من دموی 890 mb رو دانلود کردم رو ویندوز 7 نصب کردم . همه چیش ردیفه فقط صدای گزارشگر نمی یاد ؟ اصلا این دمو گزارشگر داره یا مشکل از ویندوز منه؟
من دموی 890 mb رو دانلود کردم رو ویندوز 7 نصب کردم . همه چیش ردیفه فقط صدای گزارشگر نمی یاد ؟ اصلا این دمو گزارشگر داره یا مشکل از ویندوز منه؟
نه عزیز این دمو گزارشگر نداره
دوست عزیز دمو گزارشگر نداره
توی قسمت Playing Option که انتخاب می کنی کدوم تیم باشی، دکمه شوت (مربع یا X در Xbox) رو بزنی منوش میاد. 3 تا گزینه است که سمت چپی مال اینه.
شما رشته تحصیلیت چیه ؟
در ضمن شما توی نمایشگاه GC آلمان حضور داشتی ؟ اگه رشتت هوش مصنوعیه میشه مقداری در مورد TEAMVISION 2 که توی این نسخه بهینه شده توضیحاتی بدی ؟
4039 جان فکر میکنی چه تغیراتی بین دموی بازی با اصل بازی شده باشه ؟ اصلا اصل بازی با دموی که ما داریم الان بازی میکنیم تغییر کرده یا نه ؟
اگه توپهای نسخه 2009 رو تو این 2010 ایمپورت کنیم مشکل پیش نمیاد؟چون فایلهاش که مثل همه.
ما بايد تشکر کنيم که اينهمه داری زحمت ميکشی ، حسين جان اون که support range هستش
حق با شماست دوست عزیز . من الان دارم میرم جایی شب که اومدم شرح تاکتیکها رو بصورت کامل و گویا توی تاپیک میزارم , شرح دقیق اونها خیلی بکارمون میاد چون من تصمیم دارم به امید خدا سبک و روش تیمهای مختلفو به مرور توی تاپیک بزارم .
ایشالا بعد از این جریان میریم سراغ سبک و سیستم تیم ملی فوتبال فرانسه و انطباق برنامه ها و روش بازی این تیم در این بازی که امشب یا فردا توی تاپیک میزارم .
این شرکت کونامی هم خیلی زرنگ هستش.
تا حالا شده به زمان عرضه بازی دقت کرده باشین.
22 اکتبر زمان عرضه رسمی ویندوز 7 هستش!!!! این یعنی چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)