سلام من تازه لپ تاپمو گرفتم
الانم شارژ اولشه
می خوام ببینم اینم مثل موبایل باید دفعه اول زیاد بذاریم شارژ بشه؟
چقدر؟
سوال یدیگه
اگه ویندوز لپ تاپ اصل باشه باید سی دی ویندوز رو به من بدن؟
ممنون
سلام من تازه لپ تاپمو گرفتم
الانم شارژ اولشه
می خوام ببینم اینم مثل موبایل باید دفعه اول زیاد بذاریم شارژ بشه؟
چقدر؟
سوال یدیگه
اگه ویندوز لپ تاپ اصل باشه باید سی دی ویندوز رو به من بدن؟
ممنون
اینو از کجا میشه خرید قیمتش چنده ؟
لپ تاپتون چیه ؟
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
همه جا
حدود 7000 تومان
فوق العاده است
سلام به همگی ..من لپ تاپم یه مشگل هارد داره یعنه وقتی داره کار میکنه یه صدای--- تلق--- هر چند دقیقه یه بار ازش میاد ....یکی بهم کفت این نشونه بدیه برو تعمیرش کن ...منم بردم پیش گارارنتیش (2 بار) اونا گفتن تستش کردیم مشکلی نداره و نیازی نیست که هارد عوض بشه..حالا نمیدونم که آیا راست گفتن یا دست به سرم کردن ؟؟ یه چیز دیگه چهطور میشه فهمید که آیا دست به قطعاتش زدن یا نه --مثلاا رمها؟؟
از اساتید هرکی چیزی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه
با تشکر
سلام خواشا کمک فوری کنید
لبتاپ دل میخواستم پارتیشن اضافه کنم پارتیشن مجیک جواب نداد پاراگون نصب کردم
ویستا فقط روش بوده پاراگون ریستارت کرد که تغییر پارتیشن بده ولی هنگ کرد
دی ویدی ریکاوری که روش هشت فقط یه سری لیست برنامه داره که از پارتیشن مجیک بگیر تا ریکاور ویندوز
میخوام اگه بشه با خود هارد ویندوزو برگرونم خواهشا خیلی بد گیر افتادم هر کار که می دونید فقط یه ویندوز بالا بیاد که بعد بتونم ریکاور کنم
ممنون
با سلام خدمت دوستان
من لپتاپ dv5-1135 رو به دليل اينكه فنش خيلي صدا ميكرد و همچنين خاك گرفته بود خواستم باز كنم تا تميز كنم
حالا هر چي پيچ داسته باز كردم ولي كيبوردش آزاد نشده تا بقيه رو باز كنم
كسي از دوستان تجربه اي نداره؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
لولای درب لپتاپم شکسته.
درب اش رو نمیشه به راحتی باز و بسته اش کرد.
با کمی فشار بیشتر، ممکنه هر لحظه درب اش که LCD روی اون هست از جا کنده بشه یا شل بشه و بیفته.
هیچ تعمیرکاری نمیشناسم.
در صورت تعمیر شدن، هزینه اش چقدر میشه؟
کل درب رو باید عوض کنه یا فقط همون لولا اش رو میشه عوض کرد یا تعمیر؟
چه کار میشه کرد؟
قابل توجه تمام دوستانی که مشکل وایرلس دارن:
به سایت زیگورات بخش مرکز خدمات و سپس راهنمای فارسی برن حتما مشکلشون حل میشه چون منم همین مشکل شما رو داشتم و به جز این راه هیچ راه دیگه ای جواب نداد
با سلام
من یک لب تاپ del مدل vostro 1015 به تازگی خریدم و ویندوز xp هم با مکافی روش نصب کردم تا اینجا هیچ مشکلی نیست ولی وقتی برنامه ها رو روش نصب می کنم و باعاش کار می کنم در روشن کردن بار بعدی ویندوز دیگه بالا نمی یاد و در قسمت ابتدا ویندوز که 3 نقطه ها حرکت می کند تا ویندوز بالا بیاید همونجا می ماند به طوری که باید دوباره ریست کنم تا ویندوز بالا بیاید
حالا نمی دونم مشکل از نوت بوک هست یا این مدل نوت بوک با ویندوز xp مشکل داره ؟
سلام راه افتاد
حالا نمی دونم چجوری ویندوزشو عوض کنم لطفا خواهشا بگید چکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)