حيدري در گفتوگو با فارس:
سرمربي تيم ملي فقط بازيكنان سايپا را ميبيند
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: رسيدن مجدد به پيراهن تيم ملي براي من افتخار است؛ اما علي دايي فقط بازيكنان سايپا را ميبيند.
سپهر حيدري در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: پاس همدان براي كسب 3 امتياز به مصاف آمده و به دنبال اين بود تا از اشتباهات خط دفاعي پرسپوليس به اهدافش برسد؛ اما ناموفق بود.
وي افزود: تا پيش از دريافت گل بازي را در اختيار داشتيم؛ اما با يك اشتباه دروازه ما باز شد، البته اين گل باعث شد تا انگيزه ما دوچندان شود.
حيدري ادامه داد: بي شك ورزشگاه خالي از تماشگر براي من و بازيكنان و حتي هواداران داخل منزل عذاب آور بود و اميدوارم مسئولان فدراسيون در اين باره تصميمي جديد بگيرند تا انگيزه در هواداران كشته نشود.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس خاطرنشان كرد: در نيمه دوم حاكم مطلق ميدان بوديم و اجازه هيچگونه عكسالعمل به بازيكنان پاس همدان نداديم. مهاجمان ما از فرصتهاي طلائي به خوبي استفاده كردند و حتي اگر بازيكن حريف اخراج نميشد، باز هم قادر به گلزني بوديم.
حيدري در پايان تصريح كرد: پوشيدن مجدد پيراهن تيم ملي براي من و هر بازيكني افتخار است؛ اما به نظر مي رسد علي دايي بازيكنان سايپا را بهتر از ما ميبيند. بهتر است در اين باره سكوت كنم تا مرا بازيكني حاشيه اي خطاب نكنند.
انتهاي پيام/