دوستان عزیز با تجربه لطفا پیشنهادهاتون رو بفرمایید.plz![]()
دوستان عزیز با تجربه لطفا پیشنهادهاتون رو بفرمایید.plz![]()
سلام به دوستان خوبه خودم
من چند وقته دارم در مورد Asus N61 Jq تحقیق میکنم و تنها چیزی که در مورد عیوب این Laptop دست گیرم شد مشکل Speaker
های اون بود که در صدای بلند کیفیت پایینی دارد.
اینم لینک مشخصات Laptop Asus N61Jq:
دوستان نظرشون چیه ؟ اینطوری که من تحقیق کردم هنوز هیچ شرکتی همچین تجهیزاتی رو مانند این Laptop رو عرضه نکرده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SamGun; 16-08-2010 at 12:01.
EA هیچ مشکل شارژی نداره عزیز من دارم باهاش کار میکنم در حالت عادی کارای معمولی مثه وب گردی آهنگ
گوش دادن و.... همون 2:5 شارژ رو نگه میداره...واسه کارای سنگینم مثه همه لپ تاپا این مقدار کمتر میشه ...
از نظر من مشکلی نداره...![]()
بین برند HP و SONY موندم !
مشحصات اینا باشه لطفا منو راهنمایی کنید.
سبک باشه ... 14 " 13 " باشه .
گرافیک و کانفیگ بالا باشه 3 Cor i
قیمت هم تا 1 تومان نهایتا 1.200 باشه.
مدل ها رو میشه بگین ؟ واسه خواهرم میخوام .. خودم هم گهگاهی بازی میکنم گرافیکش یه نمه بالا باشه .
بلاخره دوستان من نتونستم انتخابمو از سری F بکنم !
هر سایتی رو که میبینم یه مشخصات جدا نوشته واسه هر مدل !!یکی نوشته هارد 7200 یکی نوشته 5400 ! اشتباهات زیاد و منم مرجع مطمئنی سراغ ندارم !
دوستان اگه میشه مشخصات تمام مدلهای سری F رو که قیمتی حدود 1500 دارن رو بهم معرفی کنن و معایب هر کدومم بگن ! نور ضمینه کیبردهاشون، بلو ری و ... ذکر بشه
خیلی خیلی ممنون میشم![]()
cpu هاشون فرقی نداره
به نظر من ea رو بگیری بهتره هم جدید تره و هم گرافیک بالا تری داره.
سلام
بین دو بند sony و asus کدو یک از لحاظ کیفیت ساخت بهتره؟
مثلا بین دو مدل n61jq و f121
کیفیت ساخت هر دو بالاست.
اما هر کدوم مزایا و معایب خاص خودش رو داره. با توجه به نیاز هاتون الویت بندی کنید.
توقع دارید تو سال 2010 و تو این رقابت شدید برندی جنس بی کیفیت و خارج استاندارد تولید کنه؟![]()
CW 22FX
CORE I3-2.13-330M
4 GB
500
NV 330M 512
14"
DVD-RW
win 7
2.2 Kg
1,130,000
DV3-2360
CORE I3-330M-2.13
3GB
320
ATI 4550 512
13.3" TOUCH
DVD RW
win 7
2.2 K
TOUCH
1,160,000
سلام
من یه لب تاب می خوام با مشخصات زیر
صفحه نمایش 15 الی 17 اینچ
گرافیک و سی پی یوی نسبتا بالایی داشته باشه که برای بازی
قشنگیشم یه نمه مهمه
و دیگه اینکه چون من اگه یه چیزی بخرم اون دیگه شریک عمرم می شه یعنی خیلی اهل عوض کردن و اینا نیستم پس یه چیزی معرفی کنید که تا چند سال آینده به نیاز ما پاسخ بدهد لطفا
قیمتشم بین 1 تا 1.4 بشه مشکلی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)