قبلا در اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسيده بوديد و نظرم رو عرض کرده بودم
قبلا در اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسيده بوديد و نظرم رو عرض کرده بودم
چقدر میارزه
بله بهتره هم شتاب اولیه اش هم مصرفش
اما دنده 4 و 5 اش تنبله
به اصطلاح توی سربالایی کم میاره
ولی به نظر من خریده tu5 ارزش داره
ماشینتون در صورت بی رنگ بودن و بیمه کامل 23500 تا 23800
منظورتون از صرف اگه خرید و فروش باشه مثل هم هستند اما از نظر مصرف سوخت tu5 بهتره
به نظر من اگه ماشین خودتون مشکلی نداره نگهش دارید بهتره
این اختلاف مصرف سوختش اینقدر نیست مه بخواید تعویضش کنید که این اختلاف مصرف را هم استفاده از گاز پر میکنه
تیپ 5 یورو 4 صفر کیلومتر الان 39 شده هفته پیش 41 بود.
مدل90 کرزوش که قیمتی نداره کلا 150 تومن نمیشه.
بیمه کامل باشه و رنگ نداشته باشه بدنه هم تمیز بدون ضربه که صافکاری بیرنگ داشته باشه و کارکرد پایین با این همه تمیزی حداکثر 31.5
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
تیپ5 یورو4 صفر کیلومتر که هفته پیش 41 بوده الان شده 39
مدل 90 اگه واقعا تمیز باشه. بیرنگ. بدون صافکاری. بی خط و ضربه. بیمه ثالث یکسال. تخفیف بیمه کامل. موتور و زیر بندی بی مشول. لاستیک در حد نو. کارکرد زیر 45000 کیلومتر حداکثر 31.5 قیمتش هست.
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
نه هیچ مشکلی ندارم خیلی هم راضی ام فقط چون دوستم tu5 داره هی میره رو مخم که عوضش کن چیه این ... از این حرفا !
اتفاقا از صفر دست خودم بوده وکم کار هم هست راستی تسمه تایمشو رو چن تا باید عوض کنم که خدانکرده به مشکل بر نخورم ؟؟
با سپاس فراوان از وقتی که گذاشتید برام .
Sent from my iPhone5S using Tapatalk
از این حرفا زیاد
slx هم همچین آش دهن سوزی نیست .
توی تاپیک خودش باید مطرح میکردید
ولی زمان تعویض در کیلومتر 60 تا 70 هزار که اگه هرچی به 60000 نزدیک باشه خیال خودتون راحتتره
خواهش میکنم
موفق باشید
لطف میکنید قیمت این رو هم بگید؟
سلام دوستان
206 مدل 88 یا 89 تیپ 2 الان چه قیمتی هستش؟
تا چندتا کارکرد ارزش خرید داره؟
الان یه پراید دارم که روانی کرده منو ، چند میره ماشین خودم؟ 131 sx مدل 91
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)