سلام دوستان
من مودمم symphony 602 .
میخواستم MTU رو تغییر بدم. چکار باید بکنم؟ تو تنظیمات config چیزی پیدا نکردم. شاید من ندیدم.........
ویندوزم هم 7 .
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام دوستان
من مودمم symphony 602 .
میخواستم MTU رو تغییر بدم. چکار باید بکنم؟ تو تنظیمات config چیزی پیدا نکردم. شاید من ندیدم.........
ویندوزم هم 7 .
ممنون میشم راهنمایی کنین.
MTU چی هست؟
MTU به معنی Maximum Transmission Unit حداکثر دیتای قابل انتقال در یک بسته (Packet) یا فریم است
كار این قسمت تنظیم سرعت دریافت و ارسال Packet ها یا همان بسته های اطلاعاتی است كه در هنگام كار با اینترنت كامپیوتر ما آنها را ارسال یا دریافت میكند
برای پیدا کردن کارت شبکه مورد نظرتون از IP address می تونید استفاده کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم برای PPPoe :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.MTU به معنی Maximum Transmission Unit حداکثر دیتای قابل انتقال در یک بسته (Packet) یا فریم است
كار این قسمت تنظیم سرعت دریافت و ارسال Packet ها یا همان بسته های اطلاعاتی است كه در هنگام كار با اینترنت كامپیوتر ما آنها را ارسال یا دریافت میكند
ولی این واسه ویندوز xp اما من ویندوزم 7 . به نظرت جواب میده؟ من خونده بودم که vista با xp طرز عوض کردن mtu فرق میکنه گفتم شاید 7 هم فرق کنه. من انجام دادم طبق راهنماییت اما عوض نشد. من طبق رفتم عوض شد یعنی وقتی اون نوشته رو میزدم تو comond.. ئ MTU عوض شده بود. حالا به نظرت واقعا عوض کرده یا این فقط واسه ویندوز عوض شده!!!!!!!!من میخوام کلا mtu تغییر کنه توری که مودم رو به هر pc که زدم mtu رو طبق چیزی که تنظیم کردم بشناسه. حالا ی سری به این تاپیک بزن ببین روش درستیه؟؟؟؟؟؟؟ من طبق این تنظیم کردم:::
ی سوال دیگه هم داشتم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
firmware update جدید مودم رو از کجا پیدا کنم؟ میخوام مودم رو آبدیت کنم...
مدلشو که قبلا گفتم اینه: symphony 602
Last edited by iranian_ boy; 30-09-2009 at 09:40.
اره!
توی نت چیزی برای ویندوز7 پیدا نکردم! احتمالا با ویستا یکی باشه!
این تغیرات روی سیتم اعمال میشه نه مودم!
firmware را از سایت سازنده مودم!ولی این symphony سایتی نداره انگار...البته symphony کیت اش همون asus هست فکر کنم باید با فریمور asus 1m 602 اپدیتش کنی!
ممنون.ره!
توی نت چیزی برای ویندوز7 پیدا نکردم! احتمالا با ویستا یکی باشه!
این تغیرات روی سیتم اعمال میشه نه مودم!
firmware را از سایت سازنده مودم!ولی این symphony سایتی نداره انگار...البته symphony کیت اش همون asus هست فکر کنم باید با فریمور asus 1m 602 اپدیتش کنی!
آبدیت حق با تو بود اصلا گیر نیووردم ولی خوب شبیه مدل asus AM602 ... آبدیت اون هم نگاه کردم همینی که نصب رو مودمم آخریش.
فقط یچیزی......
من بخوام mtu مودم رو عوض کنم چی کنم؟ میدونی واقعیت ماجرا اینه که مدتی نمیتونم به xbox live وصل شم... الان دارم آخرین تلاشاما میکنم... اما فایده نداره... میخواستم mtu رو عوض کنم... xbox support میگه باید mtu 1365 به بالا باشه... ولی مال من روی 1500 بود اما بازم وصل نمیشد دوباره که پرسیدم ازشون گفتن بزارش رو 1365 و یا اینکه از 1500 بیا پایین ببین کدوم جواب میده...
خلاصه میخوام کلا mtu مودم عوض شه که وقتی میزنمش به xbox ئ mtu ش همانطور که تنظیم کردم باشه.
چ کنم؟ این موضوع 2 ماه ما رو الاف کرده.......... هیچکس هم نمیدونهه جریان چیه تو انجمن ها فارسی مثل بازی سنتر و.... مطرح کردم که هیشکی جواب نداد(میدونی خوب وقتی بحث تخصصی میشه همه.........) تو انجمن خود xbox هم گفتم کسی نمیدونست و همچنین کلی انجمن خارجی دیگه و ........ تا اینکه مستقسم به xbox ساپورت ایمیل زدم که اونا هم چندتا راه پیشنهاد کردن که آخریش عوض کردن isp ... اما یکی قبل از آخرین راه
چک کردن مودم و عوض کردن MTU. که دارم امتحان میکنم اگر نشه باید برم isp عوض کنم.
ممنون
سلام
بله احسان جان دقیقا چون الان پورت ابنترنت من بوسیله کابل لن کراس به کامی میرسد و ناچارم مودمی را انتخاب کنم که هم ورودی لن داشته باشد هم تلفن برای خط adsl در اینده![]()
فقط و فقط مودم
Asus AM-604G
بسیار عالی ، بدون هیچ نقص و مشکلی .
من شنیدم این مدل زود داغ میکنه و زمانی که داغ کنه سرعت ارتباط میاد پایین، درسته؟
شما این مدل رو دارین؟ چند متر پوشش میده؟ داخل ساختمان خوب کار میکنه؟ اگه توی اتاق در بسته بذاریمش بیرون از اتاق آنتن میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)