آقا خیلی ممنون از راهنماییت..احتمالا بعد از خرید بازم مزاحم خواهم شد!!
آقا خیلی ممنون از راهنماییت..احتمالا بعد از خرید بازم مزاحم خواهم شد!!
"خوب خیلی وقت بود که سر به این تاپیک نزدم خوب شد سعید عزیز یک یاد اوری کرد
نمیدونم این چند مورد ایی که این چند وقت برام پیش اومد رو دوستان قبلا تو تاپیک بش کردند یا خیر اما بهتره بگم شاید هم بحث نشده باشه
1-اول از همه بعد از اپدیت لاین به 10.7.1 و 10.7.2 معلوم شد که اکثر برنامه های لاین رو 64 بیت اجرا میشه و به همین خاطر کمی رو مک بوک پرو کندی حس میشه یا حتی فریز کرنل! و ان هم فقط و فقط به خاظر کم اومدن رم هست. چند روز پیش با یکی از دوستان رفتیم پایتخت تا رم اش رو عوض کنه و رم اش رو از 4 گیگ به 8 گیگ تعویض کرد (رو مدل 723) بسیار عالی شد تو لاین سرعت بی نهایت بهتر و نرم تر واقعا به 160 هزار تومانی که خرج اش شد به نظرم میارزید
2-دوم در مورد ویندوز پارالرز تو مک. بعد از نسخه 7 پارالرز دیگه میشه گفت ویندوز پارالرز جزئی از مک شده به نظرم خیلی روان تر شده ویندوز همه محیط کاربری هر دو در عین اینکه در دو محیط گرافیکی جدا از هم هستند اما به هم خیلی مرتبط اند و دیگه احساس جدایی بین این دو نمیکنید البته ناگفته نمانه پالارز 7 هم خیلی رم خوره داره به دلیل 64 بیبی بودن اش و حتما باید با رم 8 گیگی تست اش کنید من رو رم 4 گیگ مک بوک پرو 723 وقتی مثلا پارالرز باز بود هرگز نمیتونستم تو محیط گرافیکی همچون باز فیفا 12 برم اما حالا پارالرز با رم 8 گیگ وقتی هم که باز هست هر کاری میتونید تو مک انجام بدی اعم از بازی
در مورد هارد اس اس دی هم تحقیق های زیادی کردم برای خرید اش و به این نتیجه رسیدم که فعلا خرید اش اشتباه هست نه فقط به خاطر قیمت بلکه به خاطر عدم پشتبیانی فعلی از چیپ های فروخته شده و باگ های عجیب این هارد ها! حتی ocz که معروف ترین هارد اس اس دی رو میزنه تو ورتکس 3 مونده! و نتونسته یک فریمور درست و درمان براش ریلیز کنه . در حالی که در ایران هم زیاد دست امون باز نیست برای خرید هارد اس اس دی تو تحقیق هایی که کردم فقط به تعداد محدودی a-dada و از اون کم تر و کم تر کروشیال و او سی زد فریمور قدیمی تو بازار هست با قیمت های نجومی ورتکس 3 با حجم 240 گیگ قیمت گرفتم 850 هزار تومان ! فعلا باری اس اس دی منتظر نسل بعدی ایش هستم که ان شاا تو سال اتی میلادی عرضه میشه و مشکلات نسل دوم اس اس دی ان شاا رفع بشه"
با تشکر از پست خوبت. یعنی این مک بوک ایرها که اس اس دی هستند مشکل دارند با هارد؟!
Last edited by Alirezap2003; 17-10-2011 at 20:21.
نه مشکلی ندارند این مک بوک ایر ها با اس اس دی ایشون چون هارد سفارش خود اپل هست گویی درسته اپل از گران ترین هارد اس اس دی موجود در بازار و بهترین ایش استفاده نمیکنه اما حداقل کامپتیبل هست این مورد رو میتونید تو سرعت رایت و رید اس اس دی های ایر ببینید که سرعت اشون بالای 250 نیست!
در مورد مشکلی هم که گفتم برند کروس ایر با تعویض فریمور تقریبا 70 الی 80 درصد مشکلات اش رو حل کرده اما او سی زد هنوز نتونه کامل بر طرف کنه
در این بین تنها برند کینگستون مدل hyperX هست که از کنترلر جدید sf-2281 استقاده میمکنه که بدون عیب هست اما تو ایران پیدا نکردم!
اپل 723 كارت گرافيكش 1 گيگ هست؟؟؟ بازي هاي روز رو ميشه باهاش انجام داد؟؟؟ مشكلي نداره؟؟؟
آره دقیقا یک گیگه
من کرایسس و کال آف دیوتی مادرن وار فیر 2 رو با حداکثر تنظیمات باهاش تموم کردم. بلک آپس رو هم با حداکثر تنظیمات به راحتی اجرا می کنه، تازه با ویندوز 7 که بعضی ها می گن اپل رو کند می کنه !!!
سعيد جان بابت راهنمايي ممنونم. فقط شما كه استفاده كردين راضي هستي خوبه؟؟؟ در ضمن ارزش داره كه اين پول رو بديم بابت اين لپ تاپ؟؟ چون تو برندهاي ديگه ميشه يه لپ تاپ عالي خريد. برتري اپل به بقيه برندها چيه؟؟ از نظر سرعت و اينا هم كه عاليه درسته؟! ممنونم
من ساکن اراکم و اینجا یه فروشگاه نسبتا معتبر هست که از پایتخت جنس میارن و می گن که قیمت با اونجا یکیه...به نظرتون از همین جا بخرم یا برم تهران؟کسی قیمت جدید از MC725 داره؟به من گفتن 3280...گرون نیست؟
راضی هستم با دل و جون. صد در صد ارزش داره. جدا از بحث زیبایی منحصر به فرد و کلاس و کیفیت بالای قطعات و ... نکته ای که این وسط تقریبا هیچ وقت به نظر نیومده سیستم عامل مکه. الان سیستم عامل مک با قیمت حدود یک دهم ویندوز داره ارائه می شه. به خودی خود از ویندوز برتره، گستره ی وسیع نرم افزار های ویندوز که توسط Third party ها ساخته شده یه کم از مک جلو میندازش. حالا نگیم 300 دلار ویندوز 7، 230 دلار حداقل ارزش سیستم عامل مکه که با توجه به نداشتن سریال و رجیستر کردن و قابلیت نصب فقط بر روی سخت افزار اپل، 200 دلار از این قیمت فقط یک بار از مشتری وقت خرید لپ تاپ یا دسکتاپ اپل گرفته می شه، تاکید می کنم فقط یک بار، و از این به بعد مشتری واسه خرید سیستم عامل جدید مک فقط 30 دلار هزینه می کنه (که با توجه به افت ارزش 10 برابری پول ما نسبت به دلار، یک فرد امریکایی واسه خرید سیستم عامل مک فقط 3 هزار تومان به پول ما می پزذازه)
200 دلار هزینه ی سیستم عامل، 200 دلار هزینه ی بدنه ی آلومینیومی، 200 دلار هم بابت برند معتبر اپل. حالا حساب کن که با در نظر داشتن اون نکاتی که در اول صحبت گفتم آیا واسه خرید یک لپ تاپ از مارک اپل، هزینه ی بیشتری نسبت به بقیه ی برندها به استثنای سونی پرداخت می کنیم یا نه
ممنونم. پس با این حساب من یه core i5 بگیرم در حد core i7 برندهای دیگه هست؟؟؟ البته این 723 خیلی خوبه فقط پولش رو ندارم فعلاولی غیر از این هم بقیه قیمت پائین تر ها مشخصاتشون پائینه.
من با سیستم مکینتاش تا به حال کار نکردم و بلد نیستم و کاراییش چطوره؟؟ البته چون تو ایارن همه جا ویندوز استفاده میکنن نمیدونم به درد بخوره یا نه. مک محیطش مثل ویندوز گرافیکیه؟؟ و چه کارایی داره و با مک کار کنیم مشکلی در چیزای دیگه به وجود نمیاد؟؟؟ یه بار خوندم یه فایلی در مک انجام بدی جایی ببری اجرا نمیشه باید داخل ویندوز ببری تبدیلش کنی همچین چیزی؟!!!
مراحمی عزیز
ببین الان مثلا 723 رو می گن 2800، اما می شه چونه زد و تا 2600 آوردش پایین. اگه اونجا هم لاقل 150 بهت تخفیف بده آره قیمت رو خوب گفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)