100 Wireless Headphones
چرا بابا,خود ایران رهجو اینترنتی گذاشته 150 تومن.خواستم از دوستان بپرسیم حالا یه بار داریم هدفون میگیریم اگه t-jays بهتر بود اونو بگیرم.
سلام ، متاسفانه دیگه xba 10 هیج جا پیدا نمیشه ، ولی این سایت هدفون های معروفی واسه فروش داره که موجود هم هست ، بد نیست یه نگاهی بندازید مدل k375 هم موجوده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by k.pax; 18-03-2014 at 13:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)