فکر کنم مخابرات یه مشکل سراسری یا همچین چیزی داشته باشه....
سرعت منم (نامحدود) نوسان داره و میانگینش کمتر شده ....
شهرهای دیگه هم از مخابرات امروز شاکی بودن!!
![]()
فکر کنم مخابرات یه مشکل سراسری یا همچین چیزی داشته باشه....
سرعت منم (نامحدود) نوسان داره و میانگینش کمتر شده ....
شهرهای دیگه هم از مخابرات امروز شاکی بودن!!
![]()
با اين سه مودم تست كردم! ASUS-DSL-N10 va D-LINK-2520U va micronet ! با توجه به ادعاي مخابرات مبني بر اينكه اين سرويس تضمين شدس، نبايد اصلا نوسان داشته باشه! حالا از اين حرفا گذشته، من كه با نامحدود max سرعت رو ميگيرم! snr هم 26ه با يكي،با 2تاي دومي 25! downstream هم مشكل نداره، دم درم تست كردم! نتيجه منطقي اينه كه اشكال از محدود هاي مخابراته
این سرعت بندی شما قانون نداره ؟
یه هفته پیش واسه سرعت 260 سرویس 1024 اومدم شارژ کردم. دیدم اومدین گفتین شده 194 بازم گفتم عیبی نداره.
اما این یعنی چی شده 154 ؟ این سیر کاهش سرعت ادامه داره ؟ تا بدم خطمو جمع کنن !
1- اولاً پارس خیلی وقته تحت عنوان سرویسای پایه یا همون بیس داشت 1 به 10 رو ... شاتل هم داره ... آسیاتک هم داره ... صبا نت هم داره ...حسابگر (داتک) هم داره ! .... دارن چون باید داشته باشن !
به قول بچه های بازار ارز قیمتا دستوریه!!!!
2- این تاپیک چقدر تاثیر داره؟ بهتره بگیم ما چقدر تاثیر داریم؟
یه ادم میتونه راس یه هرم باشه ...من میتونم دو نفر و متقاعد کنم ...اونا هم هرکدوم دو نفر ... فکر میکنی چقدر طول میکشه برسه به 1024 نفر؟
باور سخته ولی بیشتر از اونی که فکر میکنی در جامعه ما اطلاعات به صورت شفاهی و تجربی جابه جا میشه!
3- در مورد یوزرهای پارس کمی اغراق صورت گرفت تعداد از این رقم یاد شده به مراتب کمتره! (قبلاً سر نداشتن پورت در بعضی مراکز از پارس اطلاعاتی جمع کردم) ... بهر حال شرکتایی مثل نوین نت ،آسیاتک،صبانت،شاتل،پارس و... یوزرهایی که اکتیون و میتونن نقش بازاریاب رو بازی کن براش مهمه که حتی یکی از اینا رو هم از دست نده چون میدونن هرکدوم بعداً به چند نفر تبدیل میشن!
4- سرعت 1 مگ محدود مخاربرا رو 154؟ یادمه قبلاً 192 بود! بهر حال اینجا جالبه :
128 محدود سرعت 64 ----> 1 مگ سرعت 154 حالا 512 قراره چند باشه؟ یا 256 !
20 تا 20 تا زیاد کردن سرعتا خیلی نیاز به فکر و برنامه ریزی داره نه؟
5- لینک STM1 هم که به قول مخابراتی ها 64تا 2 مگ(اینجوری میگن نمیدونم چرا؟!) اضافه شه با این تبلیغات مخابرات توتلویزیون که میگه بیاد اینترنت محدود ببرید بعداً پول بدید(!) آخر و عاقبتش معلومه!!
یعنی با همین سیستم، مودم، خط تلفن با اکانت محدود حداکثر سرعت رو میگیری بعد قطع میکنی با محدود وصل میشی کمتر از نصف سرعت رو بهت میده؟
از بس تعرفه ها زیاده خودمم قاطی کردم
1024 یک به پنج 154
1024 حجمی 192
در مورد آنتي ويروس، چك كردم! سرعتم مقطعيه،صبح به 60 ميرسه اما من كه صبح به ندرت ميتونم آن شم! چرا نامحدود ها هميشه ثابت بودن؟! قراره ما از اينترنت استفاده كنيم نه اينكه منتظر باشيم و ببينيم كي نت سالمه كه بشه وصل شد! در مورد پارس آنلاين، محدوديتش 20گيگه (در مورد 128 نامحدود كه تا 20گيگ رو 1مگ ه)
Last edited by ShadowDragon; 30-11-2012 at 23:48.
با نامحدودهاي قبلي ك داشتم، مشكل نداشتم، MAX رو ميگرفتم اما با 128 محدود سرعتم بجز مواقع خاص يعني صبح ، حداكثر 30 ميشه!2شب پيش كه از 3بالاتر نميرفت! صد رحمت به 64نامحدود كه 8 بود.
نامحدود ها همیشه ثابت بودن چون محدودیتی توی دانلود نبود تایم پیک دانلود مثل الان نبود، تعداد یوزر ها کمتر بود...
هرجا که همه چیزش با هم رشد نکنه دچار مشکل میشه...
از زمانی که یوزر های حجمی فرش شده هیچوقت به سقف پهنای باند نرسیدیم و همیشه پهنای باند آزاد بوده
ولی سرعت ایده آل هم نداشتیم
ممکنه مشکل از اونجایی باشه که پهنای باند استان میاد.(صرفاً در حد یه احتمال)
یه سوال خدا وکیلی سرعت خود پشتیبانی چنده؟با سرعت چند دانلود میکنین راستو بگو
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)