صدتا بازیه ashe ت رو انجام دادی؟
بازیکنی که ashe بازی نکرده باشه بازیکن نیست.انقدر باید ashe بازی کنی احساس ... بهت دست بده.
حالا شروع می کنی چمپ های راحت که زیاد سردرگم نشی.به نظرم اگر فعلا برات سخته همین ایتم های پیشنهادی رو پیش برو به مرور خودت یاد میگیری

حالا شروع می کنی چمپ های راحت که زیاد سردرگم نشی.به نظرم اگر فعلا برات سخته همین ایتم های پیشنهادی رو پیش برو به مرور خودت یاد میگیری

جواب بصورت نقل قول
گمونم 100% این ادمینان دارن یواشکی نگاه میکنن این تاپیک رو یه هو یکی یه چیزی گفت(یک ذره کوچولو کوچولو (خیلی کوچولو)خلاف قوانین انجمن) به صورت یک عملیات انتحاری پست رو حذف کنن بگن ما نبودیم

امروز دیدم لگ شدید 1st win هم می خواستم  گفتم co vs all  برم چون شدید لگ بود منم win می خواستم گفتم beginner برم(مپشم twisted treeline بود)  رفتیم تو چمپین سلکشن  دیدم اونا varus و talon گرفتن با خودم گفتم خوب 2تا killer داریم پس من soraka می گیرم , خلاصه رفتیم  تو بازی دیدم 2تاشون مثله گاو کله کردن رفتن زیر turret دشمن پر پر شدن 
 اقا اینو گفت من یخ شدم 
 منم هر 2 دقیقه  1 دقیقه dc بودم 

بدون اینکه یک ذره از جان بارون رفته باشه)

میگی نه امتاحان کن
 دومین هیروم گارن 
 رفتیم تو اوج ، حتی یه بار خودم تکی پنتا گرفتم 
 بعد گذشت mf , twitch , sivir خریدم تا به این نتیجه رسیدم که در امر adc اصلا مهارت ندارم 
واسه همین بعد یه مدت به خاطر خواهش شدید دوستان دیگه ساپورت نرفتم 
و بعد از چند روز بازی کردن در پست  جانگل با amumu و yi و xin دوستان گفتن ما رو عمیقا یاد دوران ساپورتیت انداختی 
 و شروع کردم به تست هیرو های تاپ ! yoric . zed , irelia , teemo وبعد فهمیدم آره سپهر ! تو برای تاپ سخته شدی 
 البته استعداد در مید هم دارم ، ولی خوب با این پینگ ....