تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 453 از 1124 اولاول ... 353403443449450451452453454455456457463503553953 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,521 به 4,530 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فکر کنم مخابرات یه مشکل سراسری یا همچین چیزی داشته باشه....
    سرعت منم (نامحدود) نوسان داره و میانگینش کمتر شده ....
    شهرهای دیگه هم از مخابرات امروز شاکی بودن!!

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سرعت دانلود 128 حجمی روی 64 هستشسرعت دانلود 1024 حجمی روی 154 هستشسرعت حجمی های جشنواره با معمولی هیچ فرقی ندارهقراره! یه STM1 اضافه کنن و سرعت ها بهتر شه ولی زمانش مشخص نیستاگه توی هیچ تایمی سرعتتون به حداکثری که گفتم نمیرسه مشکل خاص شماست که میتونه به دلایل مختلف باشهنویز خطآنتی ویروسویروسمودمیا نهایتاً پورتبعضی وقت ها هم مشکل مقطعیه و با خوموش روشن کردن مودم مشکل حل میشه. حالا ریست چیکار میکنه؟ دقیقاً کار خاموش روشن کردنو انجام میده!اگه بگن خاموش روشن کن بعضی یوزرا متقاعد نمیشن، ولی وقتی میگن ریست میکنیم راضی میشن!توضیح دادن تمام دلایل احتمالی واسه مشکل سرعت کلی وقت میبره و کلی یوزر پشت خط میمونن. علاوه بر این شما مودم دیگه ای واسه تست نداری، خیلی ها نمیتونن برن رو دیوار سیم ورودی رو چک کنن، خیلی ها نمیتونن آنتی ویروس نصب و آپدیت کنن و...وقتی یه نصاب میاد همه چیو چک میکنه، اگه مشکل حل نشه پول نمیگیره، اگه حل شه 5 تومن میگیرهحالا انصافاً کدوم راه حل منطقی تره؟
    با اين سه مودم تست كردم! ASUS-DSL-N10 va D-LINK-2520U va micronet ! با توجه به ادعاي مخابرات مبني بر اينكه اين سرويس تضمين شدس، نبايد اصلا نوسان داشته باشه! حالا از اين حرفا گذشته، من كه با نامحدود max سرعت رو ميگيرم! snr هم 26ه با يكي،با 2تاي دومي 25! downstream هم مشكل نداره، دم درم تست كردم! نتيجه منطقي اينه كه اشكال از محدود هاي مخابراته

3. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

سرعت دانلود 128 حجمی روی 64 هستش
    سرعت دانلود 1024 حجمی روی 154 هستش

سرعت حجمی های جشنواره با معمولی هیچ فرقی نداره
    قراره! یه STM1 اضافه کنن و سرعت ها بهتر شه ولی زمانش مشخص نیست

اگه توی هیچ تایمی سرعتتون به حداکثری که گفتم نمیرسه مشکل خاص شماست که میتونه به دلایل مختلف باشه
    نویز خط
    آنتی ویروس
    ویروس
    مودم
    یا نهایتاً پورت
    بعضی وقت ها هم مشکل مقطعیه و با خوموش روشن کردن مودم مشکل حل میشه. حالا ریست چیکار میکنه؟ دقیقاً کار خاموش روشن کردنو انجام میده!
    اگه بگن خاموش روشن کن بعضی یوزرا متقاعد نمیشن، ولی وقتی میگن ریست میکنیم راضی میشن!

توضیح دادن تمام دلایل احتمالی واسه مشکل سرعت کلی وقت میبره و کلی یوزر پشت خط میمونن. علاوه بر این شما مودم دیگه ای واسه تست نداری، خیلی ها نمیتونن برن رو دیوار سیم ورودی رو چک کنن، خیلی ها نمیتونن آنتی ویروس نصب و آپدیت کنن و...
    وقتی یه نصاب میاد همه چیو چک میکنه، اگه مشکل حل نشه پول نمیگیره، اگه حل شه 5 تومن میگیره
    حالا انصافاً کدوم راه حل منطقی تره؟
    این سرعت بندی شما قانون نداره ؟

یه هفته پیش واسه سرعت 260 سرویس 1024 اومدم شارژ کردم. دیدم اومدین گفتین شده 194 بازم گفتم عیبی نداره.
    اما این یعنی چی شده 154 ؟ این سیر کاهش سرعت ادامه داره ؟ تا بدم خطمو جمع کنن !

5. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راستی پارس آنلاین(خودم تو خونه پارس دارم ) هم یه سری تعرفه یک به ده نامحدود آورده
    یک مگش با از 30 تا 150 نوسان داره، بعد میگن که مقدار دانلودی که با سرعت خوب میتونی انجام بدی محدوده، بعد از رسیدن به اون حجم دانلود سرعت میپکه

خطاب به دوستانی که تبلیغات منفی میکنن که جایی شلوغ نشه!
    فکر میکنین کلاً این تاپیک رو چند نفر میبینن؟
    10نفر؟ 20نفر؟ 100 نفر؟
    این تعداد در مقایسه با 20 هزار یوزر مخابرات یا 5-6 هزار یوزر آسیاتک یا 8-9 هزار یوزر پارس اصلا به چشم میاد؟
    میتونن تاثیری داشته باشن؟

1- اولاً پارس خیلی وقته تحت عنوان سرویسای پایه یا همون بیس داشت 1 به 10 رو ... شاتل هم داره ... آسیاتک هم داره ... صبا نت هم داره ...حسابگر (داتک) هم داره ! .... دارن چون باید داشته باشن !
    به قول بچه های بازار ارز قیمتا دستوریه!!!!

2- این تاپیک چقدر تاثیر داره؟ بهتره بگیم ما چقدر تاثیر داریم؟
    یه ادم میتونه راس یه هرم باشه ...من میتونم دو نفر و متقاعد کنم ...اونا هم هرکدوم دو نفر ... فکر میکنی چقدر طول میکشه برسه به 1024 نفر؟
    باور سخته ولی بیشتر از اونی که فکر میکنی در جامعه ما اطلاعات به صورت شفاهی و تجربی جابه جا میشه!

3- در مورد یوزرهای پارس کمی اغراق صورت گرفت تعداد از این رقم یاد شده به مراتب کمتره! (قبلاً سر نداشتن پورت در بعضی مراکز از پارس اطلاعاتی جمع کردم) ... بهر حال شرکتایی مثل نوین نت ،آسیاتک،صبانت،شاتل،پارس و... یوزرهایی که اکتیون و میتونن نقش بازاریاب رو بازی کن براش مهمه که حتی یکی از اینا رو هم از دست نده چون میدونن هرکدوم بعداً به چند نفر تبدیل میشن!

4- سرعت 1 مگ محدود مخاربرا رو 154؟ یادمه قبلاً 192 بود! بهر حال اینجا جالبه :

128 محدود سرعت 64 ----> 1 مگ سرعت 154 حالا 512 قراره چند باشه؟ یا 256 !
    20 تا 20 تا زیاد کردن سرعتا خیلی نیاز به فکر و برنامه ریزی داره نه؟

5- لینک STM1 هم که به قول مخابراتی ها 64تا 2 مگ(اینجوری میگن نمیدونم چرا؟!) اضافه شه با این تبلیغات مخابرات توتلویزیون که میگه بیاد اینترنت محدود ببرید بعداً پول بدید(!) آخر و عاقبتش معلومه!!

7. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با اين سه مودم تست كردم! ASUS-DSL-N10 va D-LINK-2520U va micronet ! با توجه به ادعاي مخابرات مبني بر اينكه اين سرويس تضمين شدس، نبايد اصلا نوسان داشته باشه! حالا از اين حرفا گذشته، من كه با نامحدود max سرعت رو ميگيرم! snr هم 26ه با يكي،با 2تاي دومي 25! downstream هم مشكل نداره، دم درم تست كردم! نتيجه منطقي اينه كه اشكال از محدود هاي مخابراته
    یعنی با همین سیستم، مودم، خط تلفن با اکانت محدود حداکثر سرعت رو میگیری بعد قطع میکنی با محدود وصل میشی کمتر از نصف سرعت رو بهت میده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

این سرعت بندی شما قانون نداره ؟

یه هفته پیش واسه سرعت 260 سرویس 1024 اومدم شارژ کردم. دیدم اومدین گفتین شده 194 بازم گفتم عیبی نداره.
    اما این یعنی چی شده 154 ؟ این سیر کاهش سرعت ادامه داره ؟ تا بدم خطمو جمع کنن !
    از بس تعرفه ها زیاده خودمم قاطی کردم
    1024 یک به پنج 154
    1024 حجمی 192

