اخبار گفت امشب که شنبه جوابا میاد که 12 ام میشه یه روز جلوتر از روزی که قبلش گفتن
اخبار گفت امشب که شنبه جوابا میاد که 12 ام میشه یه روز جلوتر از روزی که قبلش گفتن
با سلام و عرض ادب
به نظرتون با توجه به شرایطی که من دارم میتونم با توجه به انتخاب رشته زیر جای قبول شم؟
مرد
بومی: خوزستان
منطقه:3
نمره در زیر گروه یک:6339
زیر گ دو:6357
زیر گ سه:6355
رتبه زیر گ یک:9851
زیر گ دو:9881
سه:9878
برق سمنان شبانه قدرت
برق سمنان ش کنترل
مکانیک سمنان ش
مکانیک ساخت و تولید ش
کنترل اقلید
مکانیک سبزوار
مکایک شاهرود
عمران سمنان
عمران سبزوار
عمران سبزوار نوبت 2
صنایع همدان
شیمی سمنان
صنایع سمنان
مواد همدان
مواد ملایر
مواد شهر کرد
موaد یاسوج
مواد سمنان
مکانیک روزانه سیرجان
مکانیک ش سیرجان
عمران ش سیرجان
کامپیوتر ش سیرجان
عمران ش سیرجان
شیمی ش سیرجان
فیزیک جامد ارومیه
فیزیک هسته ای ارومیه
فیزیک اتمی ارومیه
فیزیک نظری ارومیه
فیزیک جامد کرمان
دوست عزیز ممنونم که جوابمو دادید می خواستم بدونم بین رشته های علوم تغذیه بهشتی ,دامپزشکی تهران ,پروتز دندان بهشتی یا تهران ,شیمی کاربردی تهران ,علوم ازمایشگاهی تهران وبینایی سنجی تهران کدومشون بهتره از نظر بازار کارو..........؟و یه سوال دیگه هم داشتم با رتبه 2600 منطقه 1 تجربی بومی تهران و پسراحتمال داره کدوم از رشته های بالا و یا پزشکی یا دارو شهرستانهای دور (بجنورد و........)قبول شم؟ و یه سوال دیگه اینکه شما از کجا میدونید با این رتبه پروتز قبول میشم ؟ فکر نمی کنین خیلی خوش بین هستید ؟
ممنون بابت این خبر ولی اخبار از طرف سازمان سنجش این خبر رو اعلام کرد ؟
فکر کنم منظورشون نتایج آزاد بوده!
این عکس از یادگار ماندگار 89 کانون
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
اینم پزشکی بجنورد:
با توجه به اینکه ظرفیت پزشکی بالا رفته شاید بیارین!
Last edited by M A H 3 A; 01-09-2011 at 09:49.
از بین انتخاب هاتون احتمال قبولی شبانه زیاده اون 2 تا برق شبانه تقریباَ تا 14000 منطقه 1 گرفته .
اگه ظرفیتا تغییر نکرده باشه 100% قبولی هست .
اتفاقا احتمالش کمه چون ایشون منطقه 3 هستن. نوشتن که.از بین انتخاب هاتون احتمال قبولی شبانه زیاده اون 2 تا برق شبانه تقریباَ تا 14000 منطقه 1 گرفته .
خیر این مربوط به ازاده
آقا يه سوال در مورد نتايج دانشگاه آزاد داشتم قرار بود كه مثل سراسري 25 درصد نمرات سوم و 75 درصد كنكور تاثير داشته باشه .حالا كه تو سراسري دو تا نمره كل محاسبه شد يكي با تاثير سوابق يكي فقط نمرات آزمون و اوني كه بالاتر بود ملاك قرار داده ميشد .حالا تو كنكور آزاد غير پزشكي هم اينكارو ميكنن يانه؟؟ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)