با سلام دوستان
من الان از سرویس 2030 دارم استفاده میکنم ولی تعرفه هاس به کار من نمیاد .
از هر شرکتی دیگه هم که میخوام بخرم نمیتونند ارائه بدند.
ظاهرا اینترنت برای بعضی شماره ها فقط انحصاری 2030 هست ؟
با سلام دوستان
من الان از سرویس 2030 دارم استفاده میکنم ولی تعرفه هاس به کار من نمیاد .
از هر شرکتی دیگه هم که میخوام بخرم نمیتونند ارائه بدند.
ظاهرا اینترنت برای بعضی شماره ها فقط انحصاری 2030 هست ؟
اقا من یه سوال داشتم مخابرات شبانه رایگان هم داره مصل شرکتهای خصوصی؟ کلا تعرفه هاش چجوریه؟
بین رنگین کمان و مخابرات کدوم بهتره چون انگار قیمتشون برابره
خیر شبانه رایگان نداره اما قیمتش مناسبه، گیگی 2625 تومان.
پارسال همین موقع ها هنوز طرح جدیدشون راه نیوفتاده بود که من سرعت 512 داشتم با شبانه رایگان ماهی 16600 تومان، سرعت دانلود حتی شبها نزدیک kb/s 200 بود که هر شب تا 3 گیگ دانلود می کردم . به نظرم از همه شرکت ها سرتر بود. با این طرح جدیدشون هم سرعت کمتر شده و هم شبانه برداشته شده اما باید بگم سرعتش هنوز قابل قبوله و اگه کسی شبانه رایگان نخواد و زیاد دانلود نداشته باشه قیمت جدیدشون مناسب تره.
من شخصا چون دانلود زیاد دارم طرح قبلی برام بهتر بود.
این شرکت رنگین کمان با مخابرات هیچ فرقی نداره چون این شرکت این طور که من متوجه شدم همون پنلهای مخابرات را ازش اجاره کرده یا اینکه خریداری کرده فقط تنها تفاوتی که داره میگه من سرعت را روی 2 مگ میزارم باشه ولی مخابرات ظاهرا رو 1 مگ بسته
البته من اینا بعد از اینکه با مسول فروش رنگین کمان صحبت کردم فهمیدم
اگه توجه کنید اگه تو قسمت ریزمصرف رنگین کمان برید شما را به همون صفحه ی مخابرات میبره برای چک کردن حساب کاربریتون
اووووو.... چه توپ بوده! یادم نمیاد!
من شخصا حاضرم پول بیشتری هم بدم برای همین سرعت 128 ولی شبانه داشته باشه یا حداقل یک سری طرحهایی برای ترافیک داشته باشه.آخه آدم تا میاد دوتا ویدیوی معمولی 10 ، 12 دقیقه ای ببینه تموم شده!! پس اینترنت پرسرعت به په دردی می خوره آخه؟!
ما هم حاضریم ولی مخابرات حاضر نیست چون از سودش کم میشهمن شخصا حاضرم پول بیشتری هم بدم برای همین سرعت 128 ولی شبانه داشته باشه یا حداقل یک سری طرحهایی برای ترافیک داشته باشه
شبانه میخواین برین شبکیه .
با سلام
دوستان براي شما هم شارژ خودكار بيش از يك بار در ماه زده شده؟
براي بنده تو ماه خرداد 4 بار و الان هم 1 بار شارژ خودكار زده!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو سامانه هم اعتراض كردم جوابي ندادن.
فكر كنم سيستم رو طوري تنظيم كردن كه وقتي اعتبارت داره كم ميشه يا ميخواد تموم بشه شارژ اوتوماتيك ميزنه!!!!!!!!!!!!!
اينطور كه معلومه هميشه بايد چند گيگي تو حسابمون داشته باشيم.
عكسها رو هم در پست بعدي قرار ميدم
آقاي مخابراتي ديگه پيدات نيست!
هي ميگفتي فقط يكبار در ماه اونم براي كساني كه خودشون شارژ نميكنن.
حالا تحويل بگير
دوستان تا اصفهان هم مثل تهران نامحدود نشه فايده نداره.
Last edited by isfadsl; 24-06-2012 at 00:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)