[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کن حالشو ببر
اگه خواستی تا لینک چندتا مود باحالشو هم بهت بدم![]()
دانلود کن حالشو ببر
اگه خواستی تا لینک چندتا مود باحالشو هم بهت بدم![]()
قبل از نصب اون مود بازی بدون هیچ مشکلی بالا میومد ؟
اگه آره که تنها راهی که بلدم اینه و کاملا عملی هم هست
باید مود هاتو تک تک غیر فعال کنی مثلا اول شماره 1 رو غیر فعال میکنی و بقیه فعال میمونن و همینطور اینکارو برای بقیه مودها هم انجام میدین تا وقتی که مود مشکل دار پیداشه و اونوقت خیلی راحت پاکش میکنین![]()
سلام مرسی
یک کمک میخوام
من درگن برن دان کردم اکسترکت کردم شد 1.73 گیگ ولی data files هنوز کمرنگه و نمیتونم روش کلیک کنم چه کنم؟؟؟
درگن برن اصلا setup نداشت
Last edited by Rc man; 15-06-2013 at 22:55.
اگر گزینه ی Data در لانچر اسکایریم فعال نیست و انتخاب نمی شود: وارد My Documents و سپس My Games بشوید و پوشه ی Skyrim را باز بکنید. سپس فایل SkyrimPrefs را باز بکنید. در فایل متنی باز شده به دنبال عبارت [Launcher] بگردید. وقتی پیدا کردید، درست در زیر [Launcher] این عبارت را تایپ بکنید: bEnableFileSelection=1 سپس از منوی File گزینه ی Save را انتخاب کنید و پنجره ها را ببندید. حالا بخش Data در لانچر بازی Skyrim فعال شده است و می توانید در آن درگن برن را انتخاب کنید و از بازی لذت ببرید.
درود به دوستان من
در یک مرحله گیر کردم
در
داونگارد
و
با
هارکان(ومپایر لرد )
هستم
و یک ماموریت داد بهم که باید میرفتم از مردم روستای پل اژدها در مورد یه چیزی میپرسیدم
رسیدم
ولی حالا اینو میزنه و من نمیدونم باید چه کنم
ممنونم میشم کمک کنید
search along the rood that leads south from dragon bridge
دوستان جایی رو سراغ دارید که مد های اسکایریم رو طبقه بندی شده و به صورت کلکشن گزاشته باشه؟
دونه دونه نه خوباش رو با هم جمع کرده باشه گزاشته باشه؟
میخوام نسخه legendary رو دوباره نصب کنم برم منتها مد های خوبش رو هم میخوام نصب باشه مخصوصا اونایی که مربوط به گرافیکش هستن
اینو ببینید آدم کف میکنه:
![]()
سلام
من همه dlc ها رو نصبیدم هالا میشه همه مراحلشو توضیح بدید؟
کنار پل یه پسر بچه میبینی ازش سوال کن بعد از پل رد شو برو جلوتر چنتا جسد میبینی اونارو بررسی کن
شما این نسخه رو پیدا و دان کن مشکلاتت حل میشه
Skyrim Razor1911
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)