فقط رام اورجینال
فایل vcf رو روی یه گوشی دیگه سونی اریکسون که سیستم عامل جاوا داره ریستور کن. با مای فون اکسپلورر می تونی این کارو انجام بدی. بعد با بلوتوث از روی این گوشی بفرستشون به x10.![]()
فقط رام اورجینال
فایل vcf رو روی یه گوشی دیگه سونی اریکسون که سیستم عامل جاوا داره ریستور کن. با مای فون اکسپلورر می تونی این کارو انجام بدی. بعد با بلوتوث از روی این گوشی بفرستشون به x10.![]()
'گوگل موتورولا رو خریده؟12 بیلیون دلاررررررررررررر
---------- Post added at 08:18 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
اره بابا فقط ارجینال..گرگ و اینها رو بیخیالش...میگم راه اسونتری سراغ نداری؟حس گوشی به گوشی کردن ندارم دی:فایل vcf رو روی یه گوشی دیگه سونی اریکسون که سیستم عامل جاوا داره ریستور کن. با مای فون اکسپلورر می تونی این کارو انجام بدی. بعد با بلوتوث از روی این گوشی بفرستشون به x10.
چرا با my backup pro بک آپ نگرفتی؟ راحت برمیگردونه. حتی برنامه هات رو بک آپ میگیره.
فایل vcf رو توی گوشی کپی کن بعد اجراش کن شاید جواب بده. واسه من که جواب میده. ممکن فایلت مشکلی چیزی داشته باشه که در این صورت تنها راهت همونیه که توی پست قبلی گفتم. موفق باشی.
منم دنبال یه لاکر خوشگل برای 2.3 هستم. کسی اگه گیر اورد خبر بده
با عرض سلام خدمت همه دوسنان .
من گوشیمو اپدیت کردم به 2.3 اما از وقتی که این کارو کردم سرغت گوشی خیلی بهتر شده اما خیلی ریستارت میکنه در واقع هیچ کاری نمیشه کرد .حتی وقتی بازی ران میکنی وسط بازی ریاستارت میکنه . درضمن من با برنامه update service اپدیت کردم .
ممنون میشم اگه این مشکل من رو حل کنید چون با نسخه 2.1 این مشکل رو نداشتم .
سلام
پیشنهاد میکنم گوشیتو با استفاده از فلش تولز فلش کنی. دوباره همون رام آفیشال رو روش فلش کن.
این آدرس دانلود رام 2.3.3 :
اینم آدرس دانلود فلش تولز :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از انجام دانلود ها ، فایل ftf فریمور رو به فولدر firmware در برنامه فلش تولز منتقل کن و بعد نرم افزار رو اجرا کن. یه پیغام میده که باید ok بزنی. بعد هر وقت بهت گفت دکمه back رو نگه میداری و کابل رو وصل می کنی. 10 دقیقه صبر می کنی تا تموم بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره 53
تازه xperia play 470
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فقط قسمت موبایل موتو را خریده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم این مشکلات چیه سر شماها میاد
یه بار دیگه با همون ادپیت سرویس اپدیت کن (فلش میشه)
چون فایلها را داره فوری فلش میزنه
بازم اگه ایرادد اشت ادرس فایلها را میدیم تا فلش بزنی
من فلش زدم موردی نداشت
Last edited by golmohammadi; 16-08-2011 at 13:16.
اسماعیل#
من خبر رو ندیده ام اما منطقیش...با 12 میلیون دلار این دوره زمون قاقا لیلی به کسی میدن؟که بخوان کل موبایل موتو رو 12 میلیون بدن!!!!..12 میلیارد درسته صد در صد
اره
12.5 میلیارد دلار بود
من خودم اینجا اشتباهی نوشتم
اگه دقت کنی تو لینک هم 12.5 میلیارد دلار هست
پست بالاییو ادیت کردم
چطوری میشه عوضش کرد؟راهنماااااااAgile Lock 1.3منم دنبال یه لاکر خوشگل برای 2.3 هستم. کسی اگه گیر اورد خبر بده
Ripple Lock 2.0کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Lock 2.0 – Full 3.4.6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)