تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 453 از 4105 اولاول ... 3534034434494504514524534544554564574635035539531453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,521 به 4,530 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

فکر کنم بار دومه این سوالو می پرسم ولی ارزششو داده . چند بار میشه اعزامو تمدید کرد؟ شرایط خاصی داره؟

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

فکر کنم بار دومه این سوالو می پرسم ولی ارزششو داده . چند بار میشه اعزامو تمدید کرد؟ شرایط خاصی داره؟
    فقط فقط یکبار میشه تمدید کرد
    شرایطشم اینه که یا نامه پزشکی داشته باشی یا نامه از کمیته امداد یا بهزیستی

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    سوراخ

پيش فرض

چون 18 ام تعطیله دیپلما رو 19 ام میفرستن.
    شما هم ناچارا 20 ام.
    به نفعتون شد.یک روز که رفت.یه روز هم تو راهین.
    ببخشید من یکم iq ام تعطیله
    من باید با تاریخ برگ سبز برم میدون سپاه، یا با تاریخ برگ سفید
    برگ سبز زده 19ام/برگ سفید زده 20ام
    شرمنده ها

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلا بر همه دوستان عزیز

ما برگشتیم =))

بهمون مرخصی دادند از امروز ساعت 16 تا جمعه ساعت 16

(فکر کنم به خاطر قضیه فطریه این کار را کردند ، البته فکر میکنم!)

3 تا گردان نصر و فجر و یاسین فعال هست که من گردان نصر و گروهان چهارم افتادم به فرماندهی ستوان دوم سید محمد موسوی

تا اینجا که واقعا بهمون ثابت شد بهترین گروهان (این گردان حداقل) ماله ماست حالا انشاءالله تا آخرش هیمنطور باقی بمونه فقط زورش به 97 تا پله است که باید بریم تا آساشیگاهمون =))

تا اینجاش که خوب بوده ، ببینیم بعدش چی میشه

ولی خدا را شکر میکنم اینجا افتادم از تصوراتی که داشتم خیلی بهتره دمشون گرم ولی شکی نیست که میتونه بهتر باشه ولی حتما یه قواعد و افکاری هست که نمیخواد اینطور باشه مهم نیست این نیز بگذرد

ارادتمند همه دوستان گل

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوش اومدی !
    خب اول اینکه بهت بگم گروهانت رو با خوب کسی افتادی ، فرمانده خوبی دارین و زیاد اهل اذیت کردن نیست
    ما دوم نصر بودیم ، طبقه دوم همون ساختمون
    این 3-4 روز مرخصی تون هم یحتمل همون میاندوره تون حساب میشه ، دوره ما میگفتن که میان دوره یکم شهریوری ها رو اول دوره بهشون میدیم ، پس از این به بعد آماده باش که فقط پنج شنبه جمعه ها رو بری خونه ، اون هم اگه نگهبان نباشی
    مسئولیت قبول نکن ، حتی الامکان مقسم غذا نشو ، خیلی دردسر داره ، باز انبادار و منشی خوبه
    حتما هم پوتین جدا بخر ، پوتین های خودشون صدرا هست که خیلی خشکه و پاهاتو میزنه ،پوتین یارد صنعت بگیر جفتی 17 تومنه ، هم نرمه هم سبک

مرخصی خوش بگذره

6. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

سلا بر همه دوستان عزیز

ما برگشتیم =))

بهمون مرخصی دادند از امروز ساعت 16 تا جمعه ساعت 16

(فکر کنم به خاطر قضیه فطریه این کار را کردند ، البته فکر میکنم!)

3 تا گردان نصر و فجر و یاسین فعال هست که من گردان نصر و گروهان چهارم افتادم به فرماندهی ستوان دوم سید محمد موسوی

تا اینجا که واقعا بهمون ثابت شد بهترین گروهان (این گردان حداقل) ماله ماست حالا انشاءالله تا آخرش هیمنطور باقی بمونه فقط زورش به 97 تا پله است که باید بریم تا آساشیگاهمون =))

تا اینجاش که خوب بوده ، ببینیم بعدش چی میشه

ولی خدا را شکر میکنم اینجا افتادم از تصوراتی که داشتم خیلی بهتره دمشون گرم ولی شکی نیست که میتونه بهتر باشه ولی حتما یه قواعد و افکاری هست که نمیخواد اینطور باشه مهم نیست این نیز بگذرد

ارادتمند همه دوستان گل
    مبارکه!
    منم شنیدم موسوی خوبه
    از این که فجر نیفتادی هم میتونی خوشحال باشی چون فرمانده گردان سختگیری داره
    خیلی زودتر از اون چیزی که فک میکنی تمومه!

8. این کاربر از reza8766 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من شنیدم اضافه سنوات( 3 ماه) رو بخشیدن. کسی از این موضوع خبر داره؟؟؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببخشید من یکم iq ام تعطیله
    من باید با تاریخ برگ سبز برم میدون سپاه، یا با تاریخ برگ سفید
    برگ سبز زده 19ام/برگ سفید زده 20ام
    شرمنده ها
    شما همون 20 ام برو.
    گفتم که دیپلما رو 19 ام میفرستن.چون 18 ام تعطیله.
    شما خودت رو اماده کن واسه 20 ام.وسایلت هم جمع کن.

11. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

خوش اومدی !
    خب اول اینکه بهت بگم گروهانت رو با خوب کسی افتادی ، فرمانده خوبی دارین و زیاد اهل اذیت کردن نیست
    ما دوم نصر بودیم ، طبقه دوم همون ساختمون
    این 3-4 روز مرخصی تون هم یحتمل همون میاندوره تون حساب میشه ، دوره ما میگفتن که میان دوره یکم شهریوری ها رو اول دوره بهشون میدیم ، پس از این به بعد آماده باش که فقط پنج شنبه جمعه ها رو بری خونه ، اون هم اگه نگهبان نباشی
    مسئولیت قبول نکن ، حتی الامکان مقسم غذا نشو ، خیلی دردسر داره ، باز انبادار و منشی خوبه
    حتما هم پوتین جدا بخر ، پوتین های خودشون صدرا هست که خیلی خشکه و پاهاتو میزنه ،پوتین یارد صنعت بگیر جفتی 17 تومنه ، هم نرمه هم سبک

مرخصی خوش بگذره
    مرسی پیام جان

آره خدا را شکر به نسبت بقیه فرمانده گروهانها خیلی آرومتر و مودبتره اگر بچه ها همت کنند حرفهاشو جدی بگیرند و عمل کنند و یه ذره گیج بازی در نیارند (البته حق دارند روزهای اول وقت میخواد تا جا بیفتیم) میدونم هوامونو داره همانطور که تا الآن داشته (مثلا اکثر فرمانده های دیگه گیرهای خیلی بیخود میدند و تو همین 2 روز هم خیلی دواندندشون! ولی ما اصلا)
    2 تا فرمانده هستند به نام سروان اسماعیلی و یه ستوان دوم که خیلی صدای بلند و رسایی داره (فرمانده گروهان 2و 3 نصر ، گروهان 1 هم غیر فعاله) میبینم چطور با سربازها برخورد میکنم میخوام برم دست موسوی و ماچ کنم

فقط بدیش همون 97 تا پله است =)) که مطمئنم به این گروهان و فرمانده اش خیلی می ارزه

آره منم همین فکر را میکنم البته قضیه شهریوریهای امسال ها! چون مطمئنم واسه عید فطر مرخصی دادند

ممنون از تذکرت منم باید به نحو احسن از این 2-3 روز بهترین استفاده را بکنم و گفتند یه چند تا وسیله هم آماده کنید بیارید که باید تهیه کنم (اکثرشو دارم به جز 2 مورد کلید کنسرو و جعبه برای آنکارد) فط اگر در مورده اون جعبه آنکادر که گفته جعبه ساندیس باشه و بیارید کاغذ کادو بهتون میدیم که ببندید دورش و اینها اگر توصیه یا توضیحی دارید ممنون میشم بدی و کلا اگر چیزی هست که اونجا به دردمن میخوره و یه کم غیرمعقوله بگید که ببریم

بله دقیقا با حرفت موافقم مسئولیتها همه تقسیم شد و شکر خدا نه مسئولیتی به من افتاد و نه خودم چیزی قبول کردم منطقه نظافت هم به گروه ما آسایشگاه دوم افتاد و خیلی بهتر از مناطق دیگه است

بله اونو قبلا عوض کردم و یورد گرفتم فقط یه مشکلی من دارم این پوتینها خیلی به سختی از پا در میاد! واکس که میزنم دردسر چند تا میشه! بند پوتین کشی گرفتم ولی انگار تو یگان آموزشی گیر میدند؟ اگر گیر نمیدند و مهم نیست بگید امشب بندازم که با یه اشاره باز و بسته میشه و راحتتره!؟

ممنون پیام جان بازم سپاسگزارم از وقتی که گذاشتی

مبارکه!
    منم شنیدم موسوی خوبه
    از این که فجر نیفتادی هم میتونی خوشحال باشی چون فرمانده گردان سختگیری داره
    خیلی زودتر از اون چیزی که فک میکنی تمومه!

مرسی رضا جان

آره خدا را شکر

فرمانده گردانمون (سرگرد رحمانی) ماهه ماه! از همه افراد اونجا صمیمی تر مودبانه تر و دوستانه تر حرف میزنه و گفت هر مشکلی باشه در اسرع وقت براتون حل میکنم

آره انشاءالله به دعای شما دوست عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان.من میخوام تاریخ اعزاممو تمدید کنم.یه داداش کوچیکتر از خودم دارم که 2سال غیبت داره و زیردیپلم هست و الان میخواد واسه اعزام اقدام کنه.اعزام من آبان هست.آیا اگه اعزام داداشم مهر یا آبان بخوره،میتونم با این بهونه تاریخ اعزاممو بندازم عقب؟
    ممنون میشم جواب بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •