تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 453 از 1211 اولاول ... 353403443449450451452453454455456457463503553953 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,521 به 4,530 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه madson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    هر جا که کامپیوتر باشه

پيش فرض pes2010

من دموی 890 mb رو دانلود کردم رو ویندوز 7 نصب کردم . همه چیش ردیفه فقط صدای گزارشگر نمی یاد ؟ اصلا این دمو گزارشگر داره یا مشکل از ویندوز منه؟

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

من دموی 890 mb رو دانلود کردم رو ویندوز 7 نصب کردم . همه چیش ردیفه فقط صدای گزارشگر نمی یاد ؟ اصلا این دمو گزارشگر داره یا مشکل از ویندوز منه؟
    نه عزیز این دمو گزارشگر نداره

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز دمو گزارشگر نداره

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی کدوم قسمت فوتبال اسمشونو رویه سرشون مینویسه من که تا حالا ندیدم ؟
    توی قسمت Playing Option که انتخاب می کنی کدوم تیم باشی، دکمه شوت (مربع یا X در Xbox) رو بزنی منوش میاد. 3 تا گزینه است که سمت چپی مال اینه.

5. این کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نه در این حد حسین جان(وارد بحث مورد علاقه من شدید) خیلی محدود ولی تو نمایشگاه آلمان که بودم با دو تا از این مسئول هاشون در مورد artificial intelligent بازی صحبت که میکردم یک چیزی در مورد این قضیه گفته بودن(مثل feedback که در الگوریتمهای عصبی استفاده میشه سعی کردن در این نسخه از بازی هم استفاده کنند ولی به صورت خیلی محدود و در حد یک تست برای این نسخه می باشد .)
    اتفاقا با بچه های دانشگاهمون قرار گذاشتیم نسخه اصلی بازی که اومد توی قسمت هوش بازی وارد بشیم و بتونیم یک دست کاریهایی تو قسمتهای connoisseur هوش ایجاد کنیم و بتونیم یک چیزی را که کونامی نمی خواهد تغییر بده یک تغییراتی توش ایجاد کنیم البته اگر دوستانم سر قولشون باشند فکر کنم مشکلات دروازبانها و coherence کل تیم رو بتونیم یک تغییراتی توش اعمال کنیم و به بهتر شدن بازی کمک کنیم تا ببنیم چه پیش می اید
    شما رشته تحصیلیت چیه ؟
    در ضمن شما توی نمایشگاه GC آلمان حضور داشتی ؟ اگه رشتت هوش مصنوعیه میشه مقداری در مورد TEAMVISION 2 که توی این نسخه بهینه شده توضیحاتی بدی ؟

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما رشته تحصیلیت چیه ؟
    در ضمن شما توی نمایشگاه GC آلمان حضور داشتی ؟ اگه رشتت هوش مصنوعیه میشه مقداری در مورد TEAMVISION 2 که توی این نسخه بهینه شده توضیحاتی بدی ؟
    4039 جان فکر میکنی چه تغیراتی بین دموی بازی با اصل بازی شده باشه ؟ اصلا اصل بازی با دموی که ما داریم الان بازی میکنیم تغییر کرده یا نه ؟

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگه توپهای نسخه 2009 رو تو این 2010 ایمپورت کنیم مشکل پیش نمیاد؟چون فایلهاش که مثل همه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

ممنونم از اینکه وقت گذاشتی و اون مطالبو خوندی اما فکر میکنم شما یک مورد دیگه رو داری میگی ATTAKING STYLE مربوط میشه به اینکه بازیکنان هم تیمی تا چه اندازه ای به بازیکن صاحب توپ ( که یار خودشونه ) نزدیک یا دور بشن و هر چی این مقدار به 100 نزدیک تر باشه بازیکنان تیم از بازیکن صاحب توپ بیشتر فاصله میگیرن .
    ما بايد تشکر کنيم که اينهمه داری زحمت ميکشی ، حسين جان اون که support range هستش

10. این کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ما بايد تشکر کنيم که اينهمه داری زحمت ميکشی ، حسين جان اون که support range هستش
    حق با شماست دوست عزیز . من الان دارم میرم جایی شب که اومدم شرح تاکتیکها رو بصورت کامل و گویا توی تاپیک میزارم , شرح دقیق اونها خیلی بکارمون میاد چون من تصمیم دارم به امید خدا سبک و روش تیمهای مختلفو به مرور توی تاپیک بزارم .
    ایشالا بعد از این جریان میریم سراغ سبک و سیستم تیم ملی فوتبال فرانسه و انطباق برنامه ها و روش بازی این تیم در این بازی که امشب یا فردا توی تاپیک میزارم .

12. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

این شرکت کونامی هم خیلی زرنگ هستش.
    تا حالا شده به زمان عرضه بازی دقت کرده باشین.
    22 اکتبر زمان عرضه رسمی ویندوز 7 هستش!!!! این یعنی چی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •