اوه ci7 شما هم 2nd generation ه. ایول![]()
![]()
اوه ci7 شما هم 2nd generation ه. ایول![]()
![]()
سلام گرافيك 7690x بهتره يا gt630m در مدل هاي dv6 6c55 و Lenovo z580
سلام
این HP ProBook 4540s جدید اومده ؟ فرقش با 4530 چیه؟
اقا من یه DV6 6090 دارم
ویندوزشو عوض کردم اون برنامه ای که برای سوئیچ کردم بین گرافیکا بود پریده Power saving و High Performance
اسمشم ATI Catalyst Control Center بود الان ورژن های مختلفشو دانلود میکنم اصلا Switchable graphics نداره
نمیدونم چی کار کنم کمک کنید
اگه اون فولدر sw setup که پیش فرض تو ویندوز اوریجینال بوده رو داری اونجا تو فولدر video می تونی همون ور÷ن قبلی رو نصب کنی.هم اینتل نصب می شه هم amd.می تونی از سایت Hp هم ور÷ن جدید ترش رو دانلود کنی.البته اگه دایال آپ نداری!چون نزدیک 200 مگه
دوستانPhysX رو چه جوری بگیرم برای amd ؟خوندم که دیگه نمیاد و انویدیا ولش کرده از این حرفا.برای 6c65 هم میخوام الان نمیتونم mass effect 3 رو بازی کنم :(
سلام.
من میخوام باتری dv6t-2000 بگیرم، چی بگیرم که ماندگاریش زیاد و زیاد خراب نشه. از آمریکا هم میتونم بگیرم.
ممنون میشم یکی جواب بده.
منظورتون دقیقا چیه؟اگه بازی به physx نیاز داشته باشه تو خود بازی هست و راحت نصب می شه.من mass effect رو چند ماه پیش بازی کردم.مشکلی نداشت.اصلا ربطی به amd نداره.مثل خود بازی تو ویندوز نصب می شه physx
سلام دوستان من dv6-6177se دارم! داشت توی تاپیک میچرخیدم دیدم با کلید های fn+b حالت beats فعال و غیر فعال میشه! من ویندوزمو عوض کردم البته ارجینالشو دارم اما نسخه ultimate نصب کردم!
همه درایوراشم نصب کردم همه چیه سیستم اکیه! اما با کلیدها fn+b مشکل دارم یعنی هیچ کاری نمیکنه! حالت fn هم درسته چ.ن همش کار می کنه اما این یه مورد کار نمیکنه! چجوری درستش کنم! اصلا مشکل هست یا نه کلید رو اشتباه میزنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)