آره سیم کارتم ایرانسله.حالا آپدیت جدید رو کردم ببینم بازم برفکی میشه اگه باز شد سیم کارتو عوض می کنم.ممنون
آره سیم کارتم ایرانسله.حالا آپدیت جدید رو کردم ببینم بازم برفکی میشه اگه باز شد سیم کارتو عوض می کنم.ممنون
درسته من اشتباه میکردم 4حالت هنوز وجود داره ولی الان 3 گزینه است در صورتی که قبلا 4 گزینه بود
توجه نكردي هاخوب ديگه ديدن اون گذينه اذافي به درد نمي خوره برداشتنش شما وقتي كه ميخاين صفحه كامل بشه ميتوني گوشيتو بچرخوني خوب
![]()
اگر هم كه ميخاي كه كلا 4 تاي قبل بياد ميتوني حسگرتو خاموش كني كه توصيه نميشه اخه خوب چه كاريه![]()
سلام آقایون اساتید...میگم که یه بچه ها 58 خریده دیروز منوی گوشی فارسی بوده توشم حدود 10 ساعت آهنگ داشته گفته آکه...آکه آیا اونوقت؟ اونایی که جدید گرفتن میشه بگن چی دقیقا داخلش داره و قیمتش چنده...فول پک که فکر نکنم باشه دیگه
از آک بودن که فقط میشه از ظاهر گوشی و کد های مخصوص مطمئن شد.
اما خوب مال دوست شما از اون گارانتی دارهای سفارش ایرانه . پروداک کدش چنج شده و آهنگ ها هم تو ایران ریخته شده.
نگران نباشید مال من هم اینطوری بود. و مال چندتا از دوستام. احتمالا رو جلدش هم برچسب فارسی داره!
چجوری جی پی اسم رو فعال کنم؟؟!!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!!
جی پس اس احتیاج به فعال سازی نداره شما باید برنامه های مخصوص رو نصب کنید برای استفاده از اون
اما خوب خود گوشی در قسمت تنظیمات > اتصال گزینه جی پی اس رو برای موقعیت یابی (بر اساس طول و عرض جغرافیایی) داره.
سلام.می خواستم ببینم برنامه ی خاصی هست که بشه برای 5800
فایل های فلش رو به عنوان screen saver بزاره؟
ممنون.
اقایون سلام. این فریمور 40 تو بازارم اومده یا نه؟
وقتی تو اینترنت میاد تو بازار هم وارد میشه
البته منظور شما از توی بازار گوشی با ورژن جدیده یا موبایل فروشی ها و خدماتی ها با ورژن جدید؟
در مورد قسمت اول (گوشی) هنوز منتظر نباشید تا حدود دوماه دیگه. اما مغازه دار ها کم کم برای فلش این ورژن رو میارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)