10. این کاربر از sc@ry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سرعت دانلود 128 حجمی روی 64 هستشسرعت دانلود 1024 حجمی روی 154 هستشسرعت حجمی های جشنواره با معمولی هیچ فرقی ندارهقراره! یه STM1 اضافه کنن و سرعت ها بهتر شه ولی زمانش مشخص نیستاگه توی هیچ تایمی سرعتتون به حداکثری که گفتم نمیرسه مشکل خاص شماست که میتونه به دلایل مختلف باشهنویز خطآنتی ویروسویروسمودمیا نهایتاً پورتبعضی وقت ها هم مشکل مقطعیه و با خوموش روشن کردن مودم مشکل حل میشه. حالا ریست چیکار میکنه؟ دقیقاً کار خاموش روشن کردنو انجام میده!اگه بگن خاموش روشن کن بعضی یوزرا متقاعد نمیشن، ولی وقتی میگن ریست میکنیم راضی میشن!توضیح دادن تمام دلایل احتمالی واسه مشکل سرعت کلی وقت میبره و کلی یوزر پشت خط میمونن. علاوه بر این شما مودم دیگه ای واسه تست نداری، خیلی ها نمیتونن برن رو دیوار سیم ورودی رو چک کنن، خیلی ها نمیتونن آنتی ویروس نصب و آپدیت کنن و...وقتی یه نصاب میاد همه چیو چک میکنه، اگه مشکل حل نشه پول نمیگیره، اگه حل شه 5 تومن میگیرهحالا انصافاً کدوم راه حل منطقی تره؟
    در مورد آنتي ويروس، چك كردم! سرعتم مقطعيه،صبح به 60 ميرسه اما من كه صبح به ندرت ميتونم آن شم! چرا نامحدود ها هميشه ثابت بودن؟! قراره ما از اينترنت استفاده كنيم نه اينكه منتظر باشيم و ببينيم كي نت سالمه كه بشه وصل شد! در مورد پارس آنلاين، محدوديتش 20گيگه (در مورد 128 نامحدود كه تا 20گيگ رو 1مگ ه)
    Last edited by ShadowDragon; 30-11-2012 at 23:48.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

یعنی با همین سیستم، مودم، خط تلفن با اکانت محدود حداکثر سرعت رو میگیری بعد قطع میکنی با محدود وصل میشی کمتر از نصف سرعت رو بهت میده؟
    با نامحدودهاي قبلي ك داشتم، مشكل نداشتم، MAX رو ميگرفتم اما با 128 محدود سرعتم بجز مواقع خاص يعني صبح ، حداكثر 30 ميشه!2شب پيش كه از 3بالاتر نميرفت! صد رحمت به 64نامحدود كه 8 بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

در مورد آنتي ويروس، چك كردم! سرعتم مقطعيه،صبح به 60 ميرسه اما من كه صبح به ندرت ميتونم آن شم! چرا محدود ها هميشه ثابت بودن؟! قراره ما از اينترنت استفاده كنيم نه اينكه منتظر باشيم و ببينيم كي نت سالمه كه بشه وصل شد! در مورد پارس آنلاين، محدوديتش 20گيگه (در مورد 128 نامحدود كه تا 20گيگ رو 1مگ ه)
    نامحدود ها همیشه ثابت بودن چون محدودیتی توی دانلود نبود تایم پیک دانلود مثل الان نبود، تعداد یوزر ها کمتر بود...
    هرجا که همه چیزش با هم رشد نکنه دچار مشکل میشه...
    از زمانی که یوزر های حجمی فرش شده هیچوقت به سقف پهنای باند نرسیدیم و همیشه پهنای باند آزاد بوده
    ولی سرعت ایده آل هم نداشتیم
    ممکنه مشکل از اونجایی باشه که پهنای باند استان میاد.(صرفاً در حد یه احتمال)

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نامحدود ها همیشه ثابت بودن چون محدودیتی توی دانلود نبود تایم پیک دانلود مثل الان نبود، تعداد یوزر ها کمتر بود...
    هرجا که همه چیزش با هم رشد نکنه دچار مشکل میشه...
    از زمانی که یوزر های حجمی فرش شده هیچوقت به سقف پهنای باند نرسیدیم و همیشه پهنای باند آزاد بوده
    ولی سرعت ایده آل هم نداشتیم
    ممکنه مشکل از اونجایی باشه که پهنای باند استان میاد.(صرفاً در حد یه احتمال)
    یه سوال خدا وکیلی سرعت خود پشتیبانی چنده؟ با سرعت چند دانلود میکنین راستو بگو

15. این کاربر از 55021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •