آره میدونم دوست عزیز این و بخاطر این نوشتم که چند تا پست بالاتر بعضی از دوستان نگران این هستند که داتک زیادی ازشون حجم کم کرده که وقتی که اینترنت بی نهایت باشه که دیگه نگرانی نداره و حجم دزدی بی معناست, هر چی میخوای مصرف کن
آره میدونم دوست عزیز این و بخاطر این نوشتم که چند تا پست بالاتر بعضی از دوستان نگران این هستند که داتک زیادی ازشون حجم کم کرده که وقتی که اینترنت بی نهایت باشه که دیگه نگرانی نداره و حجم دزدی بی معناست, هر چی میخوای مصرف کن
[QUOTE=H-R-N;9033977]دوست عزیز زنگ زدی بپرسی چرا اینقدر حجم کم شده؟
اگه نتونن جواب قانع کننده ای بدن به نظر داتک شدیدا دزدی حجم داشته باشه
[QUOTE=whitewolf;9034574]دوست عزیز اگه میخوای سرعت 16 مگ بگیری مشکلی نیست چون تو اینترنت نامحدود حجم مهم نیست, اونجا نوشته بعد از تمام شدن حجم هم سرعت روی 16 مگ باقی میمونه..فرض کن بر اساس اشتباه داتک روزی 1 ترابایت هم حجم کم کنه و اینجوری ظرف 5 روز حجم شما تموم میشه ولی خب اینترنتتون قطع نمیشه و تا آخر ماه شما اینترنت با سرعت همون 16 مگ دارین, ولی در مورد سرعت های پائین تر که حجم محدود گذاشتن این قضیه حجم دزدی بسیار بسیار مهم هست و دوستانی که میخوان سرعت هایی غیر از 16 بگیرن حواسشون باشه
Last edited by m123f; 05-01-2018 at 10:45.
دوستان عزیز رو سرویس های 4مگ غیرحجمی حدودا سرعت دانلود روی idm باید چقدر باشه ؟ کسی گرفته این سرویس رو ؟
مسئله اینجاست که من ذره ای به حرف هایی که ISP ها میزنن اعتماد ندارم. چه مطالبی که رسما توی سایت هاشون اعلام می کنن و چه حرف هایی که بخش پشتیبانی شون میزنه. خصوصا اینکه هیچ قانونی هم بالا سرشون نیست و یه شبه می تونن از خواب پاشن صبحش طرح هاشونو عوض یا حذف کنن بدون اینکه مجبور باشن به کسی جواب پس بدن
مثلا الان خیلی ها سرعت 16 می گیرن ولی چیزی که گیرشون میاد در نهایت سرعت 15 یا حتی 14 هست. پشتیبانی هم میندازه گردن مخابرات و کیفیت پایین سیم مسی و نویز و این مسائل در حالی در 90 درصد مواقع سرعت 16 ثابت و پیادار (دانلود 2 مگابایت در ثانیه ثابت) کاملا قادر دسترسه ولی دستت به هیچ جا بند نیست![]()
دوستان عزیز این قضیه ایی که گفتید حجم دزدی صورت میگیره چی شدش اخر ؟ 2 دل شدم برم سمت داتک یا نه
سایر دوستان اینترنت غیرحجمی از داتک گرفتن ؟ مشکلی تو کم شدن حجم دارن ؟؟
دوست عزیز شما هر جا بری اینو بدون:
حجم دزدی اینترنتی نزد ایرانیان هست و بس
Last edited by italodance; 06-01-2018 at 10:17.
آخه یکی از دوستان تو همین تاپیک 16 مگ گرفته دیگه بیش از جد غیر طبیعی ازشون حجم کم شده !!!
حالا برای ایشون کلا نامجدوده و براشون مهم نیست
ولی من که میخوام 4 مگ بگیرم برام مهمه یهو دو روزه خالیش نکنن همه حجمو
سلام
میشه بپرسم پینگ داتک چطوره؟ کسی میتونه ی تست بگیره بزاره؟
الان از اسیاتک دارم خیلی از نظر حجم اوضاع خرابی داره میخوام عوض کنم ولی میخوام بدونم کجا پینگ بهتری داره.
تنها دلیلی که هنوز موندم اسیاتک پینگشه که تو بازی 90 اینطوراس و از 4.2.2.4 هم 80 میده
ممنون میشم یکی تست پینگ بزاره![]()
چه پینگ خوبی دارید ! این جا یکی از کاربران داتک از پینگ اسکرین شات گرفته حدود 160 هست 4.2.2.4 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)