قيمت نويز گير 2 يا 3 تومن بيشتر نيست
روز اول كه بهمون مجاني دادند
ولي مي توني از خود شاتل بپرسي
شماره پشتيباني 23089
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
قيمت نويز گير 2 يا 3 تومن بيشتر نيست
روز اول كه بهمون مجاني دادند
ولي مي توني از خود شاتل بپرسي
شماره پشتيباني 23089
دوستان يه سوال.
اين تستيه كه همين الان از سرور باكو براي سپنتا 256 گرفتم:
به نظرتون چرا سرعتم به نسبت باقي سپنتايي ها كمتره؟ به خاطر خط هاست، يا شلوغي ساعت؟!
سایت speedtest.net انتخاب سرور برای تست بر اساس جایی است که ISP ایپی شما را ثبت کرده مثلا اگر در ادرس جایی که ایپی را استفاده می کند را تهران بدهد با سرور باکو و اگر ادرس مثلا اهواز یا شیراز را بدهد با سرور کویت چک می کند.همنین اگر از --- استفاده کنید و برید تست کنید نزدیکترین سرور تستی که به ادرس جایی که IP سرور
ثبت شده تست می کند.البته بعضی ISP ها موقعی کهIP را در جای دیگر استفاده می کنند ادرس ISP که IP را در انجا ارائه می کند اصلاح نمی کنند.(نمونش را من در شمال دیدم تو یک کافی نت مکان ISP را جنوب کشور زده بود)
تا انجایی که من خوندم و شنیدم باید ر استفاده کنی.
در مورد تعداد نمی دونم..
راستي من با dial up معمولا سرعتم بين 10 تا 20 kbits/s هستش
ببخشید 10 کیلوبایت یا کیلو بیت؟اگر نویز خیلی داری احتمالا رو سرعتت تاثیر می گذارد.
اگر خط کسی PCM باشه باید به مخابرات در خواست خارج کردن از PCM را بدهد تا بتواند استفاده کند(البته اگر سیم خالی موجود باشد)
Last edited by zed2; 15-03-2008 at 09:06.
اگه سرعتم 10 كيلوبايت بود كه adsl ميخواستم چيكار... من از اين شانسا ندارم ... 10 كيلوبيته
سلام
من هم همین الان تست کردم اما همه چیز عالی هست.
هم پینگ و هم دانلود و هم آپلود خوب هست.
ببین...
شما توی کدوم منطقه مخابراتی هستی؟
احتمال داره به دلیل شلوغ بودن منطقه باشه.
شاید خط شما نویز داره.
آقا دستتون واقعا درد نكنه خيلي كمكم كرديد راستي الان يه سوال ديگه داشتم سپنتا الان خط 256 به كاربر هاي خانگي مي ده يا نه
با نامه از دانشگاه یا اداره میشه گرفت.
آره دوست عزیز میده.به نامه و از این جور حرفها هم احتیاج نداری.
شما باید حتما" مشترک سپنتا باشی و در سایت سپنتا عضو باشی.
برای ماه اول 128 میگیری و برای ماههای آینده میتونی از طریق سایت هر سرویسی با هر سرعتی که دوست داری بگیری.
سلام دويستان اقا يك سوال دارم واقعا هركس مدونه بگه ما منطقه مخابرات مون مهديه ميخوام بدونم هيچ راهي نيست از اين منطقه (خراب بشه رو سرشون) خلاص بشم از يك منطقه ديگه بگيريم
در اين منطقه 1 شركت نيست براش Adsl بده هر كس هر راهي ميدونه بگه
اول اینکه پیش شمارتون اعلام کنید.نه دوست عزیز هیچ راهی نیست مگه اینکه وایرلس بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)